Home » Michelangelo wint de power of nomination

Michelangelo wint de power of nomination

Door BigBrotherNederland

Michelangelo, Chiara en Jason hebben tijdens een eerder spel toegang gekregen voor het power of nomination game. Zojuist hebben de drie, buiten beeld het power of nomination spel gedaan. Als ze terug komen wordt duidelijk dat ze hulp van familie hebben gehad tijdens het spel. Jason kreeg hulp van zijn beste vriend, Chiara van haar vader en Michelangelo van zijn schoonbroer. De bewoners praten veel door elkaar. Waardoor het moeilijk te volgen is. Het was een zwaar spel met hele grote dozen. Met deze dozen moest er een soort van piramide gebouwd worden. De winnaar van het spel is Michelangelo. Hij mag deze week medebewoners nomineren. Maar wie dat gaan worden is nog even afwachten. Naar eigen zeggen wordt het Rob niet. Dit besprak hij eerder al met Jason en Chiara. Er wordt nog lang gesproken over het spel. Zo maak Chiara zich zorgen om haar vader. Hij reageerde volgens haar anders dan normaal. Michelangelo wordt ondertussen naar de dagboekkamer geroepen en komt uiteindelijk terug met de power of nomination pin. Het is nu afwachten wat de uiteindelijke nominatie uitslag gaat zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 5]

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page