Ali geeft uitleg aan genomineerden Jason en Jacqueline waarom hij voor hun koos

Ali geeft uitleg aan genomineerden Jason en Jacqueline waarom hij voor hun koos

Jason, Rob, Jacqueline zijn deze week genomineerd, dat werd vandaag bekendgemaakt door Big Brother. Ali had power of nomination en had de taak om te nomineren. Na de uitslag zei hij dat hij graag individueel uitleg wilde geven als ze daar behoefte aan hadden. Inmiddels heeft Ali verschillende gesprekken gehad.

Ali en Jason hebben een gesprek gehad, Ali legt uit waarom hij Jason genomineerd heeft. Voor mij ben je een sterke speler en voor mij is het zeker dat je 1000 procent niet weggestemd wordt. Het was voor mij een last minute switch en ik heb heel veel pijn want ik heb je iets beloofd en ben een man van mijn woorden. Je moet het niet zien alsof ik je gebruikt heb maat, want je bent een sterke speler benadrukt hij. Ik zie je als een vriend, ik heb geen enkele slechte bedoeling bij jou gehad. Bij jou deed het mij pijn gaat hij verder maar bij Jacqueline had ik dat niet. Ik heb het gevoel dat er 2 van de 3 genomineerden weggaan deze week. Ik zie hem (Rob) ook als een target nu maar dan moet ik iemand tegenover zetten waarvan ik denk dat het huis absoluut niet mag verlaten van de kijkers. Je hebt vorige week ook gewonnen. Jason vraagt zich af wie hij er eerst op wilde zetten. Ik wilde Chiara erop zetten antwoordt Ali. Dit omdat er veel spanningen zijn in huis sinds ze er is. Dat hoor ik in mijn kamer.Ze zet mensen tegen elkaar ze heeft informatie van buiten naar binnen gesmokkeld en hier aan mensen doorgegeven en heeft zo mensen tegen elkaar gezet. Jason vraagt waarom hij dan niet op Chiara heeft gestemd. Ali herhaald dat hij bang is dat er 2 van de 3 weg moeten. Daarom heb ik jou erop gezet. Je mag mij nomineren en neem je niks kwalijk gaat hij verder. Ik heb je oprecht graag, de buitenwereld kan boos op me zijn dat ik niet aan mij woord heb gehouden. Daarna vertelt Ali dat hij gisteren gehoord heeft dat Rob bij anderen bezig is om hem te nomineren. Daarom heeft hij voor Jacqueline en Rob gekozen zodat zij zeker naar huis gaan. Hij voegt er nog aan toe dat hij achter zijn keuze staat en hoopt dat hij het hem niet kwalijk neemt. Jason laat weten dat hij het niet fijn vindt om zo ingezet te worden. Maar van de andere kant ziet hij het ook wel weer als een compliment. Ali zweert uiteindelijk dat hij Jason hierna nooit meer gaat nomineren…

Wat later heeft Ali ook nog een gesprekje met genomineerde Jacqueline. Jacqueline vertelt dat ze al een vermoeden had omdat Ali geen oogcontact maakte. Ali geeft toe dat hij het moeilijk vond om te nomineren. Er zijn mensen met wie ik een goede klik heb en dan blijven er weinig opties over. Ik vind jou tof en je bent best open en dat siert jou benadrukt hij. Ik kwam als eerste op jou naam, we hebben wel een goede band maar met anderen heb ik een iets betere band. Dat is ook prima antwoordt Jacqueline en Ali hoopt dat ze hem niets kwalijk neemt. Absoluut niet benadrukt Jacqueline en Ali zegt sorry dat ik het zeg maar je was gewoon mijn eerste keuze. Het is niet erg antwoordt Jacqueline, zit er niet over in. En voegt eraan toe dat het hem siert dat hij niet Jolien heeft genomineerd omdat zij Danny vorige week heeft genomineerd. De twee eindigen het gesprek met een knuffel…

Je kunt stemmen via onderstaande links. Welke bewoner wil jij in het huis houden?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Sylvia van der Meis-Strauss at 14:00

  Rob moet naar huis ook i.v.m. zijn gezondheid
  Hij wordt knorrig en geen goed energie in huis
  Ook jaqueline naar huis zit ook niet in haar vel.
  Duidelijk te zien aan haar gezichts uitdrukking.

 2. Hans at 14:26

  Ali zeg maar wat , als Jason een maat is zet je hem er niet op hij zet toch ook Chayron er niet op of Lindsey ik geloof niks meer van Ali en ik hoop dat Jason dat ook gaat inzien.
  Er moet daar echte een bom ontploffen en dat kan je doen door Lindsey , Ali en Chayron er op te zetten.
  Nu is het steeds het zelfde wat ze zeggen ¨”je bent een sterke speler¨”

 3. Coco at 15:25

  Wat een doortrapt mens is die jacqeline zeg, zegt blij te zijn sat Jolien er niet op staat dat geloofd ze zelf toch niet. Eruit met haar alleen maar onrust sinds zij erin zit roddeltante. Weg ermee

 4. Jongen at 19:03

  Ik heb ook het gevoel dat er 2 naar huis gaan en ik hoop het ook , ben die roddelende chagerijnige bankhangers onderhand zat , rob jaqueline chiara ..dus ja voor de sfeer zou het echt een verbetering zijn als rob en jaqueline nu gaan , Ali heeft het heel slim gedaan dat nomineren , ali jason charlotte graag in de finale

 5. Roberto at 15:58

  Mensen de rotte appels in het bb huis zijn charlotte lindsey en chayron altijd maar roddelen over anderen en Ali is een meeloper. Jaqueline ze waar het op staat. Maar daar Jan blijkbaar niemand tegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *