Home » Glenn wint de power of nomination en bespreekt de mogelijkheden, Ashley, Alice en Tom op de bank zetten?

Glenn wint de power of nomination en bespreekt de mogelijkheden, Ashley, Alice en Tom op de bank zetten?

Door BigBrotherNederland

Eerder vandaag hebben de bewoners een vroeg nominatie alarm gekregen. Uiteindelijk werd duidelijk dat Glenn, Ashley, Karen en Tom de tweede power of nomination game mogen spelen. Inmiddels zit het spel erop en is duidelijk wie naast Danny ook power of nomination heeft.

Glenn heeft de tweede power of nomination gewonnen. Glenn vertelt dat het om een soort puzzel ging maar hoe het spel exact ging wordt niet duidelijk want de livestream wordt onderbroken.

Al snel zijn er veel bewoners die onderling overleggen. Zo ook Danny en Glenn die nu power of nomination hebben. De twee hebben het over Tom. Ik zie hem nooit vertrekken zegt Danny. Ik kan er ook goed mee overeen geeft Glenn toe. En Danny ziet hem als favoriet, zeker na afgelopen avond. Zijn fans staan achter hem. Maar we krijgen deze kans niet snel om deze clash te doen. Glenn denkt dat als ze het doen ze erop aangekeken gaan worden. Als Ashley blijft, Tom blijft en Alice is eruit gaan ze ons pakken merkt Danny op. Tuurlijk antwoordt Glenn, dan gaan ze ons pakken. Wie zou jij pakken vraagt Danny. Glenn antwoordt Ronahi, Ty en Alice. Randy staat ook sterk en schat Ty hoger. Ronahi is al bekend en Alice ook. Dus een van die twee… Als je nu geen bom doet gaan we een zure tijd te gemoed. Danny denkt dat het naar de buitenwereld eerlijker over komt als we ons ding doen. Ik heb altijd Ronahi gezegd, Tyron en Alice. Alice gaat dan blijven en dan denk ik dat Ty het sterkste staat.

Ashley, Alice en Tom zegt Danny dan, stel je dat voor. Ik zou van de ene kant Tom eruit halen en Ty neerzetten. Nee antwoordt Glenn, dan vertrekt Ty. Voor haar (Ashley) zijn we onherkenbaar. Danny vindt dat ze voor haar eigen praat. Ik denk dat we uiteindelijk moeten gaan voor de optie Ty, Alice en Ronahi.  Dat zou een klets zijn merkt Glenn op. Het lijkt erop dat de twee Ashley en Tom erop willen zetten en daar komt dan nog Alice, Tyron of Ronahi bij. Mochten ze vier mensen moeten noemen wordt de naam Randy ook genoemd. Glenn zegt aan het einde van het gesprek wel dat als ze ervoor gaan ze verwijderd zijn van de groep en eigenlijk alleen zijn. Uiteindelijk gaan Danny en Glenn naar Tom en Ashley en Karen. Danny zegt dat ze Ashley, Tom en Alice zouden doen. Zou dat niet een clash zijn? Als je me dat weer flikt is het klaar antwoordt Ashley sarcastisch. Wat vond je van hetgeen wat wij zeiden? Ja, Ja niet goed antwoordt Danny. Ashley denkt wel dat Dilano dan naar hun toe trekt. En ik denk dat Ronahi dan echt gaat. Ro en Ty moeten volgens Danny uit elkaar, die bepalen alles. Randy die volgt alleen maar.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

Yvonne 6 maart 2024 - 16:13

Sjongejonge wat een gekonkel daar in het BB-huis. Ik word er misselijk van hoe “de generaal” iedereen zit te beinvloeden met haar grote waffel. Wat een ontzettend naar mens is dat toch. Danny en Glen zijn bang voor haar wanneer ze haar zouden nomineren, dat zegt eigenlijk al genoeg he. Ik zou zeggen, gewoon doen en dan alsjeblieft Nederland, stem NIET op Ashley

Beantwoord
Alex 6 maart 2024 - 16:18

Hopelijk komt Tom of Ronahi op de bank.

Beantwoord
jeroen 6 maart 2024 - 16:33

oh laat het waar zijn dat ze tom en ashley nomineren. zou geld geven haar gezicht te zien dan

Beantwoord
Jongen 6 maart 2024 - 18:57

Ro en tyron bepalen alles? Echt niet de generaal ashley en haar leger bepalen alles

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page