Home » Undercover week gaat van start: strijden voor het recht om te nomineren

Undercover week gaat van start: strijden voor het recht om te nomineren

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners in de gameroom geweest zijn en een feestje gehad hebben moeten ze afgelopen avond verzamelen bij de bank. Ze weten namelijk nog niet wat het nieuwe thema van deze week wordt en dat wordt bekendgemaakt.

Als iedereen zit neemt Big Brother het woord. Bewoners, de strijd om wie de winnaar van Big Brother 2024 wordt gaat onverminderd door. En deze week wordt het jullie extra moeilijk gemaakt. Tussen jullie zitten undercovers. Kijk nu links en rechts van je. Zie jij je vijand? Of ben jij zelf de undercover? Deze week is het under cover week.

De bewoners klappen en Jimmy vraagt zich af wat het nou inhoud, ik snap er geen f*ck van. Iemand is dus de mol wordt er gezegd. Er wordt nog wat verder gespeculeerd en dan gaan de bewoners aan de slag met het her indelen van de slaapkamers. Ze zijn deze week immers solo. Later worden er nog coins uit de brievenbus gehaald. Toen ze naar de gameroom moesten hebben ze blijkbaar ook coins verdient. Uiteindelijk gaat iedereen lekker slapen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Voor het ontbijt klinkt er ineens geluid van de deur. De deur gaat open er staan twee bakken met de tekst bewoners en undercovers. Big Brother neemt het woord. Bewoners, deze twee bakken met ballen daar g aat het deze week allemaal om draaien. Er is een bak voor de bewoners en een bak voor de undercovers. In elke bak zitten 50 ballen. Deze ballen zijn punten dus de undercovers hebben nu 50 punten en de bewoners hebben ook 50 punten. De komende dagen gaan jullie games spelen en opdrachten moeten doen en dit allemaal voor punten. Dus ballen. Die op het eind de meeste ballen, dus punten in zijn bak heeft is de winnaar en deze groep heeft dan het stemrecht. In het Big Brother huis betekent dat het recht om te nomineren. Het wordt een bijzondere week en weet: niemand is te vertrouwen deze week. Ook je beste maatje niet. De bakken mogen buiten worden gezet, om de hoek onder het afdakje. Jullie mogen niet aan de ballen komen, tenzij er een opdracht is waar dit wel mag. Dan zal ik dit duidelijk zeggen. Zitten jullie toch aan de ballen? Dan gaat er 1500 euro uit de jackpot.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.8]

Ook interessant:

5 Reacties

Van de Vondel Marina 17 maart 2024 - 11:28

Kan interessant worden als de beide groepen, undercover en anderen door BB eerlijk verdeeld wordt over de 2 kampen.
Ik heb er zin in.

Beantwoord
Alex 17 maart 2024 - 12:19

Ze mogen alleen aan hun eigen ballen komen.

Beantwoord
Henry 17 maart 2024 - 13:21

Ben best benieuwd welke drie bewoners het zijn.

Beantwoord
Coc Slobbe-Welsink 17 maart 2024 - 13:41

Jammer..had graag Dilano teruggezien

Beantwoord
Gerardus 17 maart 2024 - 14:03

Wie zullen de undercover personen zijn.??????!!!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page