Home » Big Brother organiseert een veiling voor het goede doel, de bewoners veilen persoonlijke items

Big Brother organiseert een veiling voor het goede doel, de bewoners veilen persoonlijke items

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer, daar neemt hij het woord. Bewoners,, jullie zitten hier al een hele tijd in mijn huis. En nog steeds doen jullie vol enthousiasme mee aan mijn experiment. En dat vind ik mooi, heel mooi. En niet alleen ik. Jullie hebben inmiddels stuk voor stuk een heleboel fans. Heel veel fans zelfs. En vandaag geef ik jullie de kans om iets te doen voor de buitenwereld. Jullie kunnen geld verdienen voor de Belgische en Nederlandse voedselbank. De groep klapt, ze vinden het echt een mooi. Dat geld kunnen jullie verdienen door persoonlijke spullen van jullie te veilen. Ik geef jullie een half uur om een mooi, dierbaar, bijzonder of een persoonlijk item uit te kiezen dat een nieuwe eigenaar verdiend. Na dit half uur roep ik jullie één voor één naar de dagboekkamer en daar presenteer je dan je item. Ik zorg ervoor dat de items worden geveild en de opbrengst gaat dan naar het goede doel, de voedselbank. De bewoners klappen nog een keer en vinden het een mooi idee. Ze gaan aan de slag met het zoeken van items voor de veiling. Salar gaat zijn blouse waar Nouchine kusjes op gegeven heeft met rode lippenstift veilen hij doet er ook de inmuniteitspin op, Hanne haar kousen, Tobias zijn shirt waarmee hij binnenkwam inclusief de foundation van Grace, Julio gaat zijn pride ketting veilen, Nouchine haar trui, Kristof ook een trui, Grace haar lievelingstrui en Nawel een jasje. Big Brother roept vervolgens de bewoners één voor één naar de dagboekkamer. Waar de items geveild gaan worden is nog niet bekend.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.3]

Ook interessant:

8 Reacties

Marjo 22 februari 2022 - 10:11

Ik ben benieuwd, welke fan heeft het meeste Geld. Persoonlijk vind ik het item van Julio het persoonlijkste en daardoor het meeste waard. Klasse van hem.

Beantwoord
Jongen 23 februari 2022 - 09:35

Die sok van hanne , sorry maar die vind ik lachwekkend , van julio en salar zijn de beste items

Beantwoord
Miriam 22 februari 2022 - 10:54

Julio nice die ketting, . waaronder ik ook de blouse van Salar met de kussjes van Nouchine vind ik ook heel leuk.

Beantwoord
Bonnie 22 februari 2022 - 10:56

Top

Beantwoord
Alex 22 februari 2022 - 13:36

Straks hebben ze niks meer om aan te trekken…

Beantwoord
Els 22 februari 2022 - 14:19

Toch mijn idee goedgekeurd BB
Alleen bedoelde ik dat de bewoners n paar dagen hard moesten werken voor n goed doel
Niet ff wat uit de kast pakken en weer verder gaan met hun vloeken , scheten laten, vieze complotten, gillen, zich gedragen als rollebollende pubers
Jammer gemiste kans

Beantwoord
Jongen 23 februari 2022 - 09:38

Hanne gaat 1 sok veilen , wie wilt nu 1 sok ? Kon ze echt niks beters verzinnen , bb had dat wel mogen zeggen vind ik

Beantwoord
Marion 24 februari 2022 - 20:04

Mooie ketting julio

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page