Home » Danny vreest ervoor genomineerd te worden, ook andere bewoners zijn er niet gerust op

Danny vreest ervoor genomineerd te worden, ook andere bewoners zijn er niet gerust op

Door BigBrotherNederland

We schreven er afgelopen avond al even over, Michelangelo moest afgelopen avond nomineren omdat hij de power of nomination gewonnen heeft. Afgelopen avond zorgde dat voor de komst van nieuwe bewoner Kyra voor wat onrust. Enkele bewoners zijn toch wel bang voor de uitslag. De uitslag is nog niet bekendgemaakt, het is afwachten wanneer dat gaat gebeuren maar waarschijnlijk vandaag.

Danny en Chelsea hebben een gesprek over de nominaties, volgens Danny wil niemand weg. Chelsea zegt op haar beurt dat hij drie namen genoemd heeft en al met twee gesproken heeft maar met mij niet? Danny antwoordt dat hij het over één sterke speler heeft. Dat weten we toch niet wie er een sterke speler is merkt Chelsea op. De vorige keer zaten we er compleet naast. Danny vertelt dat Michelangelo zei misschien zet ik jou erop. Het is wat het is en we kunnen er niets meer aan veranderen benadrukt hij. Chelsea vertelt op haar beurt dat Michelangelo gezegd zou hebben dat wanneer hij een sterke speler moet kiezen, hij een sterke speler erop gaat zetten. Hij twijfelt tussen, Danny, mij en Jason. We gaan het zien antwoordt Danny, maar hij zei tegen mij dat er meer namen op zijn lijst staan. Hij wist er al twee maar drie moeilijker zou zijn dus voor een sterke speler kiest. Ik ben niet sterk benadrukt Chelsea. Je weet niet of dat je een sterke speler bent, je weet niet hoe de buitenwereld kijkt voegt ze eraan toe.

Daarna hebben Charlotte en Chelsea een gesprek. Chelsea vertelt dat Michelangelo gezegd heeft dat wanneer hij een sterke speler moet kiezen, hij een sterke speler er op gaat zetten. En hij twijfelt tussen, Danny, mij en Jason. Charlotte geeft toe dat ze de nominaties echt intens vindt. Zou hij tactisch spelen? Chelsea antwoordt dat Michelangelo al met twee een gesprek heeft gehad maar met haar niet. Wie zijn dan die andere twee vraagt Charlotte. Chelsea zegt dat hij het al weet. Ik heb het al gezegd, het kan nou persoonlijker worden gaat Charlotte verder. Ik vind het niet slim om minder sterke spelers tegen sterke spelers te zetten. En je weet niet hoe sterk die sterke spelers staan? Hij heeft tegen Danny gezegd dat hij twijfelt antwoordt Chelsea. Ik snap het niet, je wilt het toch ook een beetje leuk hebben hier? Charlotte vraagt zich dan weer af waarom het tactisch moet, er gaat drama komen benadrukt ze. Ik ga nu heel erg op Michelangelo letten of hij mij aankijkt merkt Chelsea op. Heb je gezien hoe hij nu kijkt? Met zijn neus op de grond zegt Charlotte. Lindsey komt er ook bij en zij zegt dat Michelangelo wellicht overrompeld is dat hij moet kiezen. Charlotte vraagt of Michelangelo misschien gemanipuleerd is.

Ook Danny en Lindsey praten over de nominaties. Hij zegt wanneer ik er twee moet nomineren, dat hij het dan al weet vertelt Danny. En als hij er drie moet doen dan moet er een sterke speler bij. Ik vroeg wanneer hij Jason zou doen. Want wanneer ik van alle spelers moet kiezen dan zou ik voor Jason gaan. Ja ik ook antwoordt Lindsey. Dat heb ik ook tegen Michelangelo gezegd voegt ze eraan toe. Ik weet niet wie hij er uit wil hebben benadrukt Danny. Ik denk dat het tussen Jason en Bart gaat en hij Jason er toch af haalt en dan mij er op zet. Of mij en Chelsea erop zet, dan weet ik het gewoon niet. Dan vrees ik echt voor mijn eigen plek. Maar ik denk wel, Danny wees je zelf, wees niet bang. Als dit gebeurt dan ben ik wel de shit hoor. Iemand met wie je het goed kan vinden, dan mij nomineren in plaats van Jason? Ik kan er mijn vinger ook niet opleggen antwoordt Lindsey op haar beurt. Danny weet wel een ding, als hij deze week overleeft dan staat hij er volgende week bij hem op. Behalve wanneer Jason de power of nomination wint. Maar echt er valt gewoon een druk van onze schouders wanneer die ene er uit is. Het wordt steeds heftiger, vandaag bij Rob ook. En Bart zegt niets, Charlotte ook niet. Maar ze snappen het, ze reageren niet eens meer.  Ja als we deze week overleven zijn het nog maar vijf of zes weken. Snap je wat ik bedoel? Danny kan er maar niet over uit. Als ik mijn naam op het scherm zie had ik het echt niet verwacht. Niemand had dit verwacht.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.5]

Ook interessant:

6 Reacties

Lydia lepee 19 januari 2023 - 11:33

Echt goed genomineerd Michelangelo!

Zo komt er pit in Bigbrother!

Beantwoord
M.B 19 januari 2023 - 11:39

Hoop dat Charlotte blijft … Lindsay en Charlotte zijn m’n 2 favo zijn de enigste 2die hun zelf zijn ,die andere zouden hun lichaam verkopen aan de kijker om populair te zijn ,voor mij mag Chelsea eruit …ben haar geschreeuw en aanstellerij beu , irritant om naar dat mens te kijken en te luisteren

Beantwoord
Hans 19 januari 2023 - 11:44

Jason krijg je er niet uit die heeft zoveel volgers op Facebook die hem erin houden , het zijn allemaal Fifa game spelers waar hij kampioen is geweest , ik zelf zal voorlopig op Jason of Rob stemmen.

Beantwoord
EHM 19 januari 2023 - 12:52

Die twee zijn niet genomineerd dus hoef je niet op te stemmen
En wat mij betreft mag die Jadson wel naar huis veel volgers of niet…hij heeft trekjes die ik totaal niet leuk vindt

Beantwoord
EHM 19 januari 2023 - 12:54

Ik vind Charlotte helemaal niet zichzelf is veel te veel met zichzelf en de spiegels bezig, ze is n kei anderen te vermurwen bijv net als gisteren met haar zielige huilbuien en 3 minuten later speelt ze weer d3 jolige dame

Beantwoord
Alex 19 januari 2023 - 16:45

Nu proberen ze allemaal vriendjes te zijn met Michelangelo, volgende keer weer met een ander.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page