Home » De bewoners moeten door een doolhof tijdens de time game

De bewoners moeten door een doolhof tijdens de time game

Door BigBrotherNederland

De bewoners moeten strijden voor toegang tot de secret room. Dit doen ze met een time game wat niet via de livestreams te volgen is. Een voor een moeten de bewoners via de gameroom naar buiten waar ze het spel moeten spelen, de bewoners vertellen weinig over het spel. Lindsey komt uiteindelijk terug, ze heeft een geschaafde knie. Rob hoopt dat hij niet op zijn knieën moet want één knie is gevoelloos en is meerdere malen geopereerd aan zijn knie… Wel horen we Big Brother zeggen tegen Bart dat hij zijn beschermkleding aan mag trekken. Lindsey geeft wel als tip om water te drinken van te voren. Tegen Chelsea vertelt ze ook nog dat alles goed wordt uitgelegd en je vragen mag stellen. Chelsea is erg benieuwd en oogt zenuwachtig. Als Bart terug is dan zijn zijn knieën ook gehavend. Hij adviseert hij Rob niet mee te doen, het is echt op de knieën. En het was erg vermoeiend. Rob kijkt wel wat hij doet maar anders zegt hij gewoon dat hij het niet doet. Dan heb ik verloren, dat moet dan maar. Wel zijn de bewoners het er over eens dat dit lang kan duren en ze er een groot deel van de dag mee bezig zijn. Als Rob moet is hij inderdaad snel weer terug. Naar eigen zeggen heeft hij het geprobeerd maar het lukt niet op zijn knieën. Uiteindelijk wordt het duidelijk wat de bewoners moesten doen. Buiten praten er enkele bewoners over. Het is een doolhof die ze kruipend door moesten. Ze moesten ondertussen letters vinden.

Om de tijd wat te doden besluiten Chelsea en Charlotte om een prank uit te halen. Charlotte wil haar coins pakken en verstoppen, jij doet dan alsof je ze vindt. De dames gaan naar het rekje waar alle coins in opgeborgen zijn. Ze pakken de coins en verstoppen ze. Chelsea doet enige tijd later alsof ze een coin vind in de plantenbak. Wat is dit roept ze terwijl ze een coin pakt. Charlotte zegt what the f*ck?! Met als gevolg dat de rest van de bewoners ook op zoek gaat naar coins. Jason vertelt na de zoektocht dat hij een balletje gevonden heeft en deze heeft opgeborgen. De rest van de groep vraagt zich af of het echt is en of wat het eventueel zou betekenen. Verder spelen de bewoners een spelletje om de tijd door te komen tot de game afgelopen is. Wie zou toegang tot de secret room winnen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 10 januari 2023 - 14:31

In de eerste seizoenen werd er door de deelnemers soms zwaar gefilosofeerd. Daar hebben ze nu geen tijd meer voor. Door al die domme spelletjes zou je als deelnemer het gevoel krijgen niet meer serieus genomen te worden en is het niveau gedaald tot een soort Ren je rot.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page