Oud bewoner Dimitri arriveert in Big Brother en het feest is gestart!

Oud bewoner Dimitri arriveert in Big Brother en het feest is gestart!

De bewoners hebben bezoek gekregen van verschillende oud bewoners, Kitty kwam als eerste in het huis. Daarna zagen we Julio en Hanne het boodschappenspel doen en het huis in komen en kwam Peter uiteindelijk uit de mini mall nadat Julio boodschappen deed. Kitty heeft lekker eten verzorgd en na het eten laat Big Brother weten dat het feest er bijna aan komt. Over een half uur start het feest en hier zijn natuurlijk ook spullen voor nodig. Dus ga naar de mini mall. De meeste bewoners gaan kijken en daar staan allerlei feestelijke attributen. Denk aan kleding accesoires, hoedjes, brillen, slingers, ballonnen en slingers. Iedereen gaat aan de slag om het huis te versieren en zichzelf om te kleden. Uiteindelijk is het tijd voor feest! Er volgt een lange streamlock en als er beeld is zien we oud bewoner Dimitri in beeld. Hij knuffelt alle bewoners, en er staat een muziek installatie. Dimitri legt uit welke nummers er niet afgespeeld mogen worden in verband met rechten. Oud bewoner Vera is overigens (nog?) nergens te zien. Er staat drank op tafel en de muziek klinkt. Het beloofd een leuk feest te worden. Al snel volgt er weer een streamlock. Volgen er nog meer verrassingen vanavond?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 46 Average: 4.5]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Xanne at 07:25

    Als Vera Corona heeft mocht Dimitri ook niet komen. Hoop dat L & T, N En V niet terug komen. Nu voldoende Beinvloed Nouchine gister niet ok met dat liegen en bedriegen. Arme salar not amused.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *