Home » Dilano denkt dat Sabeau gebruikt wordt om Tom in slecht daglicht te zetten, Sabeau wil geen gesprek

Dilano denkt dat Sabeau gebruikt wordt om Tom in slecht daglicht te zetten, Sabeau wil geen gesprek

Door BigBrotherNederland

Nadat Sabeau medebewoner Tom beschuldigd van agressief gedrag besluiten Dilano, Jimmy, Karen, Ashley, en Tom over de situatie te praten.

Dilano verteld wat er volgens hem gebeurt is. Randy en Rohani vroegen aan Sabeau hoe ze zich erbij voelde. En toen begon zij erover te vertellen. Zij is er nooit zelf over begonnen. Ty begon er ook over. Door antwoord te geven op de vragen werd het ineens zo. Maar dat is nooit haar intentie geweest benadrukt hij. Misschien wel van Ty, dat weet ik niet. Zij had dit volgens Jimmy al snel kunnen smoren, dat heeft ze ook niet gedaan. Voor haar was het klaar antwoordt Dilano. Dat was niet klaar benadrukt Jimmy. Waarom laat je het dan zo escaleren? Als jij in het middelpunt staat? Dat is haar les zegt Dilano, dat heb ik haar ook gezegd. Tom vraagt vervolgens waarom zegt ze dan dat ze niet met mij kan communiceren? Als ze van de week mij aanspreekt dat het goed gaat tussen ons? Ik weet niet wat er allemaal is tussen jullie antwoordt Dilano. Voor haar was het klaar, de groep maakt het zo. Of bepaalde mensen maken het zo. Dat heeft ze volgens Karen ook wel gezegd. En Dilano vertelt verder dat Sabeau best wel wil praten maar dat het voor haar klaar is. Ze is niet boos, het is meer de rest van de groep. Sabeau zou volgens Karen wel aangegeven hebben dat Tom haar onderlinge steken geeft. En dat het met die pannenkoek het overkwam dat hij er alles uit wilde smijten. Dat is insinueren en dat is wat ik gevaarlijk vind merkt Jimmy op. Dan pak je iemand heel erg en diegene kan zich niet verdedigen. Dat gaat bij mij te ver. Er is er maar een die hier schade aan ondervind en dat is hij (Tom) benadrukt Ashley op haar beurt. En zijn kind erbij. Ty heeft wel toegegeven dat ze het in het begin had moeten zeggen zegt Karen. Het groepje discussieert nog enige tijd door.

Dilano denkt dat bepaalde mensen uit die groep een slecht beeld willen geven aan Tom. Dingen opblazen, de groep opzetten. Dat gevoel heb ik soms wel. Dat zie je wel antwoordt Tom. En Dilano geeft toe dat hij Sabeau wel verdedigd want ze wordt volgens hem wel ervoor gebruikt. Ze had er misschien niet over moeten praten maar het is wel dat anderen aan haar vragen en daar geeft ze antwoord op. Karen antwoordt dat als ze er niet op in waren gegaan er alleen maar slechter in beeld zou worden gebracht. Ashley denkt wel dat het goed is als er gesproken wordt. Anders gaat dit een negatieve nasleep krijgen. Nee zegt Tom, maar ik vind het gemakkelijk voor hun. Het is al een paar keer dat ze het zo hebben willen doen. Volgens Ashley moet hij dat niet zo zien, het gaat over om jouw leven hierbuiten. Maar dat gesprek lijkt er (voorlopig) nog niet echt van te komen, Sabeau heeft er geen behoefte aan.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

14 Reacties

Anneke 28 februari 2024 - 10:34

Waarschijnlijk wordt Tom zo geplaagd door dat vuil groepje
Wees lief en.respectvol tegen elkaar

Beantwoord
Gezina 28 februari 2024 - 10:41

Ja die Sabeau en Tyron moeten eruit. Die 2 ruien alles op en dan zeggen ik wil niet praten. Vreselijke stumpers.

Beantwoord
Gerard 28 februari 2024 - 10:56

Ja nu is Tom het pispaaltje van de groep Sabeau ,Randy, Tyron en Ronahi……en gelukkig ziet DILANO het wel…dus Sabeau kan beter gauw weg gaan uit het huis.

Beantwoord
anny 28 februari 2024 - 11:28

tom is dader geen slachtoffer !!! ze zitten niet in de kleuterklas hoor hij weet goed wat hij doet
anneke begin jij dan maar zelf met lief en respectvol te zijn en noem mensen geen vuil groepje

Beantwoord
Nans 28 februari 2024 - 11:30

Zo mee eens Gezina en Anneke

Beantwoord
patricia 28 februari 2024 - 11:53

Ashley moet eruit. Wat een steuker bah

Beantwoord
Hans S 28 februari 2024 - 12:02

Sabeau en Tyrone moeten blijven maar meer volwassen worden , het is maar een spelletje.

Beantwoord
chris 28 februari 2024 - 12:28

Wat is die verschrikkelijk die Sabeau zaterdag er uit.

Beantwoord
Gerardus 28 februari 2024 - 13:20

Tyron wordt echt een heel vervelend mannetje..denkt dat hij heel wat is eruit samen met Sabeau

Beantwoord
Snijers linda 28 februari 2024 - 13:32

Ze worden erger en erger dat groepje ze weten niet meer wat ze moeten doen om ze neer te halen , of hun dat lukt ik hoop het niet Sabeau en Tyron die overdrijven ,en Tyron was in begin mijn favoriet maar hij heeft zich laten inpalmen en kan er niet meer uit , spijtig dat hij het zo speelt

Beantwoord
Lili 28 februari 2024 - 13:39

Hoelaag is die Tyron en Sabeau gevallen…dit is zo laag bij de grond…eruit aub…en dan de rest…verschrikkelijk. .

Beantwoord
Van de Vondel Marina 28 februari 2024 - 14:50

Helemaal mee eens. Weg met die 2 en BB zal opnieuw veel leuker worden voor iedereen.

Beantwoord
Alex 28 februari 2024 - 16:43

Het is wachten op de beelden wie er fout was.

Beantwoord
Dan 1 maart 2024 - 02:02

Deze man schijt al in zn broek als iemand in de dagboek kamer moet. Leeft hij zijn leven, wat hij doet is niet normaal. Tegen de ene zeggen ik doe niks,.maar lekker in de hottub roddelen. Jimmy niet te vertrouwen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page