Home » Big Brother de finale: Glenn wint Big Brother 2024 en de jackpot van 56.266 euro

Big Brother de finale: Glenn wint Big Brother 2024 en de jackpot van 56.266 euro

Door BigBrotherNederland

En dan is het tijd voor de grote finale van Big Brother 2024! Welke finalist mag zich na de live show winnaar noemen van dit seizoen en gaat ervandoor met de jackpot van 56.266 euro? In dit bericht lees je terug hoe de finale verlopen is en welke bewoner de winnaar is.

Big Brother wenst de bewoners een goede avond. Dit is het dan het moment waar we hebben naar toe geleefd. Alleen jullie is het gelukt en hoe? Het beloofd een mooie en bijzondere avond te worden. Onthou dit: weest trots op jezelf, elkaar, de vriendschappen die je hebt gesloten. De deuren sluiten straks, voor nu. Alice, Glenn en Randy van harte gefeliciteerd met deze prestatie en welkom in de finale van Big Brother 2024. Daarna zien we Geraldine en Tatyana, de finalisten kunnen heel de liveshow mee kijken op tv. Alice zegt dat het heel gek is maar ik ben blij dat ik naast deze heren mag zitten. Meer dan dankbaar en blij. Glenn is  trots dat hij er als enige Belg nog zit. Ook om naast hun te zitten, het was een leuke week. Randy zegt dat hij kapot blij is, gelukkig is. Ik ben van ver gekomen, dat ik hier al mag zitten naast Glenn en Alice, ik ben kapot blij. Tatyana vertelt dat de winnaar 56.266 euro mee naar huis gaat nemen. Tatyana en Geraldine heten iedereen welkom bij de finale van Big Brother 2024.

Daarna zien we een filmpjes over alle bewoners van dit seizoen en worden de oud bewoners een voor een aangekondigd en nemen plaats in de studio. Geraldine en Tatyana stellen dan wat vragen aan de oud bewoners. Ronahi vertelt hoe het is om terug te komen. Het was raar thuis te zijn maar het gemis is er ook heel erg. De mensen, de gewoontes, het lachen met elkaar. Tom vindt het fijn om Sonja weer te zien. Er is een hele mooie vriendschap ontstaan. Sonja heeft geen spijt om te vertrekken maar ik ben blij ze allemaal te zien. Jimmy heeft een borrel gedronken met zijn vrienden, alle kaartjes gelezen en naar de kapper geweest. Hij is nog niet echt geland. Dilano vond het binnen sluipen in het huis te gek. Sabeau wordt ondervraagt of er iets ontstaan is met Dilano. Ze laat er weinig over los maar proost er wel op met Dilano. Tyron vertelt dat hij gaat reizen van zijn geld. Danny is fier op de finalisten en is er erg trots op. Basiri heeft veel gevolgd, ook de live stream. Ik ben wel up to date. Nouchka kijkt positief  terug, het was alleen net wat te kort. Ariana vindt het fijn om weer tussen de bewoners te zitten. Doriana vertelt dat ze met Ronahi nog maar een keer afgesproken heeft. De rest moet nog komen. Ashley laat weten dat het goed gaat. Ik heb de tijd genomen voor mijn gezin. Ik heb cadeautjes geopend en in mijn eigen cocoon gezeten. Ik ben ontzettend verwend. Karen en ik hebben een mooie vriendschap. Toen was het verdrietig maar het hoorde er ook een beetje bij. Karen was ook blij Ashley te zien, er is niks verandert. Haar terugkomst heeft ze gelijk gevierd met een feestje.

Daarna krijgen we de absolute hoogtepunten van dit seizoen te zien. Tatyana en Geraldine gaan daarna naar het huis. Randy zijn hart gaat nog steeds tekeer. Het was gruwelijk om te zien. Ik ben zielsgelukkig deze momenten te zien. Alice voelde zich niet de jongste. Ik heb het niet negatief ervaren, het is maar een getal. Ik kon altijd mijzelf zijn. Het gemis van thuis was af en toe wel intens. Glenn vertelt dat zijn freeze erg speciaal was. Ik ben blij dat ze in het huis zijn geweest. Het waren zulke mooie woorden. Of hij de winst gaat pakken weet hij echt niet. Randy zegt dat ze hechter zijn geworden de laatste weken. Er zijn mooie banden ontstaan. Ik heb mooie herinneringen opgedaan de laatste weken, die ga ik koesteren. Geraldine laat daarna weten dat ze snel komen met een tussenstand.

Randy is de derde finalist

Na de reclame is de tussenstand binnen. We gaan zo bekendmaken wie de derde finalist is geworden zegt Tatyana. Maar eerst zien we nog de laatste momenten in het huis van afgelopen week na het vertrek van Jimmy. Zoals de bijzondere items die in de wall lagen en gekocht werden, de finalisten die naar de Big Brother Boutique gingen en de eindstand van de jackpot.

Dan is het tijd om de tussenstand bekend te maken. Tatyana en Geraldine gaan naar het huis. Alice geeft toe dat de zenuwen hoog zijn. Het is om te snijden benadrukt Randy. Big Brother neemt het woord. Deze tussenstand laat zien wie er met brons vandoor gaat. Helaas heeft die bewoner niet genoeg stemmen gekregen. Op mijn scherm staat zo de naam van de bewoner die de mist aantal stemmen heeft gehad. Op het scherm komt de naam van Randy te staan. Alice geeft hem een knuffel, ik ben trots op jou zegt ze. Ook Glenn geeft hem een knuffel. Ik zie jullie zo tijgers! Daarna gaat Randy door de draaideur het huis uit. En zien we de hoogtepunten van Randy tijdens zijn verblijf in Big Brother. Daarna staat Geraldine bij familie en vrienden. De moeder van Randy laat weten hartstikke trots te zijn. Een derde plaats waar we trots op mogen zijn. Het zoontje van Glenn laat weten dat het goed gaat, ook qua spanning. De zus van Alice heeft toch wel wat spanning. En dan komt Randy de studio in onder luid applaus. Randy laat weten dat hij zich goed voelt. De derde plek is niets niks, het is prachtig. Randy heeft als les meegenomen in zichzelf te geloven. Daarna mag Randy naar zijn familie en vrienden. Tatyana laat weten dat het dus tussen Alice en Glenn gaat en daarna is het tijd voor de reclame.

Glenn en Alice vertrekken uit het huis

Bewoners mijn allerlaatste woorden richt ik tot jullie zegt Big Brother dan. Alice bedankt voor je zorgzaamheid, het was een onvergetelijk avontuur mede dankzij jou. Glenn jij bedankt dat je altijd een luisterend oor had en voor de inzet in mijn games. Jullie mogen door de draaideur en mijn huis verlaten. Bedankt Alice, bedankt Glenn. Glenn en Alice stappen de deur in en verlaten daarna voorgoed het huis. De lampen in het huis gaan uit en we zien Geraldine en Tatyana in de studio. Geraldine laat weten dat Glenn en Alice onderweg zijn naar de studio. Tatyana staat bij de oud winnaars van de vorige seizoenen: Bart, Jill en Salar. Salar vindt de duo’s een leuk concept maar ik strijd liever alleen. Toen ik op de bank zat vergeet ik nooit meer. En als je dan eerste wordt ontplof en explodeer je. Bart krijgt ook wel wat zenuwen en flashbacks van vorig jaar. Dat er geld verdween hoort volgens hem bij het spel. Het geld heeft hij nog niet uitgegeven. Jill haar favoriet was toch wel Ashley, Salar en Bart gaan voor Glenn.

De winnaar van Big Brother 2024 is…

Geraldine heet daarna de twee finalisten Alice en Glenn welkom in de studio. Nooit opgeven en alles geven hebben mij ver gebracht zegt Alice. Daarna krijgen we de hoogtepunten van Alice haar verblijf in Big Brother te zien. Alice vindt het bijzonder om te zien. Ik ben dankbaar voor wat ik mee heb mogen maken. Daarna worden de hoogtepunten van Glenn zijn verblijf getoond. Glenn vindt het leuk om terug te zien. Ik heb super mooie momenten gehad, ik ga dat nooit meer vergeten. Speciaal om terug te zien. Ik heb er alles uitgehaald en nu sta je in de finale. De vriendschappen zijn mij echt bijgebleven maar eigenlijk alles. Het huis, de stem, zo speciaal.

Daarna is het zover, stemmen kan niet meer laat Tatyana weten. De stemming wordt gecontroleerd. Geraldine richt zich dan tot Alice, jij had ooit een grote droom meedoen aan Big Brother. Die droom kwam uit. Je werd keer op keer door de kijker gered. Waarom weten we niet maar het zal te maken hebben dat je voor iedereen klaar stond en een luisterend oor bood. Dat is waarom jij hier nu staat, hoe je bent. Dat zullen we bij Big Brother nooit vergeten. Lieve Glenn zegt Tatayana dan, jij kwam als een echte king het huis in. Maar je bleek ook een brede schouder om op te huilen. Je had het niet altijd makkelijk had. Met jou in het huis hadden de bewoners een zachte vriendelijke persoonlijkheid leren kennen. We zullen je bij Big Brother nooit vergeten.

De uitslag is duidelijk, Big Brother neemt het woord. De kijker heeft beslist, en de uitslag is duidelijk. Ik heb zojuist mijn huis gesloten en het grote avontuur afgerond. Er rest mij nog een ding. De winnaar bekendmaken. De winnaar van mijn experiment. De winnaar van Big Brother 2024 is geworden: Glenn! Hij schreeuwt het uit van vreugde en de oud bewoners stormen het podium op. Glenn bedankt Big Brother, hij heeft ervoor gezorgd dat het een prachtig avontuur was. Ik heb prachtige bewoners leren kennen. Iedereen bedankt, love jullie! Tatyana en Geraldine laat weten dat daarmee Big Brother 2024 erop zit. Het huis is gesloten tot nu. Het is tijd voor een feestje!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Ook interessant:

24 Reacties

Gezina 13 april 2024 - 21:31

Een hele terechte winnaar. Het is je gegund Glenn. Geniet ervan met je gezin.

Beantwoord
Astrid 13 april 2024 - 21:32

Gefeliciteerd Glenn, jij bent de terechte winnaar. The King heeft gewonnen. Ben blij voor jou en je gezin.

Beantwoord
Hans S 13 april 2024 - 21:36

Een terechte winnaar gefeliciteerd Glenn.

Beantwoord
yvonne kerssens 13 april 2024 - 21:38

top glenn gewonnen zag eigelijk tyron of ashley winnen ! !

Beantwoord
Alex 13 april 2024 - 21:40

Mooie uitzending, in een decor als van een songfestival. Leuk om alle oud-bewoners weer te zien, en ook de vorige winnaars. Jill had alles al uitgegeven. Ashley zag er prachtig uit. Vreemd dat ze de hoogtepunten van Randy lieten zien zonder dat hij er bij was. Van de drie is Glenn de terechte winnaar.

Beantwoord
Roos 13 april 2024 - 21:41

Terechte winnaar ! Echt verdiend

Beantwoord
Peter 13 april 2024 - 21:43

Glenn gefeliciteerd met je overwinning van Big Brother. Heb niet op jou gestemd maar op mijn favoriete persoon Alice. Had randy het ook wel gegund.
Jammer dat het is afgelopen is.Hoop volgend jaar weer Big Brother

Beantwoord
Jose 13 april 2024 - 21:52

Ik had het Randy gegund.

Beantwoord
Angelique 13 april 2024 - 22:13

Zeer zeker een terechte winnaar. Hij heeft zich al die tijd niet anders voor gedaan, was fanatiek en sportief met de spelletjes. Had oog voor de andere bewoners, en vooral, hij had altijd een nuchtere kijk op alles. Glenn gefeliciteerd met deze overwinning, nu is het tijd om te gaan genieten van je gezin en het gewonnen bedrag.

Beantwoord
Jet 13 april 2024 - 22:14

O o o Glenn wat ben ik trots op jou ,,, je was n topper ,,,, wij hebben genoten van jou avontuur ,,,, en wat ben je een rustige en een liefe man ,,,, echt trots op je ,,,, geniet er nog verder van
Veel liefs van jet uit Nederland ( Dongen )🥰🥰🥰

Beantwoord
Lili 13 april 2024 - 22:16

Alice had ik het zeker gegund haar leeftijd…nooit onrespectvol geweest naar haar bewoners..Proficiat ook aan Glenn en Randy…

Beantwoord
Janna 13 april 2024 - 22:39

Glenn van harte gefeliciteerd. Heb op jou gestemd. Steunpilaar in het huis. Niet roddelen. Had het Alice en Randy ook gegung, maar er kan maar 1 de winnaar zijn. Hoop dat je een onvergetelijke trouwdag krijgt samen met je gezien. (ik ben Nederlandse)

Beantwoord
Lianne 13 april 2024 - 22:40

Top Glenn , gefeliciteerd na Ashley was jij zeker ons favoriet…..
Jammer dat Big Brother is afgelopen……we keken er altijd naar uit om te kijken.

Beantwoord
Rene Tak 13 april 2024 - 22:48

Terechte winnaar! Vanaf de eerste stap in het huis …altijd zich zelf gebleven! Wat een rust heeft die man!
Laten de nieuwe inschrijvingen maar starten .. (zit op puntje van mijn stoel)

Beantwoord
Eduard 14 april 2024 - 00:05

Proficiat Glen!! Jij was onze favoriet samen met Ashley natuurlijk! Vanavond bij de live show geweest, wat een mooie vrouw is Ashley in het echt ze zag er super uit!! Hopelijk tot volgend jaar, maar deze King en Queen gaan we niet snel vergeten😘🙋‍♂️

Beantwoord
Frank 14 april 2024 - 06:14

Glenn is de terechte winnaar wat een mooi en oprecht mens is dat maar het mooiste van de avond vond ik de val van Alice zo vlak voor de finish. Dat meisje heeft op geen enkele wijze iets toegevoegd en heeft alleen maar 3 mnd mooi lopen wezen en aan zichzelf gedacht.

Beantwoord
Jeroen 14 april 2024 - 08:31

Zeer terechte winnaar: staat voor iedereen klaar, gaf zich volledig in spellen en bleef altijd rustig. In tegenstelling tot bankhanger Randy. Glenn is de winnaar van de allerlaatste Big Brother, heb vernomen dat SBS Belgium niet staat te springen om een nieuw seizoen af te nemen, de kijkcijfers zijn daar enorm ingestort (tijdstip daar helpt ook niet bepaald mee).

Beantwoord
Hans S 14 april 2024 - 11:35

Ik heb gehoord dat Big Brother volgend jaar gewoon weer terug is stond ook op de aftiteling.

Beantwoord
Meta Lankenau-Ramali 14 april 2024 - 13:20

King Glenn, van harte gefeliciteerd je bent de terechte winnaar van Big Brother 2024! Wat hebben we graag naar je gekeken. Je was altijd zo rustig een luisterend oor voor iedereen veel spellen winnen je deed het. Samen met Ashley was je de King en Queen in het huis. Onvergetelijke momenten met jullie. Wat zullen we dit gaan missen,Big Brother kijken was voor ons iedere dag weer een feestje. Jammer dat het afgelopen is, Glenn geniet van je overwinning het is je zo gegund. Ashley wat zag je er mooi uit je was echt de Queen van de avond. Je had eigenlijk naast de King horen te staan en niet Alice. Dank jullie wel voor deze 3 maanden mooie maanden.

Beantwoord
Zwaantje 14 april 2024 - 13:45

Mijn comimenten voor iedereen, wat een prachtige kleding. Behalve Ashley, ordinair gekleed.

Beantwoord
rex13 14 april 2024 - 14:36

Natuurlijk is dit een mooie winnaar maar ook Alice of Randy hadden de winnaar kunnen zijn. Zou het zo kunnen zijn dat de Nederlanders op een Nederlander stemmen en onze zuiderburen op een landgenoot? Dan heeft die Nederlander maar de helft van de stemmen. Misschien iets om voor een volgende keer over na te denken.

Beantwoord
Hendrik 14 april 2024 - 14:57

Terechte winnaar GLENN,,,,,,,,BIGBROTHER 2024..
Tevens bedankt voor het leuke programma,
Hoop weer te kijken naar de volgende.

Beantwoord
jo 14 april 2024 - 16:13

Proficiat BB en de kijkers,U hebt een terechte winnaar aangeduid. Als slapende bewoner kunt ge nooit een winnaar worden! Ik wens Glenn veel geluk en een goed leven met zijn toekomstige vrouw en kinderen.

Beantwoord
bob 15 april 2024 - 15:37

zonder ashley had je nooit gewonnen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page