Jason verblijft in de Big Brother control room, hij moet zichzelf terug spelen in het huis

Jason verblijft in de Big Brother control room, hij moet zichzelf terug spelen in het huis

Jason heeft het Big Brother huis moeten verlaten. Toen confusion week begon moesten de bewoners na een feestje ineens nomineren. Jason had de meeste stemmen en moest het huis per direct verlaten. Er wordt veel over gespeculeerd of hij nou definitief weg is of niet. Gisteren werd duidelijk wat er met Jason gebeurt is toen hij het Big Brother huis uit ging.

Jason kwam namelijk terecht in de control room. Waar hij zijn medebewoners in de gaten kan houden. In die kamer hangen allemaal beeldschermen waar Jason zijn medebewoners kan zien. Er ligt een nominatie pin klaar. Geen idee wat ik hiermee moet zegt Jason als hij naar alle knopjes en beeldschermen kijkt. Big Brother heet Big Brother welkom. Het is een bewogen avond en ochtend geweest. Met de nodige emoties en dat begrijp ik. Je bent door je medebewoners genomineerd en daarom zit je hier. Je zit hier in mijn Big Brother control room. Maar ik heb nieuws Jason, wij gaan deze week samenwerken. Jij zal jezelf terug in het huis moeten spelen en dat kan met of zonder nominatie op zak. Oke reageert Jason enthousiast. Jij krijgt als mijn “fake brother” drie keer de mogelijkheid om een secret mission uit te delen. Jij mag als “fake brother” je medebewoners helpen met die mission. Lukken twee van de drie missions dan ben je van de nominatie af. Wauw zegt Jason met een glimlach. Jason kijkt ondertussen live mee met wat er in het huis gebeurt. Hij ziet de bewoners speltickets kopen. Maar hij kan ook andere bewoners zien en de gesprekken die ze hebben. Jason merkt op dat weinig mensen bezig zijn met zijn vertrek. Dat zegt een hoop, ik had ook 8 van de 12 stemmen. Dus wat zijn de kansen bij een terugkeer zeg maar. Daarna zit de aflevering erop maar we zien nog wel dat de volgende keer Jason toespreekt in de dagboekkamer. Hij geeft hem een secret mission…  Jason komt dus terug het huis in, wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.4]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. john at 07:41

  Natuurlijk heeft jason ook slechte karakter-eigenschappen maar voor zijn leeftijd, vindt ik hem toch wel echt een volwassen vent die ook durft uit te komen voor zijn mening en vooral zijn afscheidswoord vond ik wel top heftig naar de bewoners toe.
  Jason, je verdiend een terugkeer naar het BB huis met het voordeel, te weten, hoe ze over jou denken, dus gooi deze storende factoren eruit. Succes!

 2. Jongen at 08:25

  Hij had geen 8 stemmen van de 12 , op tv is te zien dat michelangelo er 2 had , jaqueline 1 charlotte ook 2 denk ik en chiara 1 en ze hebben niet alles laten zien , chayron is een meeloper stemde op jason ‘omdat de meesten dat deden’, gewoon om zichzelf te redden maar dat durft hij niet toe te geven

 3. blubbertje at 10:46

  wat een ontiegelijk veel onderbrekingen op de live stream, je word er niet goed van
  die herhaalfilmpjes kan ik inmiddels ook wel dromen, kan dat niet wat minder

 4. Thea at 13:50

  Vond het goed dat hij weg is.
  Hij wilde van iedereen wat hij of de ander gestemt had.
  Als er dan gevraagt wer waar de ander op gestemt had dan gaf hij geen andwoord.
  Dat is niet eerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *