Home » Ariana is boos op Randy omdat hij negatief over haar zou praten

Ariana is boos op Randy omdat hij negatief over haar zou praten

Door BigBrotherNederland

Randy zit sinds gisteren niet zo lekker in zijn vel. Dat ligt aan de nominaties van gisteren maar ook Ariana lijkt een rol hierin te spelen. Randy bespreekt op deze nieuwe dag zijn gevoelens met Tyron. Volgens Tyron wil zij niet praten en doet raar. Terwijl jij diegene bent die haar overal doorheen sleept. Maar daar komt ze nog wel achter. Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd eerlijk naar haar te zijn zegt Randy. Blijkbaar is dat ook niet goed. Het ligt niet aan jou benadrukt Tyron. Ze is in het begin al lastig man zucht Randy.

Ondertussen heeft Karen aan Ariana doorgegeven dat Randy gezegd zou hebben niet blij te zijn met Ariana als teamgenoot. Ariana gaat verhaal halen bij Randy. Tyron hoort dat en is daar niet van gediend. Je hebt net gehoord van iemand dat ik stond te praten zegt hij. Die mag zich er wel mee bemoeien en ik niet. Hij is de laatste die dit soort van jou sh*t verdiend. Ik heb hier echt geen zin in zegt Ariana. Je maakt nu iets heel groots en dat vind ik naar vervolgd ze tegen Randy. Ik wil hier niet over praten. Kijk wat er gebeurd…. zegt Randy maar Ariana ratelt door. Ik wil hier niet over praten en dit is een grens. En als jij er dan toch over praat vind ik dat heel naar. Mag ik vertellen wat er is gebeurd vraagt Randy. Nee antwoordt Ariana dat heeft hij net verteld. Nee zegt Randy waarop Ariana zegt jawel, dat heeft hij toch net verteld? Het is nu klaar gaat Ariana door en ik wil niet dat jij er nog met anderen over mij praat. Randy benadrukt dat hij met niemand over haar praat, ik praat met Ty. Als er iets is dan kom je naar mij toe, ja? reageert Ariana. Ik heb net tegen jou gezegd straks. En dan moet je niet dat gaan zeggen want je blaast het nu heel erg op. Ik spreek alleen met Ty zegt Randy. Ik voelde me k*t. Ja dag Randy zucht Ariana. Ik wil met jou een gesprek zegt Randy, ik vraag hoe het met je gaat. Omdat toen ik toenadering zocht je je hoofd wegdraaide. We stonden in de badkamer zegt Ariana. En ik werd al geroepen naar de dagboekkamer en toen zei Ty nog kom tandenpoetsen. Ik heb daar heel lang gezeten, je stond hier met Ty je vraagt of alles goed was. Ik zeg ja alles goed.

Ik weet niet of je zin hebt  om nu te praten vraagt Randy dan. Nee dat hoeft niet voor mij antwoordt Ariana. Wanneer je ready bent dan ehm zegt Randy op zijn beurt. Ik hoop dat je hoor wat ik zeg gaat Ariana verder. Ik wil het niet. Helemaal niet meer vraagt Randy. Nee zegt Ariana, als we een spel gaan spelen staan we aan. En ik vind het wel goed, ik ben echt heel erg teleurgesteld. Waarin dan vraagt Randy verbaasd. Volgens Ariana wordt het nu allemaal groot gemaakt en je betrekt er andere bij. Ik wil het niet. Ik wil dat je het loslaat en niet dat ik het van andere mensen hoor. Je mag weten dat ik het niet ga loslaten benadrukt Randy. Dit gaat mij dwarszitten omdat ik niet normaal een gesprek kan voeren. Ik zeg net in de keuken straks zegt Ariana. Waarom dring je dan nu al aan? Volgens Randy is het de manier waarop het gaat waarop Ariana laat weten dat hij ook dingen over haar heeft gezegd. Ik wil het laten zakken. En dan ga jij gelijk naar Ty. Zoals hij het zegt is het niet gegaan benadrukt Randy. Ik kwam net terug en ik zat met een k*t gevoel en hij vroeg hoe het ging. Dan had je ook kunnen zeggen dat je er later op terug kunt komen merkt Ariana op. En ik hoor links en rechts dingen over mijn duo partner, ik ben alleen maar positief over jou. En jij dus niet. Dat mag maar dan had je naar mij toe moeten komen. Ik ben naar je toegekomen zegt Randy. Kijk wat ik jammer vind is… Ariana laat nogmaals weten dat ze nu geen gesprek wil. Is goed zegt Randy en loopt naar buiten en gooit de deur dicht.

Randy ploft in een lounge kussen neer, al snel komt Tyron bij hem kijken. Ik ben net parra geworden man laat Randy weten. Snap ik antwoordt Tyron, logisch. Ik ben even aan het afkoelen man zegt Randy. Ik weet niet of het de bedoeling was of ik me ermee moest bemoeien zegt Tyron maar ik vond het raar. Volgens Randy wordt er veel gesproken in het huis. Er wordt niet gecontroleerd of dingen die gezegd worden kloppen Ik ga wel naar haar toe om dingen te bespreken. Ik moet wel genegeerd worden en nu komt ze naar mij toe of dit of dat wel klopt. Het moet van twee kanten komen. Dat is ook de reden dat ik boos werd merkt Tyron op. Je bent heel de tijd met haar bezig maar als jij ergens mee zit gaat ze je negeren en raar doen. Dat verdien je niet. Dat zei ik hier ook tegen Karen en Ashley. Ik heb net ook tegen Karen gezegd dat ze niet sneaky naar Ariana moet gaan. Volgens Randy snitcht ze. Ik zei ook tegen haar dat ze dit niet moet doen gaat Tyron verder. Jullie weten zelf ook dat Randy dit niet verdiend. En zeker niet van haar. Dan denk ik dan is Karen ook gewoon een rat. Dat ze dat dan hoort en gelijk doorloopt en zegt ze zitten over je te praten. Hou gewoon je bek dicht. Ik haat dat soort sh*t. Ze weet zelf ook dat Ariana zo raar doet tegen jou. Ik ga het nu gewoon laten man zegt Randy. Wat komt dat komt. Tyron hoopt dat ze lekker naar huis gaat, ik ben haar helemaal zat. Probeer het niet op jezelf te betrekken benadrukt hij. Je hebt gewoon ongeluk met je duo partner. Blijkbaar mag ik mijn hart niet luchten eindigt Randy.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Ook interessant:

17 Reacties

Sylvia 1 februari 2024 - 09:45

Mijn hart brak hoe deze vrouw tegen hem tekeer is. Zij is hier degene die aan het roddelen is, iets beloofd maar niet nakomt aan Randy. Wat is zij een negatieve, zieke roddelaarster! Ze is een stalker, vreselijk! Zelfs ik krijg de kriebels! als ik er naar kijk.

Van mij mag zij EXIT!

Beantwoord
Chelly 1 februari 2024 - 09:49

De meiden sporen niet en met name Arianne
Ik hoop dat ze heel gauw vertrekt
Met haar zal Randy nooit een challenge winnen

Beantwoord
Gezina 1 februari 2024 - 09:50

Ja het moet gaan zoals Ariana wil. Een hele nare vrouw. Vind het sneu voor Randy. Hij is te goed. En ja Karen moet zich ook stil houden. Als Ariana eruit gaat word de sfeer een stuk beter. BB doe er wat aan.

Beantwoord
Elly 1 februari 2024 - 09:55

1 ding is nu wel duidelijk de reden dat BB niet ingrijpt bij Ariana is omdat ze met haar gedrag n grote publiekstrekker is ondanks dat haar gedrag zeer negatief aankomt bij haar medebewoners, ik weet niet hoe anderen hierover denken maar ik persoonlijk vind dit n kwalijke zaak omdat nu de kijkcijfers belangrijker zijn dan de eventuele schade die medebewoners oplopen door haar gedrag, zij komt echt met alles weg, vanochtend in de keuken bleek ook dat zij ongevraagd parfum uit een lade van een medebewoknster heeft gepakt en bij haar rijkelijk heeft volgespoten, die bewoonster was dus zeer verrast bij t passeren van Ariana en ze haar eigen parfum rook ..jatten ook nog dus, maar ze blijft overal mee wegkomen…onbegrijpelijk

Beantwoord
Rex 1 februari 2024 - 10:00

Ben een beetje Ariana moe. Mevrouw denkt dat alles om haar draait en zij de belangrijkste persoon in het huis is. De vrouw heeft duidelijk been paychosche aandoening en zou beterin bescherming worden genomen door BB met gepaste hiulp.

Beantwoord
Roos 1 februari 2024 - 10:18

Nogmaals wil ik aangeven dat er met Ariana gepraat moet worden, zij is op meerdere manieren niet eerlijk. Als dit doorgaat op deze manier, dan gaat er op een gegeven moment door een situatie het escaleren. Ze strooit met halve waar of onwaarheden.

Beantwoord
Leona 1 februari 2024 - 10:36

Hoop dat Ariana snel naar huis gaat….. aankomende zaterdag al!!!

Beantwoord
Sylvia 1 februari 2024 - 11:03

@Iedereen Jullie hebben allemaal gelijk! Ik denk dat ze naar huis zal gaan. En wij als publiek? Ook wij hebben er een handje in, dus ik zal zeker weten op haar stemmen, en absoluut niet om te laten blijven. Wat heeft zij een negatieve sfeer bij haar. Het komt tot in mijn huiskamer en dat wil ik niet.

De volgende mag Karen en Ashley zijn.
Oh my God!! om maar in hun woorden te blijven. Wat een vreselijke meiden zijn dat!

Als ik die 3 al überhaupt zie? ik zap ze direct weg. Ik kan er soms zo misselijk van worden!

Beantwoord
Anne 1 februari 2024 - 11:21

Kijkcijfers zijn helaas heilig. Geen kijkers geen programma. Echter er zijn grenzen, Randy beschuldigen van roddelen terwijl ze zelf niet anders doet en dan parfum stelen. Sorry voor mijn taalgebruik maar wat een muts. Weg met haar. Hoop dat ze eruit gestemd wordt. Komt de groep ten goede.

Beantwoord
Anita 1 februari 2024 - 11:31

Vanaf het begin was het mij al duidelijk dat Ariana een heel complexe persoonlijkheid heeft. Denk maar aan het gezeur van haar over Tom. Ik erger me bont en blauw aan haar en dat maakt het kijken naar BB echt niet leuker!!
Je kan niet iedereen even leuk vinden, maar Ariana is een ontzettende stoorzender en energieslurper. Ze maakt het ook niet makkelijker voor zichzelf zo.

Beantwoord
Sylvia 1 februari 2024 - 11:40

Weet je, BB zet precies daar de mensen bij elkaar, idd voor de kijkcijfers! En om ons te irriteren en dat lukt aardig he?

Maar idd, Ariana gaat te ver! Als ze mijn parfum had gepakt? ik zou het haar laten afwassen van haar lichaam en ik bleef er net zolang bij staan totdat het er af was! Ze kwam er bij mij niet bij weg hoor!

Beantwoord
Mirthe 1 februari 2024 - 12:09

Deze vrouw is echt ziek. Zij heeft begeleiding nodig. Een leugenaar. Maakt het kijken er niet leuker op

Beantwoord
Hans S 1 februari 2024 - 12:40

Wat nu weer met die Ariana krijg ze weer niet genoeg aandacht ,. ik kan mij wel indenken dat ze het moeilijk heeft met relaties.
Eerst Tom toen Ronahi zo een lieve meid en nu weer Randy ook een sympathieke man.
Ariana heeft echt een groot probleem ze moet eens onder behandeling gaan.

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 00:30

Ik denk niet dat Ariana een publiekstrekker is, dus wegwezen.

Beantwoord
Lili 2 februari 2024 - 03:30

Bij Bigbrother draait alles om de kijkcijfers, kan goed zijn als deze mensen in het echten leven zou leren kennen…dat ze gewone mensen zijn met ieder zijn min en plus punten…maar dat is al jaren.
Dat er een spel wordt gespeeld is heerlijk..maar de menselijke en respectvolle kant en plezier is ook mooi om te zien…denk aan Nouchine en Salar….

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 11:36

Ja, dat waren schatten.

Beantwoord
Elsje 3 februari 2024 - 07:24

Al mijn vrienden zappen weg als Ariana, met haar valse voorwendsels, weer in beeld komt. Zij irriteert mij ook. Valse slang met: ‘wil je dit zeggen tegen Tom, wil je dat uithoren bij Tom?’. Als dan blijkt dat Tom haar niks vindt dan draait ze vliegensvlug de boel om en heeft ze Tom nooit leuk gevonden. Wij dachten: ‘waaaat gebeurt hier Ariana?!?!?!’ 🙃🙃🙃
En nu zachtaardige Randy en eerlijke leuke Tyron uitlokken en betrekken in haar eigen complottheorieën?!?!?
OMG, inderdaad Ariana heeft professionele begeleiding nodig. Hulp die haar 1 ding leert en dat is: ‘problemen laten bij wie ze horen’, en dat is alleen bij haarzelf.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page