Wolter Kroes komt langs in het Big Brother huis en geeft een optreden

Wolter Kroes komt langs in het Big Brother huis en geeft een optreden

Afgelopen avond kregen de deelnemers carnavalskleding bezorgd. De deelnemers vragen zich af of ze een feestje krijgen en gaan zich omkleden. De gekste outfits komen voorbij, zo is Ali verkleed als clown, Michelangelo als bruid, Lindsey als brandweerman, Rob als een hippie en ga zo maar even door. Als iedereen omgekleed is wordt er natuurlijk nog een groepsfoto gemaakt. Af en toe verschijnt er een korte livestream onderbreking. Maar het meeste kunnen we meekrijgen. De bewoners krijgen ook lekkere drank en lekkernijen. En dan als de bewoners in de woonkamer staan begint wordt er muziek afgespeeld. De groep lijkt al te verachten dat Wolter Kroes langs kwam. Ze horen iets en een deel loopt de gang in. Daar komt Wolter Kroes hen te gemoed. Hey Rob roept Wolter en begint daarna te zingen. De bewoners doen vrolijk mee. Wolter zingt enkele liedjes en daarna geeft hij iedereen een knuffel. Daarna zingt Wolter nog een paar liedjes en dan zit zijn optreden in het Big Brother huis erop. Ik wens jullie nog heel veel plezier hier in het huis, dank jullie wel! Hij knuffelt nog een keer de bewoners en ze zijn erg blij met dit optreden. Veel plezier nog roept Wolter en de bewoners zingen hem toe terwijl hij het huis weer verlaat. De bewoners kletsen nog even na over het optreden. Het is een grote lach die man zegt Rob enthousiast. Ongelooflijk. De bewoners verwachten dat er nog iets komt maar dat gebeurt niet. Wel worden ze één voor één naar de dagboekkamer geroepen. Daar hebben ze blijkbaar de mededeling gekregen dat de slaapkamers vannacht op slot gaan. In de woonkamer wordt dan ook flink gespeculeerd wat er gaat gebeuren. Maar wat zou het zijn?  Worden de bewoners wakker met kartonnen meubels? Dat is immers in de liveshow bekendgemaakt… Wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *