Home » Chayron heeft een videoboodschap, Bart wordt door zijn dochter gewekt en een vroeg spel voor iedereen

Chayron heeft een videoboodschap, Bart wordt door zijn dochter gewekt en een vroeg spel voor iedereen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond is er nog meer in het Big Brother huis gebeurd, zo kregen de deelnemers nog een videoboodschap van Chayron die zaterdag het huis moest verlaten. Echter had Chayron geen coins weg te geven maar mocht toch nog wat tegen de groep zeggen. Chayron zegt onder andere dat hij Ali een topper vindt en een vriend voor het leven is. Jason noemt hij zijn kleine grote broer en dat ze een sterke band hebben samen. Blijf jezelf voegt hij eraan toe. Laat niemand je wijsmaken dat je niet goed genoeg zou zijn. Ook voor iedereen heeft hij een boodschap, neem het spel niet te serieus… Verder heeft Rob afgelopen avond in de blauwe slaapkamer verteld dat hij echt naar huis wil gaan. Hij legt uit dat hij het niet meer leuk vindt, er in zijn ogen een te grote generatiekloof is en zijn gezondheid ook een grote rol speelt. Hij herhaalt nog een keer dat hij er klaar mee is en zegt dat de groep het slim moet spelen om hem naar huis te laten gaan.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en de bewoners zijn deze morgen gewekt door de stem van Bart zijn dochter. Big Brother is er deze morgen ook vroeg bij, iedereen moet naar de woonkamer komen. Vervolgens neemt hij het woord: bewoners, de middag is leuk, de avond is leuk. Maar het allerleukste moment om een spel te spelen is volgens mij toch vroeg in de ochtend. En laat het nu vroeg in de ochtend zijn! Bewoners, kom naar de gameroom. Dresscode: alles mag maar behalve je badjas. Niet lang daarna volgt er een livestream onderbreking. Het spel krijgen we zoals gewend niet mee. Het is afwachten totdat er weer beeld is, de bewoners over het spel praten waarna duidelijk wordt waarvoor ze gespeeld hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.7]

Ook interessant:

6 Reacties

Lydia 20 februari 2023 - 09:16

We zijn nieuwsgierig ?

Beantwoord
Coco 20 februari 2023 - 09:41

Gatverdarie Rob was dan eerder naar huis gegaan dan hadden de mensen die er nog wel in wilden zoals Danny en Chayron er nog in kunnen blijven maar door het gedrag van jou hebben mensen op hun gestemd, hoop dat je nu eens zelf de touwtjes in handen neemt en uit jezelf vertrekt

Beantwoord
Alex 20 februari 2023 - 09:44

Als ik een abonnement op die livestream had zou ik mijn geld terug vragen.

Beantwoord
Agnes schepers 20 februari 2023 - 10:30

Laat Rob a.u.b naar huis gaan heeft geen meerwaarde aan het huis

Beantwoord
blubbertje 20 februari 2023 - 10:46

zwak Rob om t zo te spelen, kan je altijd zeggen dat je zelf bent gegaan ( ik denk wel op advies van BB) maar het is duidelijk dat de buitenwereld en je medebewoners je kotsbeu is en je eruit wil dus je had zo ie zo gegaan

Beantwoord
Grietje 20 februari 2023 - 17:44

Coco helemaal gelijk!
Hij wist het al een tijdje.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page