Chayron, Lindsey en Ali zijn genomineerd, of toch niet?!

Chayron, Lindsey en Ali zijn genomineerd, of toch niet?!

Bart heeft de power of nomination gewonnen. Hij heeft al genomineerd en afgelopen avond riep de Big Brother de bewoners bij elkaar. Het is anders dan anders want de nominatie uitslag wordt al bekendgemaakt. De bewoners snappen er niks van. Op het scherm komt te staan de genomineerden zijn… Daarna verschijnen de foto’s van Chayron, Lindsey en Ali te staan. Told you guys zegt Lindsey terwijl ze opstaat. Ik denk dat we bij deze niet meer hoeven te ontkennen dat het rood tegen blauw is. Want dat is op zich nog wel duidelijk nu. Bart zegt dat als er mensen vragen hebben maar Lindsey onderbreekt hem. Ik denk dat het wel duidelijk is zucht ze. Chayron geeft Bart een knuffel, ik wist het al is geen probleem. Ook Lindsey geeft een knuffel, ik wist het al. En Bart zegt dat als ze vragen heeft kan komen. Ik heb geen vragen antwoordt Lindsey, ik vind het jammer maar oke. Lindsey loopt boos naar buiten en Ali geeft Bart ook nog een knuffel. Maakt niet uit maat zegt hij. Big Brother zegt daarna dat alles nog anders kan worden. Morgenochtend weten jullie meer… What the f*ck zegt Lindsey en Charlotte denkt dat er nog vrijstelling gewonnen kan worden. En zo de nominatie kan veranderen, alles of niets. Bart vraagt aan Ali of hij nog iets te vragen heeft. Ik heb niks te vragen antwoordt Ali. Het vertrouwen is nul.

Buiten gaan Ali, Chayron en Lindsey even los. Vooral Lindsey is flink geïrriteerd. Chayron had het niet verwacht maar Lindsey wel. Het is f*cking fake. Chayron snapt wel waar het vandaan komt, hij (Bart) heeft het heel de week geroepen. De hele week gaat Lindsey verder. Wat heb ik jullie gezegd merkt Ali op. Ja twee gezichten zegt Lindsey, het gaat om zijn uitspraken. Chayron denkt dat het zo weer anders kan zijn en ze vrijgesteld worden. Ik kan gewoon niet tegen die fake sh*t zegt Lindsey. Daar kan ik niet goed tegen. Chayron denkt dat de kijker nog iets mag bepalen. Momenteel kunnen kijkers nog niet stemmen. Er verschijnt een melding: “Je kan nog geen stem uitbrengen. Het is all of nothing week, alles kan nog veranderen… ” Wordt vervolgd dus!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.4]
Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. Gezina at 09:07

  Hoop dat het gaat veranderen en dat Chiara en Rob eruit gaan. Chiara heeft Bart gezegd wat Danny had gedaan en die heeft ze er ook uit gekregen. Nu gaat Chayron erop door de roddel van Chiara. Bah wat een nare meid.

 2. Angéla Diependaal at 09:23

  Van mijn mag Alie beteen naar huis hoe hij zig gisteren heeft gedragen dat is niet normaal. Zo gedraag je je nier in een programma.

 3. Jongen at 10:10

  Morgen kan alles anders zijn zeggen ze dan , wat een idiote deal was dat ? Als ik de bewoners zo hoor moest je jezelf deze week op het spel zetten om dan als je er zaterdag inblijft volgende week vrijgesteld te zijn, wie gaat dat doen? Niemand toch , wie verzint dit? Het
  leukste was geweest nog een paar genomineerden erbij want nu heeft bart door een oneerlijk spel ( niet iedereen mocht deelnemen en dus gingen bepaalde mensen allemaal op dezelfde) 3 mensen kunnen nomineren , mijn voorstel is : iedereen genomineerd! Eens zien wie echt het zwakste staat , all or nothing zou dan echt tot zijn recht komen

 4. Sybille Bakker at 10:12

  Nu zie je de echte Linsey, ook toen Jason het vraagteken kreeg was ze boos en oh wat kon ze lachen toen Jason al zijn coins aan een ander moest geven. Echt geen mooi mens.

 5. Lili at 10:54

  Wat is die Bart veranderd zeg..hij moet eens toegeven dat hij tegen Ali heeft gelogen..hij laat zich zo niet behandelen zegt hij????? Pardon..Ali heeft gelijk…en was helemaal niet agressief…hij was gewoon eerlijk.. iets heel anders dan wat hij beweert…verstopt zich achter zijn eigen leugen…wat een slappe vent zeg en zijn aanhangers…niemand heeft door dat die 2 roddeltantes Jolien en die Chiara en die zeur Rob voor de sfeer daar in het huis verantwoordelijk zijn..foei foei….

 6. Gerard at 11:37

  LINDSEY en Chayron mogen van mij het huis uit,,dan wordt het wel weer gezellig in het huis en dan de volgende week IAS erna er uit.

 7. Bella at 12:11

  Wat een flauwe kul. Is er eindelijk iemand die de andere kamer nomineert zijn ze daar boos. Hun mogen het wel en anderen niet.. ik vind dat het wel tijd werd. En hoop dat ze er ook op blijven staan en er geen twist komt.

 8. Jaap at 09:41

  Wanneer stoppen ze nou met dit spel dit slaat nergens op s, nachts buiten staan en overdag op bed wel gezellig zo om te kijken🙈en Rob ga naar huiiiiiis niet meer om aan te zien liggend in de bank commentaar op iedereen en zelf niks uitvoeren

 9. Dc at 18:07

  Waarom heeft die Ali zijn nominatie pin niet opgepikt?
  Lindsey en Charon dragen hem wel.
  Ik hoop dat die Ali eruit gaat ik irriteer me mateloos aan hem.

 10. Thea at 15:04

  Dat gezeur maakt het k ap vervelend.
  Iedere uitzending mag er niet gesproken worden over het nomineren.
  En toch gebeurt het en verpest alles.
  Laat de bewoners hun klep houden.
  En gooi ze er anders uit punt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *