Home » Karen baalt dat ze niet meer goed klikt met Tom, ze is haar maatje kwijt

Karen baalt dat ze niet meer goed klikt met Tom, ze is haar maatje kwijt

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben vandaag nieuwe duo’s gevormd. Tyron en Tom zijn nu ook een duo. Dilano en Tyron lopen buiten een rondje en speculeren wat er allemaal zal gebeuren. Dilano denkt dat de mensen met power de powerless moeten nomineren. Maar er gaat ook weer iets zijn met gunnen, dat gaat met jou en Tom echt k*t worden. Tyron lacht, dat wordt echt niks. Maar ik hou mijn poot stijf. Dilano lacht en merkt op dat Tom dat ook doet.

Ook Karen en Glenn spreken over Tom. Karen weet niet wat er allemaal met Tom aan de hand is. Het is al een week aan de gang. Waarom babbel je niet met hem vraagt Glenn. Volgens Karen is dat niet te doen, het wordt toch weer terug in je gezicht terug gekaatst. Hij zegt direct dat is uw mening. En hij wil jou mening niet inzien. Glenn denkt dat het dan toch wel handig is om eens te praten. Ja antwoordt Karen, we maakte veel plezier en fun. En nu niks, het is gedaan. Glenn vraagt of ze niet iets verkeerds gedaan heeft of  gezegd. Karen legt uit dat het sinds het valentijn dinner was. Ik, Ash en Jimmy hadden een klein stukje chocolade gepikt. Hij had dat gezien en pakte dat af. Hij gaat dat hier rond bazuinen en Ty kwam naar mij toe en sprak me erop aan. Het was gewoon puur om te lachen benadrukt ze. En dat was ook met die discussie met die pingpong dingen. Ik kreeg koffie van Tom en Jimmy, ik was toen ook gefocust op mijn nominatie. Dat was super lief maar ik zat nog in het negatieve. En toen kwam ik hem in de wc tegen en toen zei hij ik kan niks voor jou goed doen. En toen moest ik toch door de deur, kwam weer terug en sindsdien heeft hij niet met mij gebabbeld. Dat is toch jammer merkt Glenn op en dat vindt Karen ook. En ook tegen iedereen zeggen ze negeert mij al twee dagen, dat is toch niet leuk? Glenn denkt echt dat ze eens met hem moet babbelen, dat heb ik met Ash ook gedaan. Jij neemt dingen aan merkt Karen op, als ik dit tegen Tom ga zeggen weet ik al dat ik iets teruggekaatst krijg. Dat weet je niet antwoordt Glenn, ik zou altijd die persoon benaderen en vragen of je iets fout gedaan hebt. Jij doet niks verkeerd en je kunt jezelf niets verwijten als je niks geprobeerd hebt.

Karen geeft toe dat ze het ook wel mist met Tom. We doen niks meer samen. Glenn denkt dat ze ook twee karakters hebben die actief zijn maar ook serieus kan botsen. We negeren elkaar zegt Karen, we zeggen niet eens goedemorgen. Ik vind dat heel jammer, precies alsof ik een maatje kwijt ben. Glenn denkt dat ze dit tegen hem moet zeggen, niet eerst met de feiten komen. Maar laat hem wel uitspreken. Ik luister wel naar hem antwoordt Karen maar hij luistert ook niet altijd naar wat ik zeg. Zeg elkaars mening en dan gaat het wel goed komen benadrukt Glenn. Wacht er niet te lang mee. Ik zie dat je dat iets doet. Natuurlijk geeft Karen toe, ik ben mijn maatje kwijt. Jimmy komt erbij en zegt ik denk niet dat hij het doorheeft. Hij is vandaag sowieso een beetje vaag. Je maakt het steeds groter, praat met hem en dan is het klaar. Je gaat je echt veel beter voelen als het gebeurd is benadrukt Glenn.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

Ingrid 25 februari 2024 - 12:43

Ik denk dat je wel een beetje dingen ga zien die er niet zijn of ze groter maakt of je inbeeld, maar dat is wel te begrijpen, je zit ook 13u op 24u op.elkaars lip. Een woordenwisseling is dan vaak het resultaat en ja, als beide personen koppig zijn, dan blijft dat duren natuurlijk. Je kan ook niemand forceren om met elkaar te praten, enkel BB kan dat laten doen in z’n dagboekkamer.

Beantwoord
Ingrid 25 februari 2024 - 12:43

24u op 24u moet dat zijn

Beantwoord
anny 25 februari 2024 - 12:46

tom is nu niet echt een persoon waar je makkelijk een serieus gesprek mee kan voeren

Beantwoord
Hans S 25 februari 2024 - 13:12

Ashley is weer eens aan het huilen omdat ze de kinderen weer eens mis , ga lekker naar huis je zit daar niet goed en bent niet geschikt om daar te zitten.

Beantwoord
Snijers linda 25 februari 2024 - 14:18

Sabeau en Dilano noem toch niet altijd die namen ,Asley en karen , jullie graven jullie eigen graf , kunnen jullie over niks anders praten , de mensen zijn jullie zat , en Tyron het zelfde

Beantwoord
TKS 25 februari 2024 - 16:15

Heb zo de indruk dat ik dit jaar de kandidaten wat minder vind… er zijn ook veel verschillende meningen. Op zich niet erg maar het komt niet ten goede.

De woorden o my God… zou eigenlijk niet gezegd moeten worden. Straattaal… gewoon Nederlands gebruiken…

Beantwoord
Alex 25 februari 2024 - 23:34

Laat Tom dan maar als volgende vertrekken.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page