Michelangelo en Chayron hebben een vrijstelling gekocht, er gaat veel van de prijzenpot af

Michelangelo en Chayron hebben een vrijstelling gekocht, er gaat veel van de prijzenpot af

Na een lange livestream onderbreking zien we enkele bewoners treurig buiten zitten. Chiara zit te huilen in de stoel. Michelangelo gaat naar haar toe maar ze zegt even niet. Michelangelo hoop niet dat mensen elkaar gaan lopen beschuldigen. Lindsey antwoordt dat dat toch wel gebeurt. Binnen wordt er gesproken over drukken op knoppen. Charlotte vond het intens. Michelangelo komt binnen en hij zegt dat niemand iemand moet beschuldigen, het waren allemaal emotionele dingen. Jacqueline is het daar ook mee eens en volgens Rob wilde ze gewoon wat peilen hoe het in de groep zit en reacties uitlokken. Michelangelo heeft gedrukt voor een vrijstelling. Charlotte heeft niet gedrukt voor het horloge van haar vader. Chayron heeft ook voor vrijstelling gekozen. Rob kan er niet bij, dit is televisie maar we staan wel elke dag onder een koude douche. Chiara vindt het oneerlijk, sommige mensen hebben twee dingen en andere hebben niks legt ze aan Ali uit. Ook Ias vindt niet dat je overal op kunt drukken als je al gedrukt hebt. Ali vond de persoonlijke boodschap te duur.

De bewoners praten er nog lang over na, omdat de livestream onderbroken was is het moeilijk te volgen. Michelangelo en Chayron hebben voor 5000 euro per persoon een vrijstelling van nominatie. Chayron heeft ook nog een videoboodschap die 1500 euro gekost zou hebben. Michelangelo een telefoongesprek waarvan niet duidelijk is hoeveel dit gekost heeft. Chayron vindt het onzin dat hij erop afgerekend wordt. Dan kun je iemand anders afrekenen. Big Brother was dit al van plan. Ik vind het raar dat ik irritatie bespeur, of ik die 10.000 had gehad was het naar iemand anders gegaan. Ik heb ook voor koud water gekozen en hij heeft wel gelijk. Dat was met zijn allen voegt Rob eraan toe. En dat is nu niet. Jason merkt op dat er van te voren gezegd werd we letten op de pot. En dan komt het emotie erbij en drie kwart gaat overstag. Maar het hele idee van iets in de pot houden is dan weg. Chiara en Jolien spreken ook over de acties van de mannen. Ze vinden het niet kunnen dat ze meerdere dingen hebben en daarnaast hebben ze ook al geld gewonnen. Er wordt nog lang over gekletst maar dat er geld uit de prijzenpot gaat is wel duidelijk. Nu is het de vraag nog wanneer en hoeveel…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.6]
Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *