Home » Bart wint de power of nomination na een spel in de gameroom

Bart wint de power of nomination na een spel in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Vandaag mogen Bart, Lindsey, Michelangelo, Chiara, Ias, Jolien en Chayron strijden voor de power of nomination. Dit mogen ze omdat ze eerder enveloppen getrokken hebben in de dagboekkamer. Ali mag deze week weer naar de secret room. En zojuist is dat spel geweest.

Big Brother roept als eerste iedereen naar de woonkamer. Daarna vertelt hij verder. Jullie oud medebewoner van mijn huis, Jacqueline met wie jullie weken in mijn huis hebben gewoond en met wie Ias dagen en nachten in een kamer heeft verbleven heeft iets achtergelaten. Wat precies en voor wie dat vertelt ze jullie nu zelf. Op het scherm wordt een videoboodschap gestart. Lieve bewoners zegt Jacqueline. Ik heb ook nog een blik zand met het vraagteken verzonnen. En dat kan een heel groot voordeel opleveren voor jullie deze week. Het blik zand schenk ik aan Bart. Ik hoop dat je daar je voordeel uit kunt halen, succes ermee. Bart proficiat zegt Big Brother, je hebt een blik zand mee gewonnen. Maar Jacqueline verwacht dat het in je voordeel zal zijn. Bart bedankt Jacqueline, we zullen zien wat de toekomst brengt en of het voordeel opbrengt of niet.

Wat later gaat het nominatie alarm af, Big Brother zegt dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Bewoners, het is tijd voor de power of nomination game. En die game spelen we vandaag met diegene die de juiste envelop hiervoor hebben getrokken. Bart, jij hebt een blik zand geërfd. Waarschijnlijk had je nooit gedacht dat je zoiets geks ooit zou erven. En zeker niet dat je het ooit nodig zou hebben. Maar vandaag is het zover, alle bewoners die meespelen meld je in mijn gameroom en Bart neem je blik mee. Bart, Lindsey, Michelangelo, Chiara, Ias, Jolien en Chayron kleden zich om en gaan richting de gameroom. Chayron komt als eerste naar buiten, het is weer voorbij jongens zegt hij. Je had een soort wip wap, je had 2 bakken met je foto erop. De ene zat vol met zand, de andere bak niet. Je moest de bak vullen totdat ie om wipte. Als iedereen als eerste op mij gaat dan weet je het. Diegene die overblijft wint dus vraagt Ali. Ja antwoordt Chayron. Ik wist toch al dat iedereen op mij zou gaan. Uiteindelijk komt Michelangelo als laatste de gameroom uit, Bart is nog in de gameroom. Wat betekent dat hij de power of nomination van deze week gewonnen heeft. Als Bart naar buiten komt krijgt hij felicitaties. Bart deelt mee dat hij ook nog terug moet maar rust eerst even buiten uit.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.5]

Ook interessant:

12 Reacties

Hetty 14 februari 2023 - 15:17

Toppie bart zet nu de goeie op de bank,chauron en ali

Beantwoord
Lydia 14 februari 2023 - 15:41

Hoera!Hoera wat ben ik blij!
Goed nieuws BigBrother!
Nu gaar er wat gebeuren in het huis!

Beantwoord
Jaap 14 februari 2023 - 15:48

Weet je nou wat leuk zou wezen als na de big brother een open huis zou wezen voor de belangstellenden en anders kan je daar een vergoeding voor vragen entree ofzo. Wie weet 👍

Beantwoord
GERARDUS 14 februari 2023 - 15:56

Bart aub LINDSEY en IAS en CHAYRON op de bank zetten

Beantwoord
EHM 14 februari 2023 - 15:59

Verrassend

Beantwoord
Lydia 14 februari 2023 - 17:08

Chayron Ali. en Lyndsey zijn mijn genomineerden .

Beantwoord
anny 14 februari 2023 - 17:57

eindelijk
goed zo bart

Beantwoord
Leeke 14 februari 2023 - 21:23

Zet hem op…Bart..

Beantwoord
Alex 15 februari 2023 - 00:55

Hopelijk is het op de tv begrijpelijker.

Beantwoord
Lili 15 februari 2023 - 01:27

Finale Charlotte, Jason en Ali.

Beantwoord
Chelly 15 februari 2023 - 13:27

Een persoon die ik het niet gunde
Hij is een stiekemerd zoals Ali zei

Beantwoord
anna 16 februari 2023 - 16:23

Kom op Bart laat je eigen niet in de grond stampen door die Ali

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page