Home » Danny gaat weer naar de secret room en voert zijn opdracht uit

Danny gaat weer naar de secret room en voert zijn opdracht uit

Door BigBrotherNederland

Eerder vandaag mocht Danny als allereerste bewoner naar de secret room. Hij heeft toegang gewonnen door de snelste tijd neer te zetten tijdens de time game die de bewoners gisteren gedaan hebben. Na de lunch roept Big Brother dat hij naar de secret room moet komen. Danny doet snel zijn schoenen aan en gaat door de tuin naar de secret room. Het duurt enige tijd voor we hem weer zien. Zijn medebewoners wensen hem veel succes. Als er weer beeld is zien we Danny staan, Big Brother neemt het woord, je hebt eerder een keuze gemaakt voor een symbool. En zoals ik je al vertelde elk symbool staat voor een spel. Dus nu is het moment van de waarheid! Je bent de eerste bewoner die gaat strijden voor een plek in mijn secret room klassement. De winnaar van dit klassement mag als eerste het secret room finale spel spelen. En win je dat finale spel? Dan staat daar een grote beloning tegenover. Maar voordat het finale spel gespeeld kan worden moeten eerst alle puzzels zijn opgelost. Je krijgt zo meteen 15 minuten de tijd om de door jou gekozen puzzel op te lossen. Als je dat lukt verdien je daarmee 1 punt voor het klassement. Hoe sneller je de puzzel oplost, hoe beter. Want voor elke minuut die je overhoudt verdien je ook nog 1 coin. Als je de puzzel niet krijgt opgelost dan blijft deze onopgelost. Jij of je medebewoners kunnen deze puzzel dan opnieuw spelen. De puzzels blijven altijd hetzelfde. Danny, zoals ik jou en je medebewoners meteen heb vertelt toen jullie mijn huis binnenkwamen speel je dit seizoen mijn spel alleen. Behalve hier, in de secret room kun je hulp inschakelen. Niet van je medebewoners maar van de online kijker. Maar let op deze hulp komt met een prijs. Wanneer je op de rode knop drukt krijg je een hint van de online kijker. Deze hint is niet gratis, deze hint kost je 1 minuut van je tijd en dus potentieel ook 1 coin. De hints verschijnen op het scherm. En dan nog iets, achter je staan 2 kasten in deze kasten vindt je 10 voorwerpen en ieder voorwerp kan een belangrijke rol spelen in een puzzel. Aan jou de taak om het juiste voorwerp te vinden om de puzzel op te lossen.

En dan nu de uitleg van dit spel gaat Big Brother verder. Het doel van het spel is om alle 4 de gewichten op de juiste weegschaal te plaatsen. De weegschalen staan voor je op de tafel. Als je een gewicht goed hebt dan gaat er een lampje branden, als er twee gewichten goed staan gaan er 2 lampjes aan. De lampjes zeggen dus niets over de plaats, ze zeggen alleen iets over de hoeveelheid gewichten. En als alle gewichten goed staan dan gaat het eind lampje branden. Maar je moet de gewichten eerst nog bemachtigen. De gewichten zitten verstopt in deze glazen bak. Ik wens je veel succes, ik ga dadelijk aftellen en dan start je tijd. Zodra Big Brother afgeteld heeft doet Danny zijn shirt uit en klimt de bak in. Het eerste gewicht haalt hij eruit en klimt daarna zelf uit de bak. Daarna pakt hij een tuinslang uit de zwarte kast, en neemt deze mee de bak in. Hij gebruikt dit als snorkel om goed te kunnen ademen onder het schuim. Daarna probeert hij de gewichten op de juiste plaats neer te zetten. Maar hij komt er niet uit, hij vraagt om een hint van de kijker. De hint is zwarte plank. Danny legt een zwarte plank op de weegschaal waardoor het gewicht verdeelt wordt over de weegschalen. Het eind lampje gaat branden en Big Brother zegt dat hij het goed gedaan heeft. Dat was een goede investering. Dat denk ik ook lacht Danny. Hoe vond je de allereerste schuimparty in mijn huis vraagt Big Brother. Ik hoop dat er nog meer schuimparty’s komen antwoordt Danny. De eerste was zeker een succes. Ik heb ervan genoten, het was top. Goed gespeeld zegt Big Brother. Je hebt hiermee 1 punt gehaald voor het secret room klassement en er zullen 7 coins aan jou kapitaal worden toegevoegd. Dat is lekker zegt Danny daar doen we het voor. Big Brother laat weten dat hij het huis weer in mag.

Danny gaat onder het schuim weer terug het huis in waar hij opgewacht wordt door de rest. Het was keihard zegt Danny. Ik moest eerst een keuze maken aan de hand daarvan moest ik iets doen. Dit was de challenge die ik moest doen. Er zijn nu nog andere challenges die nog gedaan moeten worden. Het ging op tijd en is individueel. Wat ik over had in tijd krijg ik nu in munten. Big Brother zegt 7 coins Danny. Sorry Big Brother, wat zei je grapt Danny. Big Brother antwoordt 7 Coins Danny. Je kon ook een hulplijn inschakelen dat kost 1 coin en dan krijg je hulp van de online kijkers. En het gaat ook van je tijd af voegt hij eraan toe. De groep reageert enthousiast. Het zijn allemaal verschillende dingen gaat Danny verder. Bart merkt op dat zijn challenge dus niet meer hoeft. Dat denk ik niet antwoordt Danny. Daarna vertelt hij nog eens de opdracht aan de groep. Hoe verzinnen ze het reageert Rob. Later gaat er een geluid in het huis af, er ligt iets in de brievenbus voor Danny. Het zijn de verdiende Big Brother coins.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

Lydia lepee 11 januari 2023 - 14:44

Moeilijk!

Beantwoord
Chelly 11 januari 2023 - 15:02

Gelukkig lijkt deze editie van BB spannend te worden

Beantwoord
Alex 11 januari 2023 - 16:14

Weer eens wat anders dan de hot tub!

Beantwoord
femke 11 januari 2023 - 17:21

hij is knap

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page