Home » De bewoners doen een spel, Bart en Jolien winnen coins en Jacqueline wint een verrassing

De bewoners doen een spel, Bart en Jolien winnen coins en Jacqueline wint een verrassing

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat in de middag weer van zich horen, iedereen moet naar de woonkamer komen waar hij de bewoners toespreekt. Bart ben je wakker vraagt hij. Altijd Big Brother antwoordt hij. Big Brother vertelt daarna dat ze misschien denken dat de dilemma’s zich beperken tot de gameroom. Maar nee, ook in mijn tuin zullen jullie lastige keuzes moeten maken. Jullie hebben misschien de drie knoppen in mijn tuin al gezien. Een met 1 coin, een met 3 coins en een knop met een vraagteken. Op onverwachte momenten zullen er drie bewoners op het scherm verschijnen. Dan is aan jullie de vraag wie drukt er op welke knop. Iedereen moet op 1 knop drukken en er mogen geen 2 mensen op dezelfde knop drukken. Als je op de knop met 1 coin drukt krijg je 1 coin, druk je op de knop met 3 krijg je er 3. Druk je op de knop van het vraagteken ga je daarna naar de wall en mag je kiezen welk blik je wilt hebben. Wat er in zit kom je vanzelf achter. Veel succes!

Uiteindelijk moeten Bart, Jacqueline en Jolien op de knoppen drukken. Big Brother spreekt de bewoners daarna toe, Bart je hebt 1 coin gewonnen. Die zal je snel aantreffen in de brievenbus. Jolien, je hebt 3 coins daarvoor geldt hetzelfde. Jacqueline jij drukte, of nou ja je sloeg de knop van de tafel af met het vraagteken. Je mag naar de wall om daar één van de blikken te kiezen. Jacqueline loopt naar de wall en kiest voor nummer 4. Blijft bij jezelf staat erbij. Big Brother vraagt waarom nummer 4 haar aanspreekt. Jacqueline vertelt dat nummer 4 haar geluksgetal is. Dan is nummer 4 voor jou. Jacqueline pakt het blik en probeert het blik te openen. Maar dat gaat zo makkelijk nog niet, Bart helpt haar een handje en uiteindelijk kan ze het briefje erin lezen. Rob vraagt war erin zit maar Jacqueline gaat niet zeggen wat het is. Even wachten nog, ik kijk nog even. Later moet Jacqueline naar de dagboekkamer komen. Als ze weer terug is is ze emotioneel. Ze zit op bed te snotteren. Later vraagt Jolien of het iets nuttigs voor de groep is. Jacqueline antwoordt daarop dat ze dat niet weet. Meer iets voor mijzelf. Maar wat het precies is wordt niet echt duidelijk. Misschien heeft ze een persoonlijk item of filmpje gezien. Of beelden van haar medebewoners. Het blijft gissen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.5]

Ook interessant:

5 Reacties

M.G de Wijs-Koning 5 februari 2023 - 14:52

Ze heeft een flesje met hondenhaar gekregen volgens mij.

Beantwoord
Yvonne kerssens 5 februari 2023 - 17:10

Wel weer erg leuk zo blijven ze lekker bezich !!

Beantwoord
Thea 5 februari 2023 - 17:30

Leuk deze spellen voor de bewoners.
Is alleen zo jammer dat er bewoners gezellig in de tuin zitten wat voor hun leuk is.
Maar niet beseffen dat er mensen zijn die geen Engels verstaan en er niet van snappen.
Dit is zo jammer

Beantwoord
Chelly 5 februari 2023 - 18:46

Ze is genomineerd denk ik

Beantwoord
Alex 5 februari 2023 - 20:48

In welke volgorde werd er op de knoppen gedrukt?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page