Bart wint de power of nomination na een spel in de gameroom

Bart wint de power of nomination na een spel in de gameroom

Vandaag mogen Bart, Lindsey, Michelangelo, Chiara, Ias, Jolien en Chayron strijden voor de power of nomination. Dit mogen ze omdat ze eerder enveloppen getrokken hebben in de dagboekkamer. Ali mag deze week weer naar de secret room. En zojuist is dat spel geweest.

Big Brother roept als eerste iedereen naar de woonkamer. Daarna vertelt hij verder. Jullie oud medebewoner van mijn huis, Jacqueline met wie jullie weken in mijn huis hebben gewoond en met wie Ias dagen en nachten in een kamer heeft verbleven heeft iets achtergelaten. Wat precies en voor wie dat vertelt ze jullie nu zelf. Op het scherm wordt een videoboodschap gestart. Lieve bewoners zegt Jacqueline. Ik heb ook nog een blik zand met het vraagteken verzonnen. En dat kan een heel groot voordeel opleveren voor jullie deze week. Het blik zand schenk ik aan Bart. Ik hoop dat je daar je voordeel uit kunt halen, succes ermee. Bart proficiat zegt Big Brother, je hebt een blik zand mee gewonnen. Maar Jacqueline verwacht dat het in je voordeel zal zijn. Bart bedankt Jacqueline, we zullen zien wat de toekomst brengt en of het voordeel opbrengt of niet.

Wat later gaat het nominatie alarm af, Big Brother zegt dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Bewoners, het is tijd voor de power of nomination game. En die game spelen we vandaag met diegene die de juiste envelop hiervoor hebben getrokken. Bart, jij hebt een blik zand geërfd. Waarschijnlijk had je nooit gedacht dat je zoiets geks ooit zou erven. En zeker niet dat je het ooit nodig zou hebben. Maar vandaag is het zover, alle bewoners die meespelen meld je in mijn gameroom en Bart neem je blik mee. Bart, Lindsey, Michelangelo, Chiara, Ias, Jolien en Chayron kleden zich om en gaan richting de gameroom. Chayron komt als eerste naar buiten, het is weer voorbij jongens zegt hij. Je had een soort wip wap, je had 2 bakken met je foto erop. De ene zat vol met zand, de andere bak niet. Je moest de bak vullen totdat ie om wipte. Als iedereen als eerste op mij gaat dan weet je het. Diegene die overblijft wint dus vraagt Ali. Ja antwoordt Chayron. Ik wist toch al dat iedereen op mij zou gaan. Uiteindelijk komt Michelangelo als laatste de gameroom uit, Bart is nog in de gameroom. Wat betekent dat hij de power of nomination van deze week gewonnen heeft. Als Bart naar buiten komt krijgt hij felicitaties. Bart deelt mee dat hij ook nog terug moet maar rust eerst even buiten uit.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.5]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
  1. Jaap at 15:48

    Weet je nou wat leuk zou wezen als na de big brother een open huis zou wezen voor de belangstellenden en anders kan je daar een vergoeding voor vragen entree ofzo. Wie weet 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *