Home » Zo verliep de opdracht van Jason in de lockroom, Judy is genomineerd?!

Zo verliep de opdracht van Jason in de lockroom, Judy is genomineerd?!

Door BigBrotherNederland

Gisteren zagen we tijdens de start van Big Brother dat Jason het huis moest verlaten. Hij kwam in de lockroom terecht. Deze kamer lag vol met duizenden sleuteltjes. Aan hem de taak de sleutel te vinden om de kist te openen. Aan het einde van de tv uitzending zagen we dat hij de sleutel gevonden had. Hij opende de kist en daarin zat weer een kist. Kortom hij kon weer zoeken naar een sleutel die op de tweede kist past. Hij is sinds zijn komst meer dan 12 uur bezig. Na 14 uur vindt hij de sleutel die in de tweede kist past. Als hij de tweede koffer opent heeft hij weer een koffertje waar een sleutel op moet. In die kist zit een rode knop. Hij vindt de sleutel in een lange buis die in de kamer staat. Hij opent het kistje en vraagt zich af wat er nu moet gebeuren. Big Brother spreekt hem toe, jij hebt het lef gehad om mijn huis te verlaten voor een speciale opdracht hier in mijn lockroom. Ik zocht iemand met doorzettingsvermogen en die heb ik gevonden. En daarmee is het je gelukt om helemaal alleen de juiste sleutel te vinden. Morgen ga je terug het huis in en neem je deze twee nominaties en drie vrijstellingen mee. Die zul je gaan verdelen over je medebewoners. Je kunt dus niet jezelf vrijstellen, maar je kunt ook niet jezelf nomineren. Dat scheelt weer. Om je alvast een beetje te helpen zal ik je vanaf nu geregeld beelden uit mijn huis laten zien. De bewoners daar zijn je namelijk nog niet vergeten. Denk dus goed en tactisch na op wie je deze nominaties en vrijstellingen wilt inzetten. En er is nog een rode knop. Waar zou die voor zijn Jason? Jason antwoordt dat hij het niet weet en Big Brother zegt niets meer. Hij laat wel wat beelden uit het huis zien.

Jason twijfelt en drukt uiteindelijk op de rode knop. In het Big Brother huis draait de zandloper om. De bewoners zien het en vragen zich af wat er gaat gebeuren. Ze wachten af op wat er gaat gebeuren en doen een spelletje. Jason krijgt ondertussen nog steeds beelden uit het huis te zien. Op de derde dag is er nog niets gebeurt en wordt Jason wakker in de lockroom. Big Brother preekt hem toe. Hij vraagt hoe het gaat. Jason antwoordt dat het wel goed gaat maar na de opdracht heb ik het hier wel gezien. Je hebt op momenten gezien hoe het gaat in mijn huis gaat Big Brother verder. Hoe er in het huis wordt gepraat ook over jou. Wat vond je ervan? Jason antwoordt dat hij het raar vond en je zag dat ze na 1.5 dag al aan het bonden waren. Maar ik weet ook dat ik het voor de beloning heb gedaan. Ze hebben nog aan mij gedacht dus dat is wel leuk. Ze zijn me nog niet vergeten maar hun hadden het naar hun zin en ik zat hier met mijzelf. Ik wil graag terug. Vond je het leuk dat ze al aan het bonden zijn of had je het gevoel dat je uit de groep bent gevallen vraagt Big Brother. Jason antwoordt dat hij het eerder niet leuk dan wel leuk vond. Die eerste paar dagen zijn toch wel belangrijk. En als ik zo binnenkom zijn ze al langer met elkaar dan dat ik met hun was. Ik ben benieuwd hoe het dan gaat. Heel helder Jason zegt Big Brother. Het moment is nabij. Geniet nog even, als dat het juiste woord is. Na 36 uur in de lockroom spreekt Big Brother Jason weer toe. Je mag de nominaties, de vrijstellingen en je eigen coins meenemen en dan door de witte deur deze ruimte verlaten en terugkeren naar het huis. He, he zegt Jason, dank je wel. Ik ga je absoluut niet missen, de groeten. Jason stapt de gameroom waar pilaren staan en dan eindigt de aflevering. In de volgende aflevering wordt duidelijk dan Judy waarschijnlijk genomineerd is…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.3]

Ook interessant:

3 Reacties

yvonne kerssens 10 januari 2023 - 20:40

Ik zou echt gestresst worden van zoveel sleutels,kan dat hij dat deed ! ! !

Beantwoord
Alex 10 januari 2023 - 20:49

Ja, en als je iemand nomineert dan nomineert die de volgende keer jou als die de kans krijgt, al was het maar om niet nog een keer genomineerd te worden.

Beantwoord
chayenn 12 januari 2023 - 19:10

is echt moekelijk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page