Midden in de nacht arriveert er een nieuwe bewoner in het Big Brother huis

Midden in de nacht arriveert er een nieuwe bewoner in het Big Brother huis

Afgelopen avond heeft Michelangelo moeten nomineren. Hij heeft de power of nomination gewonnen en moet dus nomineren. De uitslag is nog niet bekendgemaakt.

Vannacht toen alle bewoners lagen te slapen is er een nieuwe bewoner gearriveerd in het huis. Een vrouwelijke bewoner loopt in het donker het terrein op en gaat het huis in. Chayron ziet haar en fluistert niemand mag je zien je moet meteen naar de gameroom, het is een secret mission. Ook Michelangelo helpt de nieuwe bewoner een handje mee. Ohh my god zegt de nieuweling. Ze is Nederlands maar haar vader komt uit Genk. Daarna sluipt het drietal naar de gameroom. Daar staat een bed klaar, Michelangelo gaat op verzoek een extra dekentje halen. Chayron vertelt dat hij een secret mission kreeg tijdens zijn verjaardag. Ik moest een deken stelen van de andere kamer, jouw bed opmaken. In de wall is een geheim luik, moest ik een kussen pakken waar iedereen bij was en hier neerleggen. Ik wist dat je in de nacht zou komen. Ik denk dat Big Brother naar je toe komt wanneer je naar buiten mag. Daarna gaat de nieuweling in de voorraadkamer zich klaarmaken om te slapen.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en na een foto opdracht die in de gameroom gedaan moest worden komt de groep erachter dat er een nieuwe bewoner is. In de gameroom wordt de nieuweling verwelkomt. Verbaasd vragen ze of ze hier geslapen heeft. Ja antwoordt de nieuweling. De nieuwe bewoner heet Kyara en komt uit Nederland. Ik moest heel stil zijn en ik hoorde jullie wel vertelt ze. Ze vindt het raar om er nu te zijn. Na de kennismaking is het tijd voor een ontbijtje. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.4]
Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *