Home » Daniëlle geeft toe tegenover de groep dat zij de Big Brother token gepakt heeft

Daniëlle geeft toe tegenover de groep dat zij de Big Brother token gepakt heeft

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond is er nog veel meer gebeurd, zo werd tijdens de live uitzending op tv bekend dat de Big Brother token verdwenen is. Na de live uitzending spraken Daniëlle en Naomi over de verdwenen token. Daniëlle heeft deze gepakt in groepsbelang. Wat later over de avond gaat het al snel over de token als iedereen bij elkaar zit. Nick neemt met name het voortouw. Hij wil dat de token teruggelegd wordt en vind deze actie een stap te ver. Els denkt dat het om een spel gaat, we hadden met zijn allen afgesproken dat we de token niet zouden gebruiken enkel in groepsbelang. Jowi denkt dat zoiets nooit in groepsbelang kan zijn, Julie sluit zich erbij aan. Nick denkt dat de token gepakt is voor slechte intenties. Of vanuit met goede intenties om te verstoppen zodat er niets slechts mee gedaan kan worden. Daniëlle heeft het er steeds moeilijker mee omdat zij er mee vanaf weet. Ze reageert op Nick dat het gedaan is met goede intenties om slechter te voorkomen. Voila zegt Nick en wil nog meer zeggen maar Daniëlle wil het woord. Het is uit goede intentie gegaan en Big Brother weet ervan benadrukt ze. Meerdere mensen wisten ervan en ik heb dit verborgen omdat ik dit precies niet wil. Ik beschuldig u niet zegt Nick, ik ben blij dat het in goede intenties is. Dan is er geen rat onder ons. Nathalie vindt krom hoe Nick erop reageert. Net was het nog een f*ck you en nu dit… Daniëlle benadrukt dat Big Brother alles weet, ik zal het terug leggen. Het spel mag het spel zijn. De intentie is goed, ik heb dit niet voor eigen belang. Omdat we die week al zoveel sh*t hebben gehad. Ik ben heel gevoelig voor verraders maar ben blij dat dit uit goede intenties is gaat Nick verder. En geloofd Daniëlle. Daniëlle zegt daarna dat de token terug word gelegd. En wie het spel vals wil spelen dat kan. De discussie gaat nog lang door. De groep lijkt de keuze van Daniëlle uiteindelijk te begrijpen nu duidelijk geworden is dat het uit groepsbelang is gedaan. Uiteindelijk wordt er afgesproken dat diegene die de token pakt voor zichzelf speelt maar er van groepsbelang uitgegaan wordt…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.3]

Ook interessant:

4 Reacties

Ivette 22 januari 2021 - 13:21

Het werd efkes te heet onder haar poep. ?

Beantwoord
Stephan 22 januari 2021 - 14:20

Ja klopt zij is formeel de enige die weet hoe het echt zit. Maar een aantal bewoners snappen dondersgoed dat er niets bestaat als groepsbelang. Zo zit BB uiteraard ook niet in elkaar. Niemand is te vertrouwen dus dat moge toch allang duidelijk bekend zijn. De rest is naïef ? Als ze genomineerd wordt is zij degene die het token direct pakt. Lijkt me logisch.

Beantwoord
wim 22 januari 2021 - 14:24

meteen een nominatie met dat valse gedoe

Beantwoord
Stephan 23 januari 2021 - 00:29

Yep

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page