Home » Chayron, Michelangelo, Lindsey ,Chiara, Bart, Jolien, en Ias mogen voor de power of nomination spelen

Chayron, Michelangelo, Lindsey ,Chiara, Bart, Jolien, en Ias mogen voor de power of nomination spelen

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken en Big Brother roept iedereen naar de woonkamer. Chiara kan helaas niet komen omdat zij op dat moment bezig is met de jackpot challenge. Als de bewoners zitten neemt Big Brother het woord. Ik verwacht jullie dadelijk één voor één in de heilige plek van mijn huis, de dagboekkamer. In de dagboekkamer liggen 11 enveloppen. In elke envelop zit een kaartje. Op dat kaartje staat of proficiat jij speelt mijn spel in de secret room of proficiat jij speelt de power of nomination game of dit is een lege envelop. Jullie bepalen zelf wie als eerste naar de dagboekkamer komt. De eerste van jullie hebben meer keuze dan de laatste. Want wie het laatst komt moet tevreden zijn met de envelop die dan nog over is. Chiara vraagt zich af of ze de inhoud van de envelop gelijk te zien krijgen maar Big Brother geeft daar geen antwoord op. Michelangelo gaat als eerste naar de dagboekkamer. Daarna volgt de rest.

Als iedereen geweest is neemt Big Brother weer het woord. Bewoners, jullie zijn nu allemaal naar de dagboekkamer geweest. En hebben allemaal je envelop gekozen. Diegene van jullie die een envelop hadden met de power of nomination game erin zal ik straks oproepen voor het spel. De posities in het spel zijn ook al bepaald. Diegene met de envelop voor de secret room die zal ik later deze week naar de secret room roepen. Maar die kent hij al. En diegene met een lege envelop, er komen nog vele kansen. Jullie mogen vanaf nu weer vrijer praten dus ook over het spel. Uit de gesprekken wordt duidelijk dat Chayron, Michelangelo, Lindsey ,Chiara, Bart, Jolien en Ias voor de power of nomination mogen spelen. Ali mag weer naar de secret room en Rob, Charlotte en Jason hadden een lege envelop. Wordt vervolgd dus, wie zou de power of nomination winnen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.7]

Ook interessant:

9 Reacties

Gezina 14 februari 2023 - 12:15

BB vind dat jullie nu Rob eruit moeten halen. Hij kan nu niks en zaterdag is alles weer goed. Kom op eruit met die zeur.

Beantwoord
Dinij 14 februari 2023 - 12:37

mogen de kijkers n keer nomineren . Dan gaat het anders hoor

Beantwoord
Lydia 14 februari 2023 - 14:00

Ik hoop Bart!

Beantwoord
Lydia 14 februari 2023 - 14:02

De beste mag winnen Bart of Chiara

Beantwoord
Lydia 14 februari 2023 - 14:02

De beste mag winnen !

Beantwoord
Lydia 14 februari 2023 - 14:03

Spannend!
Wanneer de uitslag?

Beantwoord
EHM 14 februari 2023 - 14:50

Tuurlijkkkkk en Rob die niks anders kan dan bank hangen is dus niet genomineerd deze wk
Oneerlijk op deze manier

Beantwoord
Lili 14 februari 2023 - 15:13

Hoop chayron,lindsey of Ias…

Beantwoord
Alex 15 februari 2023 - 00:48

Een lege envelop is dunner denk ik.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page