Home » De bewoners krijgen een bijzonder spel, Tom wint een spelticket voor het finale spel

De bewoners krijgen een bijzonder spel, Tom wint een spelticket voor het finale spel

Door BigBrotherNederland

Als de meeste bewoners ontbeten hebben duurt het niet lang voordat Big Brother de groep toespreekt. Bewoners begint hij. Jullie avontuur in mijn huis zit er bijna op. Tijd om terug te blikken op jullie geweldige avontuur. Een trip down memory lane. Maar wel met een grote inzet: een spelticket voor het finale spel. Iedereen speelt behalve Randy want jij hebt al een ticket op zak. Wie van jullie mag ik als eerste uitnodigen in de gameroom?

De groep blijft stil en vraagt of zij als eerste mag. De rest vind dat geen probleem. Ashley gaat zich nog even snel omkleden en daarna richting de gameroom. Ondertussen wordt er gespeculeerd over wat de opdracht zou kunnen zijn. Jimmy denkt dat er misschien wel oud bewoners zijn. Hij was ook erg blij om Dilano vanmorgen te horen, hadden ze dat niet twee weken geleden kunnen doen lacht hij. Aan de deur luisteren Tom en Tyron even. Ze horen stemmen uit de buitenwereld. Ik hoorde mijn broertje haar naam. Glenn denkt dat het geluiden herkennen is van familie en vrienden van alle bewoners en deze koppelen aan de juiste naam. Het is een zieke game denkt Glenn, wel spannend. Tyron heeft ook geluisterd en hoort verschillende mensen. Ook Jimmy hoort mensen roepen. Tyron zegt dat het waarschijnlijk over de speakers is. Al snel geeft Big Brother een zender check, luisteren bij de gameroom is niet de bedoeling. Uiteindelijk is iedereen naar de gameroom geweest en moet iedereen verzamelen op de bank.

Daar neemt Big Brother het woord. Bewoners, zes van jullie hebben de afgelopen uren een wandeling gemaakt in hun eigen geheugen. En hebben enkele hoogtepunten kunnen terug zien van jullie verblijf hier tot nu. De inzet was groot, de inzet van dit spel was namelijk een ticket voor het finale spel. Het tweede ticket, daarmee weet je zeker dat je samen met Randy het finale spel zult spelen. De uitslag, Jimmy jij had er drie goed. Tyron, jij had er zes goed. En dan beste bewoners zijn er nog vier over. En die hadden er heel veel goed. Namelijk in drie gevallen acht en in een geval alle tien. Tom had ze alle tien goed. Tom proficiat, je had ze allemaal goed en je was ook nog de snelste. Tom krijgt knuffels omdat hij een finale ticket gewonnen heeft. Dit was echt mijn game maat. Big Brother laat nog even weten dat hij Tom en Randy sowieso gaat zien in het finale spel.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.6]

Ook interessant:

11 Reacties

Cisca 1 april 2024 - 12:44

Die Ashley, wat zal ze balen. 20 k . van de pot uitgeven en dan (hopelijk) niet in de finale !!!

Beantwoord
Hendrik 1 april 2024 - 13:06

Wat ik zeg strak in de. Finale Randy Tom Glenn en Alice,

De winnaar is dan geworden. TOM.

Beantwoord
Lydia lepee 1 april 2024 - 13:06

Dit is een zeer eerlijk en interessant spel,goed zo Big Brother!

Beantwoord
Jet 1 april 2024 - 20:23

Als Randy het finale ticket heeft gehaald met van die wasmachine ,,,, vind ik dat niet eerlijk dat zijn moeder dat voor heeft gezegd ,,,, dan verdiend hij dat niet ,,, ze mochten niets zeggen ,,, punt

Beantwoord
Gezina 1 april 2024 - 21:13

Nou hoop nog steeds dat Ashley en Glenn en Randy in de finale staan . Zeker geen Alice of Tyron. Die 2 pubers moeten eruit.

Beantwoord
Astrid 1 april 2024 - 21:22

Er zullen nog meer spelletjes gespeeld worden. Ashley zal ook een spelticket winnen. Go Ashley.

Beantwoord
Ostyn luc 1 april 2024 - 21:25

Misschien nog een staatsgreep door de generaal?

Beantwoord
bob 2 april 2024 - 10:01

pluk die pot leeg ashley en win big brother 2024 zou geweldig zijn

Beantwoord
Norbert Dejonghe 2 april 2024 - 12:24

Spelers die het huis eenmaal hebben moeten verlaten zouden nietmeer mogen terugkeren,Big Broder zou reserve spelers moeten achter de hand moeten houden.

Beantwoord
Eduard 2 april 2024 - 22:05

En daar kom je nu mee NORBERT? Nou het spel bijna afgelopen is!🤣 te laat! Ashley gaat ver komen, en terecht zij was het meest spannende persoon in het huis dit seizoen! Hoop dat Glen ook ver komt! The King en Queen van 2024. En Tyron mag de deur voor ze open houden!🤣

Beantwoord
Jongen 2 april 2024 - 22:30

Inderdaad norbert ashley is zelfs thuisgeweest ! En dan terug het huis in met heel veel informatie zoals wie populair is , welk gedrag de mensen wel of niet willen zien , ze wist vanalles over tom enz, ronahi stond toen op 1 dus die moest eruit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page