Chayron vertrouwt niemand meer in het huis

Chayron vertrouwt niemand meer in het huis

Ali heeft iets gemerkt aan Chayron en vraagt aan hem wat er is. Chayron zucht en zegt nee maar daar trapt Ali niet in. Ik zie dat er iets is zegt hij. Ik voel iets, als je blieft maat je moet iets vertellen. Chayron antwoordt dat hij moeilijk mensen kan vertrouwen. Het gaat om vertrouwen, ik heb daar nu gewoon heel veel moeite mee nu. Heeft iemand jou geraakt vraagt Ali maar volgens Chayron is dat niet zo. Zeg het gewoon, je kunt mij vertrouwen benadrukt Ali. Nee zegt Chayron, ik heb geen zin om het te vertellen. Zeg het gewoon zegt Ali, je kunt mij vertrouwen. Ik weet dat ik je kan vertrouwen zucht Chayron. Ik heb gewoon moeite met mensen te vertrouwen. Ik kan niks meer tegen niemand zeggen voor mijn gevoel. Ook door dingen die ik gisteren heb gehoord en alles. Dat heeft me doen nadenken over heel veel dingen. Dingen die ik zeg worden in andere contect gezegd waardoor uiteindelijk alles een soort van slecht lijk. Ik zeg niets meer tegen niemand. Ik vertrouw Jason ook niet meer, niemand. De mensen in de kamer wel maar ik ga niets meer zeggen. Dat is waardoor ik heel de tijd aan het denken ben. Ali denkt dat er iets gebeurd is waarom hij zo begint te denken. Ik heb geen zin in om dat te vertellen zegt Chayron. Ook niet dat ik dat dadelijk in de dagboekkamer moet zeggen. Ik heb daar geen zin meer in. Denk niet teveel maat zegt Ali. Het heeft niks met jou te maken benadrukt Chayron…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.9]
Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Rudu376 at 16:46

    Er zitten zowiezo een aantal onbetrouwbare mensen en bij zoals ook gezegd Jason en de damens Jolien en Chiara. ik vertrouw ook die Was enJacqueline niet een beetje glibberig.
    Maar Ali en Rob die zijn ook niet eerlijk Allen Bart die bemoei zin het minste men andere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *