Home » Tom en Ashley worden verrast met een vliegtuigje van fans

Tom en Ashley worden verrast met een vliegtuigje van fans

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is weer aangebroken en vandaag is het een extra spannende dag voor de genomineerden. Vandaag wordt duidelijk wie het huis moet verlaten, Sabeau, Tyron of Jimmy. De bewoners staan rustig op en al snel ontdekken de bewoners dat the wall weer aangevuld is. Jimmy besluit een mega chocoladereep te kopen op zijn mogelijk laatste dag. Bij het ontbijt spreekt Big Brother de groep toe. Bewoners, kom naar de tuin en kijk naar de lucht.

De bewoners gaan buiten kijken en Danny denkt dat het misschien wel voor Tyron is. Er wordt omhoog gekeken en daarna wordt het vliegtuig gespot. De boodschap zien ze het nog niet maar wel dat het een flinke boodschap is. Dit jaar is het jaar van de vliegtuigen grapt Danny. Al snel wordt de boodschap gelezen: “Tom Ashley We love you jullie fans”. Oh my god schreeuwt Ashley als ze Tom een knuffel geeft. Wat gaaf zegt Ashley blij. Ashley en Tom krijgen knuffels  van hun medebewoners. Dit had ik echt niet verwacht zegt Ashley, dit is zo leuk! Ik zou hier zo graag een foto van willen maken merkt ze lachend op. Ik kan het niet geloven. Tom krijgt het ondertussen even moeilijk en wordt wat emotioneel. Alice geeft hem een knuffel. Ik weet niet wat ik meemaak zegt Ashley terwijl ze haar handen voor haar mond slaat. Hoe leuk is het dat we samen in de lucht hangen zegt ze tegen Tom. Tom denkt dat de fans contact hebben gemaakt omdat het samen is. Je zou denken dat ze vandaag iets voor Sabeau, Ty en Jimmy iets doen. Ik vergeet het mijn leven lang niet meer merkt Ashley op. We love you to, dit is echt een heel mooi cadeau. Tom maakt ondertussen een hartje naar de camera. De twee blijven nog even kijken totdat het vliegtuigje weer wegvliegt. De dag van Tom en Ashley kan niet meer stuk!

Je kunt ook nog stemmen op de genomineerden van deze week mocht je dat niet gedaan hebben. Via onderstaande linkjes breng je je stem uit. Let er wel op dat je stemt op de bewoner die je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.7]

Ook interessant:

12 Reacties

Elly 2 maart 2024 - 10:38

Leuk voor beiden…maar vooral voor Tom na deze moeilijke week voor hem omdat Sabeau en Tyron geprobeerd hebben hem gek te maken en zwart te maken

Hoop dat het hun beiden steun geeft en Jimmy ook vanavondblijft en de actrice naar huis vertrekt en hopelijk neemt ze die streekbos mee

Beantwoord
Elly 2 maart 2024 - 11:28

@Elly…streekbos= streetboy ( sorry iPad maakte er zelf wat van )

Beantwoord
Snijers linda 2 maart 2024 - 12:04

Elly ik heb de zelfde mening , maar Ronahi niet te onderschatten hoor , zij is de aansteker van dat groepje , ze doet alsof ze moeder theresa is , altijd zegd ze ik ben zo niet maar pas op met die het van de daken schreeuwen dat ze goed zijn , dat zijn de ergste ze spant iedereen voor haar kar , en altijd dat geween en die mond open alsof ze verbaasd is , kom op doe gewoon

Beantwoord
Rex 2 maart 2024 - 12:09

Dus ze gaan nu voor iedereen een vliegtuigje sturen? Dan is het spontane er toch wel af.

Beantwoord
Han 2 maart 2024 - 14:21

Straks vliegen de tekst-vliegtuigjes achter elkaar aan met elk een andere boodschap erop.
Tijd voor iets nieuws. Doe maar een drone-showtje in de avond in het donker. Dat zou weer eens wat nieuws zijn. 🙂

Beantwoord
Gerardus 2 maart 2024 - 14:54

RONAHI is echt de grootste aansteker in de groep samen met Tyron

Beantwoord
Elly 2 maart 2024 - 15:02

@ SNIJERS LINDA klopt helemaal…ik schreef het daarstraks al in n andere topic….ze gooit haar eigen groepje voor de bus en steekt ze nog n mes in de rug ook, heeft zelfs op ze gestemd om te nomineren en gaat dan als hardste janken en zielig doen
Met ~~~ wat doe ik dan nog hier als jullie weg zijn~~~~ bah bah…..geef mij Ashley en Jimmy dan maar hoor….dan zo n jankerd met zo n vals karakter

Beantwoord
anny 2 maart 2024 - 18:38

dus sabeau word geslagen maar is wel de slechte in het verhaal , waar gaat de mensheid toch naar toe dat daders beschermd worden

Beantwoord
Hans 2 maart 2024 - 19:15

Er zijn er maar 2 wie er uit moeten en ook heel erg snel.Ashley en Karen stelletje roddel tantes

Beantwoord
Alex 2 maart 2024 - 21:36

Het zal geen verschil maken voor hun winstkansen.

Beantwoord
Elly 3 maart 2024 - 20:27

@hans roddelen doen ze allemaal maar die twee die jij eruit wilt hebben maken wel plezier en ook t spel, zonder hun zakt t als n plumpudding in elkaar

Beantwoord
Elly 3 maart 2024 - 20:30

@ anny als je niet weet hoe het in elkaar zit zeg dan niks…kijk eerst goed naar de betreffende aflevering en kijk dan nog eens goed hoe Sabeau zelf mepte en hoe leuk ze t vond dat spel met al die mannen te doen, Dam praten we weer verder

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page