Home » Zoey moet Big Brother verlaten na de liveshow

Zoey moet Big Brother verlaten na de liveshow

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow, deze week zijn Michel, Zoey en Jill de genomineerden. Een van hen zal het huis moeten verlaten. Maar wie? En wat gebeurd er in de liveshow? Dat lees je terug in dit bericht.

Geraldine opent de tiende liveshow van Big Brother. Big Brother zet het spel op scherp en geeft de macht voor een week aan de kijker. Oud bewoner Mike is ook aanwezig. Hij heeft gelukkig en verdrietig naar de afleveringen gekeken. Hij zou nog in het huis willen zitten maar is ook wel gelukkig weer in de buitenwereld te zijn. Dan wordt er even kort gekeken naar het moment dat de Michel, Zoey en Jill hoorden dat zij de genomineerden van deze week zijn. Geraldine legt daarna contact met het huis. Liese had niet verwacht dat dit zou gebeuren tijdens de nominaties. Ik had een gek gevoel en was bang dat ik erop zou staan. Ik vond het heel gek deze manier. Michel zegt dat de nominatie eigenlijk hetzelfde voelt als de normale nominaties. Het blijft niet leuk. Jill schrok er wel van, maar het is toch wel leuk, weer eens wat anders. Zoey zit voor het eerst als genomineerde. Ze maakt zich geen zorgen, je hebt toch niets in handen. Het is niet leuk om hier te zitten, het is een raar gevoel. Dan worden er weer wat gebeurtenissen van afgelopen dagen getoond. Zoals het cijferreeksspel. En uiteraard de verjaardag van Nick. Oud bewoner Mike vindt het heerlijk om terug te zien. Het moment dat de cijferreeks opdracht beëindigd wordt door Big Brother en het uiteindelijke geldbedrag wat er verdient is wordt ook getoond. En natuurlijk de geheime opdracht speciaal voor Nick. De verwarring die ontstond door de nominatie uitslag dat Jill, Zoey en Michel genomineerd zijn. En het verdriet bij Julie. Mike legt daarna uit hoe het gevoel is genomineerd te zijn en hoe de sfeer in het huis is. Je houdt van elkaar en je hebt veel aan elkaar op dat soort momenten. Geraldine gaat weer even richting het huis. Julie heeft spijt hoe het gegaan is met het huismeesterschap. Ik wilde het aan Michel geven en hij maakte mij huismeester. Ik voel mij nu schuldig dat ik erop sta. Michel laat weten dat hij het Julie erg gunde. Hij vertelt over de deal die hij gesloten heeft met Jill. Ik heb er geen spijt van, zou het zo weer doen benadrukt hij. Liese vertelt dat Zoey veel voor haar betekend. Ik zou het pijnlijk vinden als ze weg moet. Matt hoopt dat Jill het overleeft. Ze is hier nog niet uitgeleerd. Ik gun het haar van harte om dat proces door te zetten. Ik hoop dat de kijker haar dat ook gunt. Mike vertelt hoe de nominaties in het huis doorgaan. De groep blijft niet constant zitten maar krijgt een teken. Het duurt erg lang zo’n avond en het is spannend.

