Home » De oma van Michelangelo was in het Big Brother huis tijdens een freeze opdracht

De oma van Michelangelo was in het Big Brother huis tijdens een freeze opdracht

Door BigBrotherNederland

De bewoners kregen al vroeg een opdracht, iedereen was snel terug maar wat er nou gebeurd is wordt uit de gesprekken niet echt duidelijk. Er wordt iets gezegd over een pincet en de namen van Chiara en Bart worden genoemd als winnaar. Maar wat zij gewonnen hebben wordt ook niet echt duidelijk. Wellicht toegang tot de power of nomination game?

Wat later hebben de deelnemers weer een spel. Dit keer het freeze spel wat vorige week ook al gebeurde. Toen kwam de hond van Jolien in het huis. De freeze opdracht van vandaag was ook buiten beeld tijdens een livestream onderbreking. Als er weer beeld is wordt duidelijk dat de oma van Michelangelo het huis in is geweest. De oma van Michelangelo had een karretje met pannen bij met hierin pasta. De freeze opdracht is niet gelukt. Michelangelo bewoog toen hij zijn oma zag en Chiara heeft gepraat. Dit heeft als gevolg dat iedereen 3 coins in moet leveren. Het gemaakte eten van Michelangelo zijn oma mocht de groep wel houden om lekker van te eten. Wat later komt er een fan room ticket in de Big Brother wall. Michelangelo heeft deze gekocht. Hij heeft er wel 1 coin voor moeten lenen bij Chiara. Hij mag dus binnenkort naar de fan room. Gisteren mocht Jolien hierheen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.4]

Ook interessant:

2 Reacties

Lydia 20 februari 2023 - 14:15

Zo goed voor Michelangelo.
Het mag al eens leuk zijn voor hem!

Beantwoord
Alex 20 februari 2023 - 15:15

Wat flauw om iemand tijdens een freezeopdracht naar binnen te sturen. Dan heb je er niets aan.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page