De finalisten mogen kleding uitkiezen speciaal voor de Big Brother finale

De finalisten mogen kleding uitkiezen speciaal voor de Big Brother finale

De bewoners worden door Big Brother naar de woonkamer geroepen. Als ze zitten neemt hij het woord: bewoners, tijdens de finale moeten jullie er op zijn paasbest uitzien. Daarom heb ik de mini mal omgetoverd tot een mooi kledingshop. Salar, Kristof en Grace kom naar de mini mall! De finalisten snellen zich ernaar toe, daar hangt verschillende kleding speciaal voor de finale. Maar ook haarlak, nagellak, make-up, hoeden, schoenen, riemen en andere accessoires. Dit is echt ziek zegt Salar en Kristof kan niet kiezen ook Grace is erg blij. Er wordt van alles gepast. Kristof gaat voor een pak, Grace een roze pak met schoenen, en Salar een grijs colbert. Ook wordt er achter de schermen nog wat geregeld omdat sommige kleding niet helemaal goed past. Kristof wil wat meer kleuren en Salar krijgt een groter jasje en hoopt ook nog op bijpassende schoenen. Als de finalisten een setje en accessoires hebben uitgekozen gaan ze lekker in het zonnetje liggen.

Wie vind jij de winnaar van Big Brother 2022? Stem nu!

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.6]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
  1. Dolfijnco at 21:36

    Salar heeft het verdiend om te winnen. Hij is zichzelf gebleven, altijd vrolijk en sociaal naar andere toe.
    Hij heeft een toekomst droom die hij wil waarmaken en dat is hem van harte gegund.

  2. Els at 21:52

    Als ik Salar was geweest had ik die ene cheque van 3000 aan grace gegeven maar ja hij zal wel veel haarlak moeten kopen zeker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *