Home » Ilse arriveert als nieuwe bewoner in het Big Brother huis

Ilse arriveert als nieuwe bewoner in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Na een rustige middag door een urenlange livestream onderbreking is er begin van de avond van alles gebeurt in het Big Brother huis. Big Brother zegt tegen de bewoners dat ze naar de woonkamer moeten komen. Daar neemt hij het woord. Beste bewoners, in een vlaag van ongekende brute kracht en agressie hebben Danny en Lindsey staan inhakken op een blok ijs. Om daar iets uit te halen dat jullie nodig hadden om het mysterie op te lossen. En dit is het moment dat ik van Lindsey wil wat de oplossing van het mysterie is. Iedere goede letter levert 1 coin op voor iedereen. Lindsey zegt Ilse. Big Brother laat weten dat het genoteerd staat. Binnen afzienbare tijd zal een nieuwe bewoner zich bij jullie melden. En van die bewoner zullen jullie horen of dit de juiste oplossing is. De bewoners hebben dit dus vanmiddag moeten doen. Waarschijnlijk zat er iets in het ijsblok waarmee ze de morsecode konden ontcijferen.

Dan zien de bewoners de poort open gaan, er verschijnt een nieuwe bewoonster. De nieuwe bewoonster loopt naar binnen, zet haar koffer neer. Big Brother zegt daarna dat iedereen moet gaan zitten. Leuk hier zegt ze en ze zegt dat ze uit België komt. Ook rijd ze motor waar Bart erg enthousiast op reageert. Big Brother zegt daarna beste nieuwe bewoner van mijn huis van harte welkom! Jouw medebewoners zijn om enkele redenen erg benieuwd naar jou naam. Zou jij ze willen vertellen hoe je heet? De nieuwe bewoner zegt dat haar naam Ilse is. De groep juicht enthousiast. Big Brother vraagt of er ooit zo enthousiast gereageerd is op haar naam. Nog nooit antwoordt Ilse lachend maar ik ben blij dat ze het gevonden hebben. Daarna is het tijd voor een voorstelronde en krijgt de nieuweling een rondleiding door het huis. Big Brother is weer een deelnemer rijker.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.6]

Ook interessant:

3 Reacties

yvonne kerssens 16 januari 2023 - 21:14

wat gebeurdt er weer veel in het big brother huis,vind het alleen op zaterdag lastig om te kijken want wie is de mol is er ook op npo 1 ! ! !

Beantwoord
Alex 16 januari 2023 - 21:48

Ja, het was wat ongelijk geworden. Na het vertrek van Judy waren er nog 6 Nederlanders en 4 Belgen over.

Beantwoord
Chelly 17 januari 2023 - 06:02

Ik hoop dat Bart de power of elimination wint!Kijken of hij keihard de groep die zich sterk acht(rekent)nomineert

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page