Home » Michelangelo legt aan Chelsea uit waarom hij haar genomineerd heeft

Michelangelo legt aan Chelsea uit waarom hij haar genomineerd heeft

Door BigBrotherNederland

We weten nu welke bewoners genomineerd zijn: Chelsea, Charlotte en Danny. Michelangelo had de power of nomination en de taak om zijn medebewoners te nomineren. Afgelopen avond had Michelangelo een gesprek met genomineerde Chelsea. Michelangelo gaf haar uitleg waarom hij haar genomineerd heeft.

Het heeft niks persoonlijks te maken, verre fan begint Michelangelo. Ik vind je echt een top persoon, een lief persoon benadrukt hij. Er is niks wat mij stoort aan je. Ik heb het heel moeilijk gehad met keuzes maken. Ik dacht dat ik er maar twee moest nomineren, maar dat werd drie. Waar ik schrik van had was dat als ik andere mensen erop zou zetten, dat dat verkeerd zou aflopen. En hoe ze zouden denken over mij. Ik heb nu dus jou, Danny en Charlotte gekozen. Want ik zou niet tactisch spelen. Maar ik heb er wel over nagedacht. Ik heb iets gedaan wat een voordeel is geweest voor mij maar ook voor jou en voor de rest. Iets in mij zegt me dat dit niet fout kan gaan. En hij lijkt er zeker van te zijn dat ze niet weggaat. De twee hebben er een lang gesprek over, het komt erop neer dat Chelsea een soort van vereerd zou moeten zijn dat ze genomineerd is omdat Michelangelo haar als sterke speler ziet. En hij denkt ook dat als Charlotte gaat groeien hem eruit gaat spelen. Dat is de reden dat Charlotte ook genomineerd is. Hij ziet dan ook het liefst dat Charlotte aanstaande zaterdag het Big Brother huis moet verlaten…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.1]

Ook interessant:

8 Reacties

Gerard 20 januari 2023 - 11:25

Nou nee ik hoop dat Danny het huis gaat verlaten…hij spant echt een clubje om hem heen ..daarna de jarige job het his uit

Beantwoord
Jaap 20 januari 2023 - 11:54

Een zwakkeling is het om 2 meiden erop te zetten. Nu kun je winnen met iemand die loopt met stokken. Goed voor de kijk cijfers

Beantwoord
Alex 20 januari 2023 - 11:55

Het was toch “fan” het begin af duidelijk dat hij er drie moest nomineren.

Beantwoord
Lydia lepee 20 januari 2023 - 12:14

Chelsea gaat er vanzelf wel uit!
Voor iedereen irritant meisje,niet vol te houden voor de medebewoners.

Beantwoord
Lydia lepee 20 januari 2023 - 12:40

Waarom loopt Danny altijd half naakt in huis?
Dat heb ik nu wel genoeg van!

Beantwoord
Hans 20 januari 2023 - 14:24

Ik heb op Charlotte gestemd om te mogen blijven maar ook Chelsea vind ik leuk en aardig en een vrolijke meid.
Danny mag van mij eruit die heeft geen leuke mentaliteit en zit iedereen op te stoken.

Beantwoord
Brie 20 januari 2023 - 14:47

Ben benieuwd

Beantwoord
jeroen vaes 20 januari 2023 - 15:54

denk hij beter kan hopen dat charlotte blijft .
danny gaat zich tegen michelango keren en gaat enkele anderen in meekrijgen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page