De zus van Zoey is aan het woord, ze krijgt veel haatberichten binnen. Ze vindt het enorm frustrerend en probeert Zoey hier zoveel mogelijk voor af te schermen. Geraldine laat weten dat iedereen een mening mag hebben maar wel met respect. De zus van Zoey had het al verwacht dat ze genomineerd zou worden. Ze vindt het moeilijk in te schatten hoe het voor haar eindigt. De beste vriend van Michel is dan aan het woord. Hij kan de boze fans hoe hij op beeld neer wordt gezet wel begrijpen. Hij heeft erg zijn mening en is fanatiek in spellen. Er zijn altijd personen die leiding nemen en anderen die volgen. Dit gebeurd ook in de vriendengroep, hij neemt graag het initiatief. De vriend van Michel had het wel aan zien komen. Maar denkt wel dat hij de nominatie gaat overleven. De moeder van Jill verschijnt dan nog in beeld. Ze heeft heel de dag niet gegeten. De negatieve reacties vindt ze in en in triest. Het moet eigenlijk echt stoppen. Ze had de nominatie niet aan zien komen. De opa en oma van Jill zijn erg trots op haar. Oud bewoner Mike laat weten dat een vriendin zijn social media beheert heeft. Hij benadrukt dat het een spel is, het zijn kei lieve mensen benadrukt hij. We hebben daar ook gevoel wat ze 24 uur per dag laten zien. Geraldine gaat dan naar Nick in het huis en feliciteert hem. Nick vertelt dat hij heeft kunnen genieten. Het was een van mijn mooiste verjaardagen ooit. Ik heb genoten van het begin voor het einde. Zoey wil haar broertje feliciteren en krijgt daar de mogelijkheid toe. Peter maakt het bedrag in de prijzenpot bekend, die staat nu op 50.297,50 euro. Julie vond het fijn om huismeester te zijn. Ik heb wel streng moeten zijn maar ze hebben netjes geluisterd. Geraldine geeft de bewoners een compliment dat ze het al zo lang volhouden. Mike vertelt daarna hoe blij hij was dat hij in het huis mocht verblijven. In mijn hoofd had ik alles door maar nu kom je op een andere manier achter dat bepaalde dingen toch anders gaan. Volgens Mike heeft Matt zijn raad opgevolgd. Daarna komen er wat beelden van de verhalen die de bewoners elkaar vertelt hebben voor het slapen gaan, een huisregel van Julie.  Daarna zien we een top vijf van leuke beelden die Mike heeft samengesteld.

Nog een keer naar het huis voor de stemlijnen sluiten. Zoey vertelt waarom de mensen op haar moeten stemmen. Ik ben gegroeid in het spel als persoon, ik heb de meeste opdrachten goed uitgevoerd. Ik durf tactisch en strategisch te zijn. Jill wil Thomas trots maken en nog meer leren dan wat ze nu gedaan heeft. Michel denkt dat de mensen naar hun hart moeten luisteren. Michel, Michel, Michel. Peter vangt de bewoner op die het huis moet verlaten, hij gaat richting de poort. Geraldine gaat richting het huis om de uitslag bekend te maken. Het naam van de bewoner die op het scherm komt mag blijven. De eerste naam die op het scherm komt is: Jill. Het gaat dus tussen Zoey en Michel. De tweede naam die op het scherm komt is: Michel. Dit betekend dat Zoey het huis moet verlaten. Zoey staat op en knuffelt Michel. Daarna neemt Zoey afscheid van haar medebewoners. Julie is erg emotioneel en ook Naomi houdt het niet droog. Liese valt huilend in de armen van de vertrekkende bewoner. Zoey pakt haar koffers en krijgt hulp van wat mede bewoners. Love you allemaal zegt Zoey. Jullie zijn mijn vrienden in heel mijn hart. Ik hou zo veel van jullie. Jullie kunnen dit, allemaal! Wees lief voor elkaar en ben jezelf. Zoey wordt door Peter opgevangen en laat weten dat het goed gaat. Het voelt dubbel, de kijker heeft beslist en mij weggestuurd. Het voelt wat wrang. De zus van Zoey is ook emotioneel. Ik ben trots op haar dat ze het 2 maanden heeft volgehouden. Maar ik ben opgelucht na al die negatieve berichten en dergelijke. Ik ben blij dat ik haar terug zie. Ik denk dat ze eruit gestemd is doordat Zoey haar spel gespeeld heeft. Zoey komt daarna de studio in. Ik ben een beetje overweldigd maar het gaat goed met mij. Het was fantastisch, ik ben mijzelf tegen gekomen op positieve manier. En vriendschappen opgebouwd. Ook heeft ze veel kunnen leren van haar verblijf.

Deze week is het weer aan Big Brother vertelt Peter. Deze week mag er door de kijker wel bepaald worden welke huisregel er terug moet komen. De keuze is reuze voegt Peter eraan toe. De eerste keuze is elke morgen wakker worden met de polonaise, de tweede keuze is de complimentendouche, de derde is elke ochtend yoga, de vierde keuze is elke dag de gezamenlijke biecht en de laatste keuze is een restaurant voor twee. Stemmen kan via onderstaande linkjes. En dan zit de liveshow erop.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 3.6]

Ook interessant:

28 Reacties

Hans s 11 maart 2021 - 22:17

Jammer ik had graag die Michel eruit zien gaan.

Beantwoord
Thea 11 maart 2021 - 22:18

ik ben blij dat ze er uit is

Beantwoord
Erik 11 maart 2021 - 22:18

Jammer, nu gaat het gezeik gewoon verder, volgende week zijn Jill en Matt genomineerd.

