Home » Charlotte heeft een moeilijke secret mission

Charlotte heeft een moeilijke secret mission

Door BigBrotherNederland

Gisteren werd duidelijk dat Charlotte een geheime missie heeft. Charlotte was bij de wall en pakte daar een cassettebandje en de recorder weg uit de spiegel die open kan. Daarna gaat ze naar de wc. Ze heeft wat irritaties want ze weet niet hoe het werkt. Daarna gaat ze naar de voorraadkamer met de recorder. Ze gaat vervolgens maar dingen bijvullen en ondertussen doorspoelen tot ze wat hoort op het bandje. Om bij de rest geen argwaan te trekken heeft ze de rest vertelt dat ze buikpijn heeft en een pil heeft gehad. En dat ze hoopt dat het snel gaat werken. En dat ze daarom veel op de wc is. Charlotte hoort na lang luisteren wat er op het bandje staat. Het is moeilijk te horen wat er staat maar uiteindelijk wordt het duidelijk. Charlotte moet een tekst uit haar hoofd leren, een tekst in het Thais. Ze moet in de dagboekkamer in het Thais zeggen dat ze voor 7 personen eten wil bestellen, graag zo snel mogelijk bezorgen bij het Big Brother huis. Uiteindelijk krijgen de bewoners door dat er toch iets anders speelt dan buikpijn. Jolien denkt dat het een secret mission is. Charlotte probeert haar er vanaf te praten maar dat lijkt niet te lukken. Zou Charlotte haar secret mission gefaald zijn? We horen het aanstaande zaterdag in de liveshow! Inmiddels is een nieuwe dag in het huis aangebroken, wat gaat er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.5]

Ook interessant:

2 Reacties

Lydia 14 maart 2023 - 09:19

Charlotte moest al lang thuis zijn!

Krijgen de bewoners thais eten?

Beantwoord
Alex 14 maart 2023 - 15:11

Een Thaise maaltijd?
Moeilijk hoor, een cassetterecorder. Hopelijk heeft ze de opname niet per ongeluk vewist. Volgende keer maar een grammofoonplaat 😉

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page