Jason, Chiara en Michelangelo bespreken of ze Rob nomineren mochten ze power of nomination winnen

Jason, Chiara en Michelangelo bespreken of ze Rob nomineren mochten ze power of nomination winnen

Jason, Michelangelo en Chiara gaan even in de slaapkamer praten. Ze hebben gisteren waarschijnlijk de kans om mee te spelen aan de power of nomination game gewonnen tijdens een spel. Michelangelo vraagt of ze Rob gaan nomineren. Ik nomineer hem echt niet benadrukt hij. Chiara zegt dat ze het eigenlijk niet zou willen. Jason merkt op dat als je uit tactisch oogpunt Rob nomineert gaat er 1 iemand weg. Nomineer je Rob niet stapt hij waarschijnlijk op en gaan er 2 weg. Dan is de spoeling sneller dunner. Dan loopt hij wel zijn geld mis merkt Chiara op. Volgens Jason is dat zijn eigen keuze. Hij vraagt aan ons nomineer mij benadrukt Chiara. Dat ga ik niet doen antwoordt Michelangelo, ik vind het een top mens. Ik ga hem niet nomineren. Jason doet wat hij zelf denkt op dat moment. Ik ben er nog niet uit. Chiara vindt het moeilijk, hij wil het echt. Hij heeft gisteren bij Charlotte gezegd als ik niet ga ga ik na de liveshow naar huis. Hij maakt het moeilijker voor ons om dat te zeggen zegt Jason. Ik vind het heel lullig maar uiteindelijk moet diegene die de power of nomination wint doen wat hij zelf wil. Als je Rob wilt helpen help je hem en anders niet.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.6]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *