Home » Zo reageren René en Els als ze horen dat ze genomineerd zijn

Zo reageren René en Els als ze horen dat ze genomineerd zijn

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond tijdens de tv uitzending werd bekend wie er genomineerd is. Dit zijn Els en René. Afgelopen avond hebben de bewoners uit Big Brother ook de uitslag gekregen. Net voordat de groep wilde slapen werd iedereen naar de huiskamer geroepen. Als iedereen zit zegt de Big Brother stem: “Bewoners, de nominaties zijn bekend.” Oh my god, net voor het slapen gaan reageert Liese. De Big Brother stem gaat verder met zijn verhaal. De genomineerden zijn Els en René. Helaas zegt genomineerde Els. René reageert nuchter. Jammer zegt Els en Theo antwoordt dat ze er toch nog niet uit is. Wat nou jammer? Dat is ook zo zegt Els en René laat weten dat hij het al een beetje zo’n vermoeden had. Waarom vraagt Thomas. Ik ben nieuw antwoordt René, gevaarlijk of misschien te veel op de voorgrond. Ik had wel een idee. Het is niet leuk gaat Els verder maar ja wat moet je eraan doen? Thomas gaat daarna thee zetten. En Nick merkt op dat we dit waarschijnlijk allemaal wel een keer mee gaan maken. Dat klopt, we zijn er ook nog niet uit maar stamelt Els. We gaan morgen gewoon nog lekker in de hottub zegt Naomi. We kijken wel antwoordt Els op haar beurt die duidelijk moeite heeft met het feit dat ze genomineerd is. Doet pijn he vraagt Liese, maar jij zei tegen mij blijven lachen. Dat doe ik toch ook zegt Els. Tuurlijk is het niet leuk. Je weet ook niet wat de beweegredenen zijn voegt René eraan toe. Maar ik snap wel dat jij en ik nieuwe in de groep zijn. Jij moet niet voor mij praten reageert Els gepikeerd. Oke nou ik heb het gevoel dat ik nieuwe ben en een beetje op de voorgrond treed gaat René verder met zijn verhaal en dat zou sommigen tegen de borst kunnen stoten. Maar we gaan het zien en het zal donderdag wel blijken. Ik kan er niet te lang mee zitten, het is nu al bepaald. Ga het niet vergallen zegt Theo tegen beiden. Dat gaan we zeker niet doen zegt Els en Theo beloofd dat hij de hottub op tijd aan gaat zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 3.1]

Ook interessant:

1 Reactie

Herman 15 januari 2021 - 17:43

Beste Els, moest je eens weten wie jou genomineerd heeft, en dan achteraf komt slijmen dat ze het jammer vind.dat je genomineerd bent; Die NATHALIE in eerste instantie. Toen Nathalie op een bepaald moment in de hottub zat en jij Els nader kwam zei ze ze is daar weer en steeds roddelen achter jou rug en andere bewoners. Een grotere valse meis als Nathalie ken ik niet. Zo vals als een vos.
En trouwens wat ik al altijd gezien heb dat die Nederlanders allemaal klikjes vormen en bespreken wie ze gaan nomineren. Heb ik nog nooit gezien van de Belgen . Maar ja als je als Belg niet gekloot bent van een Hollander is hij het vergeten. Aan alle bewoners in het huis zowel Nederlanders als Belgen speel het spel op een normale manier. Nu Theo jammer genoeg weg is kan die Danielle met haar schijnheilig gezicht de boel over nemen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page