Home » Jason is terug in het huis, een aantal bewoners dragen een Big Brother token

Jason is terug in het huis, een aantal bewoners dragen een Big Brother token

Door BigBrotherNederland

Big Brother is van start gegaan! De livestreams zijn dan ook online te bekijken. Afgelopen avond na de tv uitzending zien we dat de bewoners op de livestream gezellig een spelletje aan het doen zijn. Ze gooien met balletjes in een bak, iets wat tijdens het vorige seizoen ook wel gebeurde. Verder valt het op dat Jason alweer terug is in het huis. Wat er precies in de lockerroom heeft afgespeeld is nog even afwachten, dat wordt nu niet duidelijk. Wel zit hij enige tijd op de bank en oogt wat sip. Verder zien we Ali, Chayron, Bart en Judy een Big Brother token dragen. Dit zou betekenen dat zij invloed hebben tijdens een nominatie. Er wordt over een spel gesproken die ze vanmiddag gedaan zouden hebben. Het zou een spel geweest zijn met een bal. Daarna verandert het beeld en kunnen we er niks meer over horen. Na het bal spelletje doen de bewoners het volgende spel: iets uitbeelden en de rest moet raden wat er bedoeld wordt. De sfeer zit er in ieder geval goed in! En aan eten en drinken is vooralsnog geen tekort… Na het spel praten de bewoners nog even en daarna gaan ze slapen. Een bewoner snurkt nogal maar inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. En wordt het ontbijt klaargemaakt. Wat zou deze dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.3]

Ook interessant:

3 Reacties

john 10 januari 2023 - 10:02

wat een heerlijke verrijking is Ali voor dit huis. Bravo big brother voor deze kandidaat die mij nu al vaak
plezier laat beleven met zijn super lieve karakter en prachtige opmerkingen, waar hij laat zien, dat hij een normale jongen is, die een hartje van goud heeft . Een echte kandidaat die zich niet anders voordoet en gewoon simpel en Ali blijft zoals hij ook thuis zich beweegt in woord en gedrag.
Dit wordt nog eens de super-Ali die ik graag zie in dit huis.

Beantwoord
Alex 10 januari 2023 - 12:38

De livestream wordt kennelijk op cruciale momenten onderbroken, als vanouds.

Beantwoord
thea 31 januari 2023 - 16:17

Jammer dat er ook weer herhalingen zijn. Nou dan zet ik ‘m gewoon uit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page