Beantwoord
Ida 11 maart 2021 - 22:19

Heerlijk t gaat helemaal naar mn zin!!

Beantwoord
T.moll 11 maart 2021 - 22:22

Ohhhh de polonaise die was zo leuk
Al die slsperige hoofden
Dat zou zo leuk zijn

Beantwoord
kpdd 11 maart 2021 - 22:23

Om Zoey nog niet te laten vergeten èn omdat ik dat echt toch wel de grappigste, effectiefste èn sympathiekste huisregel vind, heb ik op de complimentendouche gestemd ?

Beantwoord
Jongen 12 maart 2021 - 12:34

Niet mee eens michel en nick manipuleren de meiden op wie ze moeten stemmen , liese heeft het gelukkig door en is veranderd , maar in positieve zin! Sterke vrouw , ze gaat om met wie ze wil , ze heeft een klik met zoey , ook een sterke vrouw , jamner dat zoey weg is , mooie sterke vrouw die zich niet liet ompraten en manipuleren door michel , zij heeft een eigen menig en is niet bang om die te zeggen !!!

Beantwoord
Mia 11 maart 2021 - 22:36

Zoëy heeft haar Eigen Graf gegraven !!!
Boontje komt om zijn Loontje….
NU ..DE VOLGENDE …JILL…
Ik ben Verschoten van LIESE…
Ze ging om met Zoëy…dat gaat haar Duur te komen staan.
Ze is De Laatste Week ECHT VERANDERD..
Hopelijk Nu Effe Rust ..en Geen Ellelange Nodeloze Discussies meer!!!
Michel is NIET DOMINANT…
Hij neemt Verantwoordelijkheid aan voor de Groep…en Geeft ook zijn SOMS VERKEERD BEGREPEN WORDEN toe Maar doet Alles en zegt Alles met De Beste Bedoelingen ..
VOOR MIJ BLIJFT …MICHEL..DE TERECHTE
BIG BROTHER WINNAAR !!!!!!!!
TOFFE EN EERLIJKE GAST !!!!

Beantwoord
Marc 11 maart 2021 - 22:38

Nu wordt het tijd dat jullie naar huis gaat naar haar kinderen daar hoort ze bij te zijn als moeder da bij die Michel

Beantwoord
Brenda 11 maart 2021 - 22:56

Ik ben blij dat jill er nog in zit. Had eigenlijk gehoopt dat michel eruit zou gaan want nu stijgt het helemaal naar zijn bol. Hij maakte net al de opmerking dat mensen die ruzie met hem maken het huis uit vliegen ulghh zo arrogant! Hopelijk is hij next

Beantwoord
Annick 11 maart 2021 - 23:10

Zoey je bent een topper heel jammer dat je weg bent ???. Veel kusjes en het gaat je goed. God bless

Beantwoord
Anoniem 11 maart 2021 - 23:38

Mooie avond. Blij met de uitslag ?

Beantwoord
gerard 12 maart 2021 - 00:31

polonaise

Beantwoord
Ruud 12 maart 2021 - 07:00

Jammer ik had graag gezien dat de kijkers weer kunnen nomineren, till the end

Beantwoord
Anomien 12 maart 2021 - 07:09

Kan het spelletje weer beginnen Kunnen de heren weer bepalen wie er uit moet Heel jammer voor het spel

Beantwoord
anita 12 maart 2021 - 07:30

Jammer Zoey, je was een rustige stabiele sterke speler. Had je graag nog tijdje gegunt. Hopelijk gaat Michel vanaf nu mensen niet zo beinvloeden en heeft hij iets minder de overhand in het huis. Zijn sportlessen doet hij superleuk en rustig!.Nick is slim.Hij is lief voor iedereen, zal zich nooit over iemand uitspreken en ieder in zijn waarde laten tot de nominaties.Dan oefend hij flink zijn invloed uit.Hij waant zich al winnaar en is er zelf al van overtuigd de winnaar te worden. Hij speeld het zeer slim..Liese is echt heel lief, begin ik nu te zien. Leuk dat Julie en Jill zo grappige band hebben gekregen. Ik wordt blij van hun om naar te kijken. Moet er vaak om lachen. En Naomi heeft een goede voorlichtingsrol omtrent eten en het milieu. Een rustig stabiel meisje. Dus hierbij een positief berichtje voor iedereen.

