Home » Jason is niet geliefd in de groep er zijn frustraties en Jason mist thuis

Jason is niet geliefd in de groep er zijn frustraties en Jason mist thuis

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was een rustige avond in het huis. Tijdens het avondeten ontstond er weer wat commotie over de verdeling. Maar ook over het feit dat Jason extra noodles zou hebben gegeten. Tot grote ergernis van Rob. Hij klaagt er dan ook lang over door. Ik irriteer me mateloos aan hem zegt hij tegen Danny. Ik ga van stoel wisselen. Volgens Danny is hij bang dat hij wat te kort komt. Later op de avond is Jason weer de pineut. Tijdens een spelletje werd er met water gespeeld, er is water gemorst en Chiara vindt dat het opgeruimd moet worden. Er ontstaat een woordenwisseling tussen de twee. Doe even normaal zegt Jason waarop Chiara zegt dat hij zelf normaal moet doen. Een van ons ruimt het dadelijk op gaat Jason verder. Niet mij aanvallen want er waren er nog vijf. Praat niet zegt Chiara met een zucht. Chiara ruimt ondertussen op terwijl het balspelletje door gaat…

Verder zitten er deelnemers in de hottub. Chiara uit daar haar ongenoegen. Ik vroeg aan hem of hij het even op kon ruimen. En hij zei nee. Hij staat er gewoon bij te spelen. Danny vindt het ook raar, je ruimt het dan gewoon op. Charlotte merkt op dat hij nooit opruimt. Als iedereen uit de hottub is besluit Jason erin te gaan, alleen. Hij zit daar voor zich uit te kijken, slaat een keer in het water en roept daarna dat hij een probleem heeft. Ik heb niet last van het spel of mijn medebewoners of angst om eruit te gaan zegt Jason dan. Last van mijn eigen gedachten en het gemis van thuis. Het spel kan ik makkelijk aan. Maar dit zit in mijn hoofd. Ik weet niet wat ik wil zucht hij. Hij blijft nog enige tijd in zichzelf praten en uiteindelijk gaat iedereen richting bed. Maar ook daar hebben de medebewoners nog last van hem. Jason praat namelijk in zijn slaap. En dat doet hij niet zachtjes. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Hopelijk wordt het vandaag wat gezelliger?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.7]

Ook interessant:

10 Reacties

Gerard 28 januari 2023 - 10:15

Hij is gewoon recht door zee …hij is geen huichelaar, dat zijn sommige personen hier wel die heel veel met elkaar praten over de nominatie en steeds over de zelfde personen…en de grootste is Lindsey , en chiara deze laatste praat erg veel over personen en wat ze gezien heeft op de tv dan geeft ze door aan bepaalde personen..ze valt heel erg tegen……dat vind ik persoonlijk.

Beantwoord
Leeke 28 januari 2023 - 12:42

Geef die jongen wat te eten. Dan is hij weer vrolijk.

Beantwoord
mim 28 januari 2023 - 13:32

arme jason

Beantwoord
Leeke 28 januari 2023 - 16:01

Zet hem op Jason.

Beantwoord
Miranda 28 januari 2023 - 16:38

Don’t shoot me, maar ik ben ook geen fan van Jason.
Mensen branden Rob af omdat hij wat zei over Jason zijn bemoeizucht (wie wat nog mocht eten)
Maar zo lelijk was dat niet, maar ja mensen vergroten toch alles wel massaal uit.
Jason moet denk ik juist meer zichtzelf worden daar en niet te hard proberen om geliefd te zijn.
Dit zal in zijn voordeel werken.

Beantwoord
Mirian 28 januari 2023 - 16:39

Inderdaad het is toch onverantwoord wat ze aan eten krijgen.
Geen variatie alleen hetzelfde de hele week.
Ik snap niet waarom ze niet meer en gevarieerd eten krijgen.
Ik zou ook gefrustreerd raken als ik te weinig eten kreeg

Beantwoord
Hans 28 januari 2023 - 18:43

Ik vind Jason wel oke hij is zich zelf ik zou altijd op hem stemmen zodat die erin blijft en op social media is Jason ook populair.

Beantwoord
kpdd 28 januari 2023 - 20:45

Inderdaad, geef die jongen wat te eten, hij is nog een beetje in de groei.
En hij heeft geen munten om eten bij te kopen uit The Wall, zoals Rob wel kan doen en ook doet.
Dus Rob, hoe aardig verder ook, mopper niet zo op die onhandige jonge hond die zich naar voelt door de lichte honger (en die in zijn slaap waarschijnlijk computerspellen speelt 🤭).

Beantwoord
Anne Verheij 28 januari 2023 - 20:54

Jason is de pispaal van de groep. Bah.

Beantwoord
Gerard 28 januari 2023 - 21:15

Chiara mag hem niet omdat hij heel anders is dan de andere bewoners hij is geen meeloper

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page