Home » Big Brother keert terug met derde seizoen

Big Brother keert terug met derde seizoen

Door BigBrotherNederland

Het is lange tijd stil geweest rondom het realityprogramma Big Brother. Zou het programma terug komen met een nieuw seizoen of niet? Zeker na de komst van het nieuwe realityprogramma Een Jaar Van Je Leven. Inmiddels is er een klein sprankeltje hoop voor de Big Brother fans! Als je naar de officiële website van het tweede seizoen gaat staat er namelijk het volgende vermeld:

“Meld je nu aan voor seizoen 3 van Big Brother”

Ook is er een nieuwe officiële website het geregistreerd op naam van Endemol. En op Facebook is inmiddels aangekondigd dat men zich aan kan melden. Het aanmeldingsformulier is vernieuwd en staat het volgende vermeld:

“Na het succes van afgelopen seizoen komt Big Brother terug. Opnieuw gaat Big Brother met zijn bewoners het ultieme psychologische experiment aan. Wie durft het meest van zichzelf te laten zien en speelt het spel slim genoeg om de winnaar te worden van Big Brother 2023?“

Aanmelden Big Brother kan via deze pagina.  Wanneer Big Brother 2023 precies start is nog niet duidelijk. Hebben jullie er al zin in?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Rene 30 augustus 2022 - 00:40

Hopelijk deze keer zonder het oeverloze gezeik over bondjes en nominaties.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page