Salar krijgt te horen wat de mystery box inhoud, Nouchine krijgt vrijstelling van nominatie

Salar krijgt te horen wat de mystery box inhoud, Nouchine krijgt vrijstelling van nominatie

Salar heeft eerder vandaag boodschappen gedaan en daar een mystery box gekocht. Wat hierin zou zitten is nog niet bekend maar zojuist is Salar naar de dagboekkamer geweest en roept iedereen bij elkaar om erover te vertellen. Hij verklapt al dat hij een moeilijke keuze moet maken. Ik kreeg twee opties zegt hij dan. Het was heel zwaar en heel lastig want ik wil iedereen tevreden houden, iedereen blij maken, iedereen laten genieten. Aan de ene kant stond er van iedereen één item. Verschillende foto’s, een fotoboekje, een bijbel en een ketting. Ik vond het heel lastig gaat hij verder. Ik wilde je echt een bijbel gunnen. Dus ik zat te twijfelen voor Grace maar ik heb de items niet gekozen. En aan de andere kant stond er iets anders, ik heb voor deze kant gekozen want vroeger in het spel heeft iemand mij gered. Op een heel belangrijk moment. Dat kon mij op dat moment misschien mijn kop kosten, toen waren we volgens mij in week drie. Ik wilde diegene ook gewoon terug belonen en diegene is mij alles. Diegene is mijn zusje, ik kan niet zonder haar steun. En ik kan mij niet voorstellen om zonder haar verder te gaan. Dus ik heb voor jou een pin. Nouchine is heel erg blij en knuffelt Salar. De rest vind het super lief. Volgens Kristof is dit de logische stap. Goed gedaan! Salar benadrukt dat hij het echt iedereen gunde. Grace laat weten dat ze nu echt veel kracht heeft en het echt niet erg vind. De groep klapt voor hem en Salar eindigt dat het echt moeilijk was.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 58 Average: 4.6]
Er zijn 27 reacties op dit artikel
  • Helma at 16:04

   Helemaal blij mee superrrr die twee samen vrijgesteld…daarnaast geweldig mooie vriendschap die twee verdienen de finale….

   .s an grace en tobias valt in duigen…kristof heeft salar al gered gehad en de eerlijkste en puurste mensen zijn salar en nouchine salar heegt vanaf t begin open gespeeld superrrrr ketel hijet de humor van nouchine dragen t programma….

   Dat bed gehang van nawel schijtziek vanoest niey mogen

   Heerlijk hoe de rest nu moet nomineren

   En grace t is avond en nog steeds pyama aan

  • Sandra at 16:06

   Stop ermee dat iemand een vrijstelling krijgt. Laat de bewoners niet meer kiezen wie genomineerd moet worden. Geef de kijkers die macht. Datis veel eerlijker

 1. MafMijsje at 15:54

  Prima en nu Kristof naar huis aub dat gejengel van hem de hele dag is niet om aan te horen en daarbij geeft hij net toe dat een aanbod van 20 duizend om te vertrekken wel heel aantrekkelijk zou zijn…dus naar huis en snel.

  • Alex at 00:00

   Ik hoop niet dat iemand de kans krijgt met een deel van de prijs te vertrekken. Dan is het geen spel meer. Dan kun je net zo goed de prijs onder alle bewoners verdelen.

 2. Sandra at 16:06

  Stop ermee dat iemand een vrijstelling krijgt. Laat de bewoners niet meer kiezen wie genomineerd moet worden. Geef de kijkers die macht. Datis veel eerlijker

  • Jongen at 07:23

   Mooi voor nu maar salar wilt uiteindelijk met de ‘boys ‘ naar de finale , dan zal hij nouch laten vallen en met toby en kristof verder gaan , het beste is als de dames nu eindelijk samenspannen en alle drie dezelfde man of mannen nomineren maar ja dat wordt moeilijk want grace huppelt achter toby aan en nouch zal salar nooit nomineren en de opdrschten zijn op mannen gemaakt , jammer ,dames open de ogen en speel het spel

 3. Roos at 16:34

  Hebben we nu de hele dag twee dezelfde streams.Het is nu maar een saaie bedoening.De spellen mogen we niet zien.En wat we wel zien zijn luierende bewoners.

  • Bianca at 21:48

   Indd ik ben al afgehaakt, iedere keer als ik uit nieuwschierig heide weer even kijk, zie ik het zelfde, saai, en wanneer er iets gaat gebeuren wordt de live stream onderbroken.

  • Anja at 10:13

   Precies Roos wat een saaie big brother,
   En die saaie filmpjes er tussen.
   En ook geen eerlijke stemmen.
   Dat gefluister je kunt er niks van verstaan en regie doet er niks aan.

 4. S at 17:23

  Ik hoop dat ze 3 namen moeten noemen tijdens het stemmen.
  En dat Salar niemand mag redden.
  Dan zit er eindelijk een kandidaat van het tactisch clubje op de nominatie-stoel.
  Ben benieuwd wie er dan uit gaat.

 5. Gerard at 21:55

  Hij mooi gedaan van Salar…nu zal Tobias daar helmaal niet blij mee wezen. Deze twee gaan op hem stemmen en Kristof ook. Hoop dat Julio het ook gaat doen.

 6. Ramona at 23:38

  Goed van Salar maar hij had Nawel dit keer in bescherming kunnen nemen zodat ze een week rust heeft. Nouchine werd toch al beschermd door clubje Kristof. Salar mag van mij naar huis. Komt zo nep over. Heeft Nouchine nodig om zelf niet op het bord te komen en niet als zusje.

 7. Poppy en Rex at 10:02

  Vind er eerlijk gezegd geen bal meer aan. Als dit BB moet zijn en wij zouden meer mee beslissen nou dan wil ik wel eens zien als we niks mee mogen beslissen. Nee valt me vies tegen.

 8. Roger at 14:41

  Eindspeelers voor Nederland Grace en Tobias en voor België Nouchine en Nawel en de baas spelende Kristof moet naar huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *