Home » Jimmy en Dilano bepalen de vierde regel die de bewoners moeten uitvoeren

Jimmy en Dilano bepalen de vierde regel die de bewoners moeten uitvoeren

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond kwamen Jimmy en Dilano aan in het kasteel. De mannen hebben beide een vrijstelling pin op. En werden hartelijk welkom geheten door Big Brother. En daarna kregen de mannen een overheerlijke maaltijd. In het luik lag roti voor ze klaar, waar vooral Dilano heel blij mee was. Ook moesten de twee bepalen welke producten er in de wall moesten. Na enig overleg hebben ze besloten dat het speculoos, stroopwafels en hagelslag gaat worden. Al deze producten kosten 1 coin, dit hadden Jimmy en Dilano afgesproken met de rest voordat ze het kasteel in gingen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. En Dilano en Jimmy moeten weer een nieuwe regel voor in de grondwet bepalen. Na overleg wordt de regel “De laatste bewoner die ’s morgens de slaapkamer verlaat moet zorgen dat de bedden zijn opgemaakt.” Niet veel later gaat het scherm in het Big Brother kasteel aan. Jimmy en Dilano zien dat Big Brother de nieuwe regel bekendmaakt. Eerst krijgt de groep nog te zien welke regels er nu allemaal zijn. Als laatste verschijnt de nieuwe regel. De groep reageert enthousiast. En daarna is het tijd voor de regel om push-ups uit te voeren. Big Brother telt mee tot tien. Daarna gaat het tv scherm weer uit. Dat was leuk zegt Dilano. Maar ze wisten het, ik heb gezegd dat het dat word voordat we weg gingen. De mannen in het kasteel gaan ondertussen beginnen aan hun luxe ontbijtje terwijl ze in het huis bepalen welke bewoner het laatst de slaapkamer verlaten heeft. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Lili 31 januari 2024 - 19:25

Delano…wat een ego is dat…

Beantwoord
Lili 31 januari 2024 - 19:26

RIP TOM EN ALICE….

Beantwoord
Alex 1 februari 2024 - 00:46

Zorgen dat de bedden zijn opgemaakt. Betekent dat dat de laatste alle bedden moet opmaken?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page