Beantwoord
anita 12 maart 2021 - 16:51

En nu ben ik Math vergeten. Een lieve rustige jongen , die nog zijn echte plekje moet vinden. Maar hij heeft er weer een weekje bij.

Beantwoord
Chelly 12 maart 2021 - 08:16

Oké,het is duidelijk nu
Volgende week gaat Matt of Julie eruit.Elke week vanaf nu wordt Jill erop gezet,Michel heeft zich in de kaart laten kijken.Hij wilt in de finale met Nick en Naomi.Maar dat gaat niet lukken.In elk geval in de finale 2 Belgen en 1 Nederlander

Beantwoord
Erik 12 maart 2021 - 19:42

Klopt , nu begint die Michel weer met zijn bondjes, bah. Nu is de volorde die vertekken moet bepaalt. Eerst Matt, dan Jill en dan denk ik Liese. Aan het eind wordt Naomi ook de dupe, want hij zal nooit Julie kiezen. Jammer, spanning is er af.

Beantwoord
eric 12 maart 2021 - 08:20

eindelijk !!!!!

Beantwoord
Richard 12 maart 2021 - 09:50

Vanaf het eerste moment vond ik dat Zoey het achter haar ellebogen had en dan klagen over racisme terwijl dat er niet was onder de bewoners. Ze heeft gewoon pech gehad dat de kijkers haar doorhadden en haar terecht eruit hebben gestemd

Beantwoord
Jolanda 12 maart 2021 - 10:45

Leuk dat de kijkers deze week mochten nomineren. Ik hoop dat nu het onvoorspelbare element wordt vastgehouden, dus bijv. komende week onverwachts 3 mensen moeten nomineren, of 2 nomineren voor immuniteit ofzo. Want als het nu weer elke week nomineren is zoals het tot vorige week ging, dan is nu al zo’n beetje het verdere verloop bekend, als heerser Michel de kans krijgt. En natuurlijk heeft Michel gelijk dat hij het zo speelt, maar dat maakt het programma er niet leuker op. Persoonlijk vind ik Jill nog steeds degenen die de gezelligheid brengt in het huis, dus zou heel jammer zijn als zij er uit zou gaan.

Beantwoord
Marcel Draijer 12 maart 2021 - 12:15

Als Michel het tegen jill moet op nemen gaar Michel maar huis toe had zo gehoopt dat hij de gene was die gisteren weg moest . Maar nu gaat Matt en dan jilll en dan liese

Beantwoord
Massimo 12 maart 2021 - 15:41

Jammer dat Zoe er uit moest. Ik had liever Michel zien vertrekken. Nu de kijker niet mag kiezen zullen volgende week wellicht Jill en Matt op de lijst staan en dat is jammer. Ik zou de verhoudingen wel eens willen zien als Nick, Naomie, Michel, Julie en Liese op elkaar moeten stemmen. Hoe zou dan de dynamiek en het gekonkel worden?

Beantwoord
regor 12 maart 2021 - 19:09

DE juiste keuze om Zoey er uit te laten gaan. Nu wordt het weer rustiger en wordt het een groepje.En ja het is een spel ieder moet nu voor zijn eigen bepalen wie hij er in houd.

Beantwoord
Nathalie 13 maart 2021 - 14:38

Hebben Jullie en Naomi geen eigen mening met stemming, gaan klakkeloos mee wat Nick en Michel besluiten. Liese de ogen zijn open gegaan, van mij mag er nu iemand uit van het groepje Jullie, Michel, Naomi en Nick eruit, word teveel op bepaalde personen gespeeld. Big Brother mag daar eens wat van zeggen, zet Nick en Michel eens tegen over elkaar op die bank.

Beantwoord
kpdd 13 maart 2021 - 20:12

Tja, Natalie, BB heeft daar toch juist iets aan gedaan door deze week de nominaties niet door de bewoners maar door ons, kijkertjes, te laten doen.
Tja, en toen kwamen Jill, Michel en Zoey op de schopstoel en toen hebben wij, dezelfde kijkertjes, besloten dat Jill en Michel nog maar even in het huis moesten blijven, dus… raakte Zoey naar huis.
En nu???

Beantwoord
Chelly 14 maart 2021 - 15:55

Mijn idee

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page