De bewoners hebben genomineerd en de vrouwen zijn immuun

De bewoners hebben genomineerd en de vrouwen zijn immuun

We schreven er al over, de onbekende opdracht waardoor er op de live stream urenlang niets te zien was. En waar uiteindelijk duidelijk van werd dat de vrouwen hoogst waarschijnlijk immuun zijn tijdens aankomende nominatieronde. Tijdens het avondeten ging het nominatie alarm af. Big Brother deelde toen ook nog mee dat de vrouwen deze week niet genomineerd kunnen worden en dus immuun zijn. De bewoners moeten één voor één naar de dagboekkamer komen, Zoey mag als eerst. De kanshebbers voor deze nominatie lijken vooral Matt en Mike. Dit bleek uit eerdere gesprekken. Maar er zou goed nog een derde bij kunnen komen. Liese heeft aangegeven dat ze niet op Matt wil stemmen dus dan blijft er mogelijk Michel nog over. Ook Zoey heeft het plan om op Mike en Michel te stemmen. Hoe de nominatie exact verlopen is en wat de uiteindelijke uitslag gaat zijn weten we morgen pas. Uiteraard komen we er dan op terug. Wie van de mannen wordt er volgens jullie genomineerd?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 55 Average: 4.1]
Er zijn 54 reacties op dit artikel
 1. Erik at 18:39

  Jammer dat Nick en Michel niet genoeg stemmen hebben gekregen, ik zou zeggen zet alle 4 de mannen op de nominatie en Michel vliegt er uit, gemeen mannetje net als Nick.
  Zij denken alle twee de baas te zijn, maar infeite kunnen ze helemaal niet zoveel.

 2. Johan at 18:39

  Erg jammer dat er niet op Jill gestemd kan worden want zoals zij is en doet, bah. We gaan het morgen zien. Ik hoop dat de sterksten mogen blijven dus Nick en Michel

  • Erik at 18:46

   Ja als eerste Michel, hij is de grootste onruststoker, het was zo lekker rustig toen ze gescheiden waren, iedereen was ontspannen en er hing een prettige sfeer. Toen de mannen terug kwamen sloeg de sfeer direkt om en Michel begon direkt weer met mensen zwart maken.

 3. Natasja at 18:47

  Van mij mogen Mike en Michel genomineerd worden en daarna Nick. Michel en Nick te overheersend in t huis we zullen t zien morgen.

 4. Bigbrotherfan at 19:46

  Sowieso zal Mike het meest genomineerd worden, en als 2de denk ik toch wel Matt, het publiek zal Mike er wel uit stemmen

  • Maikel at 21:39

   Ik verwacht ook dat Mike en Matt de genomineerden zullen zijn deze week en dat Mike uiteindelijk het onderspit moet delven! Ik geloof sowieso ook niet dat Liese op Michel zal stemmen omdat hij ook onderdeel uitmaakt van het hechte groepje van 5(Nick, Michel, Naomi Julie en Liese)…

 5. Floris at 21:18

  Denk dat Mike sowieso de pineut, sigaar én pisang is wat betreft de nominaties. Daarnaast zal Michel wel genomineerd worden. Hoop eerlijk gezegd niet dat Nick er op komt.

 6. patricia at 10:13

  waarom matt niet eruit hij heeft gisteren gezegd in de hottob dat hij helemaal niet slim genoeg is omdat dat spel te spelen en Nick en Michel gaan daarvan profiteren ik heb niets tegen die jongen abosoluut niet maar als hij het zelf zegt jullie weten ook dat het nog hard wordt gespeeld die weken. En met Jill zijn ze nog niet klaar die woorden dat Thomas die de laatste zei zitten in haar hoofd vergeet die twee zijn één dat is een Topduo haar zelfvertrouwen is terug ik hoop dat Jill dat spel wint . Want die Nick en Michel zijn zo bezig met de finale en te winnen en dat kan ze zuur op breken. Go Jill maakt Thomas Tros. .

 7. Anomien at 10:50

  Zonde van jill trek haar zo terug van de meisje Hoop dat ze het volhoud Als 1 van de jongens van de anderkant er uit is zal het misschien beter gaan Ze voelt zich zo ongemakkelijk bij Michel De meisjes hangen nu weer alleen rond hem En ze hadden zo goeie klik

  • Carla at 18:26

   Dat is ook mijn mening!!
   Zoey en Jill trekken zich terug van de meiden. ZO jammer van het spel wat die mannen doen!!!

 8. SG at 13:29

  Ik kijk alleen de uitzendingen, en volg het af en toe via Twitter. Maar Michel is wel degene die z’n bek open trekt. als er onenigheid is tussen de bewoners. Het opneemt voor een ander wat hij te ver vind gaan door er wat van te zeggen of ermee in gesprek te gaan: Liedje over Mike, Mike de onruststoker om maar is 2 voorbeelden te noemen.
  Ook pakt hij samen met Nick wel altijd het voortouw: Boodschappenspel om balletjes om te duwen. Michel en Nick pakken wel weer beide de grote bedragen en zetten het eea weer recht zodat er toch weer budget is.

  • Erik at 14:26

   Ik zou toch maar eens wat vaker kijken, doordat Michel en Nick het voortouw neemt ontnemen ze alles voor de rest en door hun verschrikkelijke dominantie verpesten ze de sfeer.
   Ze zetten iedereen tegen elkaar op. De games scoren ze slechter dan Jill.
   Toen de mannen weg waren waren alle vrouwen veel vrolijker.

  • Carla at 18:32

   Niet mee eens. Ze kunnen ook aan medespelers denken en hun gevoel voor eigenwaarde! Het gaat niet altijd om de knaken maar om het spel en de groepssfeer!
   Ze willen alleen de pot zien groeien ten koste van de medebewoners.
   Het is een experiment. Daar hoort ook bij dat je ook aan je medebewoners moet denken.
   En wat betreft dat Michel het opneemt voor Mike, dat is zieltjes winnen bij de buitenwereld. Heel manipulatief en doordacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *