Home » Jill geeft toe dat ze toch wat meer voelt voor Thomas dan alleen vriendschap

Jill geeft toe dat ze toch wat meer voelt voor Thomas dan alleen vriendschap

Door BigBrotherNederland

Jill verblijft met de andere vrouwelijke bewoners in het “rijke gedeelte, luxe gedeelte”. Jill vraagt aan de dames of zij denken dat Thomas verliefd op haar was. De anderen denken dat dit misschien wel zo zou kunnen zijn. Of dat hij wellicht nog niet goed weet wat hij voelt. Jill denkt op haar beurt dat ze Thomas afgestoten heeft in de zin van dat ze niet op die manier aan hem dacht. Ze denkt nu toch dat ze meer voelde dan vriendschap. Niet perse verliefd maar wel houden van. Ik had een ideaalbeeld van een jongen gaat Jill verder. Stoer en tatoeages. Maar nu hij weg is… Ik heb er een ander beeld bij. Het gaat meer dan om het uiterlijk benadrukt ze. Ook wordt uit het gesprek duidelijk dat de psychiater in de dagboekkamer aan Jill gevraagd zou hebben of ze er iets van merkte dat Thomas misschien jaloers was. Ik ben er toen op gaan letten en merkte dat Thomas misschien wel een beetje jaloers was. En laat weten dat ze het vervelend vond dat Thomas bijvoorbeeld wegliep als ze samen met Matt was. De andere vrouwen vragen wat Jill van Matt vindt. Hij komt te dichtbij antwoordt Jill. Daar word ik ongemakkelijk van. Overal waar ik naartoe ging, kwam hij erbij zitten. Ook als ik even alleen bij Thomas wilde zijn voegt ze eraan toe. De anderen denken dat Matt meer van Jill zou willen en dat ze daarom duidelijk naar hem moet zijn. Ze hebben het erover dat Matt echt trots was op z’n zuigzoen. Jill voelde dat Thomas zich er ongemakkelijk bij voelde. Zoey laat weten dat Thomas haar had gezegd dat hij het niet snapte.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 66 Average: 4]

Ook interessant:

15 Reacties

Yvonne kerssens 26 februari 2021 - 16:38

Jill en Thomas hooren gewoon bij elkaar het is gewoon zo.hoe kunnen ze dit gaan doen ze woonen een eind uit elkaar thoomas woont in belgie !!

Beantwoord
T.moll 26 februari 2021 - 16:41

Jammer dat Thomas weg is

Beantwoord
Bigbrotherfan 26 februari 2021 - 16:54

Ik word zo moe van Jill

Beantwoord
Ellen 26 februari 2021 - 17:44

Zo’n top mens die Jill, met vele vrienden erbij dus ook, zij voegt iets toe, Nick,Michel en mail absoluut niet!!!

Beantwoord
Mats 26 februari 2021 - 21:30

Ik word zo moe van jou

Beantwoord
jos 26 februari 2021 - 18:57

pffff ik ook pfffff wat moet ze nauw

Beantwoord
Corry 26 februari 2021 - 19:12

Ik word zo moe van Michel maar zeg je daar iets van wordt het niet geplaats

Beantwoord
Liesbeth 26 februari 2021 - 19:31

Idd zo moe van die gast

Beantwoord
Tina 26 februari 2021 - 22:32

De liefde tussen die twee was zo duidelijk alleen had Jill dat nog niet door .
Ik hoop dat het meer word tussen die twee ze horen echt bij elkaar.
De tijd zal het leren.

Beantwoord
Inge 26 februari 2021 - 22:33

Michel defensie!!
Nou je wilt toch niet met hem je land verdedigen
Overloper / liegen en bedriegen en slijmen als de beste

Beantwoord
Patrick van Oosterhout 27 februari 2021 - 08:31

Jill is nog aan het ontwikkelen, heeft edoch nog wel een weg te gaan.

Beantwoord
Marie christine 27 februari 2021 - 12:24

Ja Jill en Thomas zouden goeie koppel zyn. Jammer dat Thomas eruit zyn ze spelen o Nie eerlyk. Als ze steeds op dezelfde nomineren en dat komt binnen by die anderen hebben ze hen genomen omdat Thomas o Nie eerlyk was en Jill luisteren a de deur en o overal als iedereen naar dag boek kamer ging stonden ze steeds a deur af te luisteren toen big brother zei Thomas als er iemand word geroepen is dat voor die pers en niet van Thomas of Jill en ze weent o zoveel Jill ze is echt heel triestig dat zou ze eens in bedwang moeten hebben. Dat is omdat ze nog Nie volwassen genoeg is ze is lief. Maar kan o heel anders zyn ze is overal aan vaard door de groep en ze misbruikt dat een beetje door Zoey die is echt Nie te vertrouwen die zou 2 stenen doen vechten wat hebben al van haar gezien meet tieren en tuiten of iets anders dat is een vals mens.. Hoop dat Thomas en Jill eruit geraken ik wens hen veel sterkte en liefde toe en hoop dat er iets mag bloeien succes beiden en o aan iedereen daar doei

Beantwoord
gerard 27 februari 2021 - 13:56

Ga zo door jill

Beantwoord
Inge 27 februari 2021 - 14:47

Ze mogen Jill elke week nomineren maar ze blijft er toch in
Topper

Beantwoord
Melinda 27 februari 2021 - 19:07

Jill is een toppertje

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page