Confusion week: de bewoners nomineren na een feestje, Jason moet naar huis

Confusion week: de bewoners nomineren na een feestje, Jason moet naar huis

Tijdens de liveshow van gisteren werd duidelijk dat Ilse Big Brother moest verlaten. Ook werd duidelijk wat het nieuwe thema zou worden namelijk confusion week. Afgelopen avond werden de bewoners laat naar de game area geroepen. Daar stond drank klaar, wat lekkers en muziek! De bewoners zijn erg blij en storten zich dan ook op maar dan gaat de muziek ineens uit. Big Brother spreekt de bewoners toe. Hopelijk heeft het drankje gesmaakt en iedereen een dansje gemaakt. Ik moet jullie teleurstellen, ik stel jullie nu het nieuwe week thema door. Jullie zijn nu vier weken gewend aan elkaar en het huis, deze week gaat alles anders zijn. Het is confusion week. Ik merk en hoor dat er verwarring is en dat is dan ook de bedoeling… Daarna beginnen de bewoners te speculeren maar dat is van korte duur. Het nominatie alarm gaat af. Een voor een worden de bewoners naar de dagboekkamer geroepen. What the f*ck wordt er geroepen. Maar ik ben dronken merkt Charlotte op. Moeten we dit tipsy doen vraagt Lindsey zichzelf af. Iedereen brengt dan ook zijn of haar stem uit en daarna gaat iedereen slapen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Er sinds de start van het nieuwe thema van alles verandert. In de wall staan rare voorwerpen, zoals rode bananen, groene chocolade en geroosterd hennep zaad. Uiteindelijk meldt Big Brother zich weer, iedereen moet naar de woonkamer komen. Daar neemt hij het woord, jullie hebben gisteren gefeest en genomineerd. De bewoner die de meeste stemmen heeft gekregen moet dadelijk onmiddellijk het huis verlaten. Zijn of haar koffer staat klaar, dient te worden ingepakt en na het afscheid is er de uitgang van mijn huis. En dit is de bewoner met de meeste stemmen, op het scherm komt de naam van Jason te staan. Genoeg votes gekregen dus merkt Jason op, oke. Een paar stemmen had ik wel verwacht maar niet zoveel. Jason je koffer staat klaar, je mag beginnen met inpakken zegt Big Brother. Jason denkt niet dat hij echt naar huis moet maar als dat wel zo is dan is dat. Jason pakt zijn spullen en gaat weer naar de woonkamer. Jason spreekt de groep toe, ik denk dat niemand dit aan zag komen. Ik probeer het te bekijken zoals het is. Ik weet niet zeker of ik weg moet. Maar ik heb het de laatste drie dagen wel moeilijk gehad dus als het zo is dan moet het zo zijn. Ik ga een voor een afscheid van jullie nemen, en ik zou graag willen weten waarom er op hem gestemd is. Rob laat weten dat hij zich gestoord heeft aan zijn eet gedrag. Om niet te kijken waar je overal van kijkt. Voor de rest ben je een prima gozer, je pakt het heel volwassen op. Lindsey zegt dat ze op hem gestemd heeft omdat je een sterke speler bent. Het was niet persoonlijk. Ias geeft toe dat hij de minste klik had en hem als sterke speler ziet. Chayron zegt dat hij ook op hem gestemd heeft, ik wilde niet op jou. Ik ben er wel in mee gegaan. Jason laat weten op niemand boos te zijn. Ik ben een grote eter, ik gedraag me anders als iemand van 50. Het is begrijpelijk. Laten we afscheid nemen, speel het goed voor jezelf, tactisch en vriendschappelijk. Vergeet niet dat iedereen het spel speelt. Laten we afscheid nemen. Jason geeft iedereen een knuffel daarna doet hij zijn jas aan, pakt zijn koffer en loopt de tuin in. De groep klapt en Jason zegt dat het een prachtig avontuur was.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.2]
Er zijn 29 reacties op dit artikel
 1. Anneke Geffen at 09:29

  Ik hoop dat Jason mag kiezen. Terug het huis in of geld uit de prijzenpot en echt weg.
  Kies dan het prijzengeld Jason

 2. Sandra at 09:46

  Pfff die Danny vertelde gelijk dat ze op Jason moesten stemmen. Hoezo je moet je mond houden na het stemmen. Hij zat gelijk te seinen.

 3. Marjo de Veth at 09:50

  Jammer als Jason echt naar huis is, hij speelt het spel en tja kijk eens hoe roep aan het zeuren over het eten is. Verder zo’n lange gozer heeft eten nodig dat moet BB ook weten. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat er nog een draai aan gegeven wordt. Dat zou wel zo eerlijk zijn.

 4. Hans at 10:43

  Ik geloof er niks van dat ze een populaire jongen op social media Jason eruit is daar schuil wel wat meer achter , ik ben benieuwd.

 5. Jan Callemeijn at 11:28

  Allemaal achterbaks volk,waarom grijpt bb.niet in bij de scheldwoorden,er zijn kinderen die niet meer mogen kijken voor de ouders

 6. Ans Jacobs at 13:09

  Zo zie je maar, wat een stel achterbakse mensen zoals Danny en Charlotte er in het huis zitten. En die Rob die overal over zit te zeuren. Hupsakee naar huis die man, met z’n gezeur over pijn hier en pijn daar. Zo in het gezicht van Ilse mooi praten en achter haar rug om zit te kletsen

 7. Jongen at 13:27

  Chayron en lindsey en michelangelo zijn de grootste stiekemerds en chiara is ook niet te vertrouwen , gooi ze alle 4 op de nominatie dan ben ik eens benieuwd !!! Big brother zou moeten eisen dat er 3 opkomen die er nog niet opzaten , kwestie van eerlijkheid , of 1 week alle mannen erop en week erna alle vrouwen

 8. Angelo at 13:34

  Jammer jason top kerel.zeker met steun van publiek langer in in bb.kunnen blijven.beter iedereen genomineerd en publiek 1 iemand moeten kiezen om naar huis te sturen.hopelijk word je terug in spel gedropt. Je was mijn favoriete huisbewoner.

 9. Lydia lepee at 14:13

  Echt spijtig zo een echte lieve jongeman!Een is een echte Hollandse kerel!
  Eerlijk van karakter ,en een sportman.
  Er zitten slechte mensen in het huis,danny heeft hem veroordeeld!
  En het bondje volgt !

 10. Jannie de Klein at 15:47

  Heel jammer . Wat een rare vogels daar . De een loopt de hele dag wat de funk te roepen en Danny vind ik gemeen. Dat er geen kinderen meer mogen kijken snap ik.

 11. Gerard at 15:54

  Danny is echt een rat met ze gesein naar de andere bewoners op Jason Stemmen ik begrijp Big Brother niet dat ze niet in grijpen naar deze persoon

 12. Gerda Stopel at 17:33

  Vind geen stijl van bb mocht hij echt eruit moeten…en wat een valse mensen zitten in het huis…hoop dat ze zich zelf mogen tegen komen

 13. Angelo at 17:45

  Jason kop op man.je gaf mijn het plezier om te kijken .hopelijk terug in het huis deze week .triest je zo te zien vertrekken.

 14. A. at 18:56

  Ja ik vond ook dat hij gepest werf heel jammer dat BB daar niet wat aan gedaan heeft.
  Wat goed opgepakt van hem. Zet hem op Jason

 15. Tiny at 19:36

  Dit seizoen zou het ieder voor zich zijn. Wel… de nominaties zouden heel plots gedaan moeten worden… bvb: ieder apart naar de dagboekkamer, stemmen en vervolgens dadelijk naar de gameroom of slaapkamer. Dan de volgende… ezv…klaar, geen overleg meer !

 16. Gery Duker at 20:02

  Zo’n jonge gast als Jason komt bij mij heel volwassen over. Vind dat de anderen hem niet met respect hebben behandeld. Jammer dat ie weg is. Weet niet of ik het nu nog zo leuk vindt.

 17. Jaap at 21:15

  Het is zoals het is eerst feesten en dan de hele zondag slapen en gapen goed voor de kijkcijfers big brother geen alcohol na iemand die eruit gaat . Geen respect

 18. Albertina at 14:57

  Jason mag van mij winnen.
  Een toppertje en een hartje van goud.
  Ik vond het prachtig zo hij daar zat kijken naar de anderen.
  Dat hij hoorde hoe ze over hem denken.
  Moest doe gezichten ze hoorden wat hij winst haha super.
  Maar die pesterijen is zo ziekelijk .
  Ik hoop dat Jason nog lang blijft in het huis.
  Hij is best slim .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *