Big Brother organiseert een veiling voor het goede doel, de bewoners veilen persoonlijke items

Big Brother organiseert een veiling voor het goede doel, de bewoners veilen persoonlijke items

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer, daar neemt hij het woord. Bewoners,, jullie zitten hier al een hele tijd in mijn huis. En nog steeds doen jullie vol enthousiasme mee aan mijn experiment. En dat vind ik mooi, heel mooi. En niet alleen ik. Jullie hebben inmiddels stuk voor stuk een heleboel fans. Heel veel fans zelfs. En vandaag geef ik jullie de kans om iets te doen voor de buitenwereld. Jullie kunnen geld verdienen voor de Belgische en Nederlandse voedselbank. De groep klapt, ze vinden het echt een mooi. Dat geld kunnen jullie verdienen door persoonlijke spullen van jullie te veilen. Ik geef jullie een half uur om een mooi, dierbaar, bijzonder of een persoonlijk item uit te kiezen dat een nieuwe eigenaar verdiend. Na dit half uur roep ik jullie één voor één naar de dagboekkamer en daar presenteer je dan je item. Ik zorg ervoor dat de items worden geveild en de opbrengst gaat dan naar het goede doel, de voedselbank. De bewoners klappen nog een keer en vinden het een mooi idee. Ze gaan aan de slag met het zoeken van items voor de veiling. Salar gaat zijn blouse waar Nouchine kusjes op gegeven heeft met rode lippenstift veilen hij doet er ook de inmuniteitspin op, Hanne haar kousen, Tobias zijn shirt waarmee hij binnenkwam inclusief de foundation van Grace, Julio gaat zijn pride ketting veilen, Nouchine haar trui, Kristof ook een trui, Grace haar lievelingstrui en Nawel een jasje. Big Brother roept vervolgens de bewoners één voor één naar de dagboekkamer. Waar de items geveild gaan worden is nog niet bekend.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.3]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 10:11

  Ik ben benieuwd, welke fan heeft het meeste Geld. Persoonlijk vind ik het item van Julio het persoonlijkste en daardoor het meeste waard. Klasse van hem.

 2. Els at 14:19

  Toch mijn idee goedgekeurd BB
  Alleen bedoelde ik dat de bewoners n paar dagen hard moesten werken voor n goed doel
  Niet ff wat uit de kast pakken en weer verder gaan met hun vloeken , scheten laten, vieze complotten, gillen, zich gedragen als rollebollende pubers
  Jammer gemiste kans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *