Home » Gaat Michelangelo Ali, Lindsey en Charlotte nomineren?!

Gaat Michelangelo Ali, Lindsey en Charlotte nomineren?!

Door BigBrotherNederland

Michelangelo moest afgelopen avond naar de dagboekkamer komen omdat hij de power of nomination gewonnen heeft. Daarna gaat hij met Lindsey in de kamer zitten. Hij heeft namelijk wat te bespreken.

Ik heb een idee begint Michelangelo, ik wil je mening horen erover. Deze nominatie gaat heftig zijn gaat hij verder. Weet je nog met de veiling wat er gebeurt is tussen ons? Ik heb iets gekregen van Big Brother en ik mag het overhandigen aan iemand. Het is omdat ik je iets hebt afgepakt, ik ga je deze (toegang fan room kaart) geven. Dan kun jij iets terug krijgen wat ik je hebt afgepakt. Die krijg je van mij maar ik heb ook een plan. Dit kan misschien moeilijk zijn om te accepteren. We zijn hier allemaal om voor ons zelf te vechten, de vijver wordt steeds kleiner en kleiner. Ik had een bepaalde strategie wat ook goed is voor jou. Ik weet dat de finale 1 Belg en 1 Nederlander gaat zijn. Ik ben een Belg, Ali, Charlotte. Van de Nederlanders Jason en jij. Ik zie dit als de meest mogelijke finale plekken. Dus om iemand uit te schakelen wat moeilijker is, ik zou Ias erop kunnen zetten. Dan gaat Ias eruit, doe ik Chiara dan gaat zij eruit. Maar ik wil die mensen sparen voor in de toekomst zodat we dan een nominatie kunnen overleven. Ik wil Ali, Charlotte en jij. Waarom? Jij hebt al van Ali gewonnen en Charlotte wint het van Ali. Ik weet dat dat moeilijk en pijnlijk is. Weet je zeker dat Ali het gaat winnen vraagt Lindsey. Ja antwoordt Michelangelo. Ik snap je strategie gaat Lindsey verder, ik was er ook over aan het nadenken. Maar weten we het zeker, denk je niet dat Jason sterker staat. Michelangelo zegt dat Jason ook de vorige keer boos was geworden…

Later spreekt Michelangelo de groep toe dat hij een een toegangskaart voor de fan room aan Lindsey schenkt. En legt uit dat hij haar iets terug wil geven omdat bij de veiling hij iets van haar af heeft gepakt. Hij hoopt dat de groep zijn keuze kan respecteren. Iedereen zegt dat te doen. Charlotte lijkt achteraf toch niet zo blij. Als ze met Ali in de keuken staat. Dit wordt weer een fijne week voor mij zegt Charlotte. Ik zet mijn koffer maar weer klaar. Ik ga straks naar de dagboekkamer om dat te bespreken. Je weet het toch niet antwoordt Ali. Jawel zegt Charlotte, dat is mijn gevoel. Ook vindt ze het oneerlijk dat Michelangelo de power of nomination heeft. En vreest ervoor dat zij, Ali en Lindsey genomineerd gaan worden.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.8]

Ook interessant:

6 Reacties

Lydia 22 februari 2023 - 08:48

Michelangelo is toch slim!

Beantwoord
Chelly 22 februari 2023 - 08:56

Hoe weten de bewoners zo zeker wie eruit zal gaan?Dit is zo fishie
Bart wou Chayron eruit,gelukt
Jolien en Chiara wilden Danny eruit,gelukt en dan Jacqueline 😳

Beantwoord
Hans S 22 februari 2023 - 10:02

Mooi en goede gedachten van Michelangelo maar ik denk dat Charlotte en Ali er niet uit gaan.
Wat mij tegengevallen is van Jason dat hij met 12 repen van milka chocolade hij iedereen een klein blokje heb gegeven en de rest zelf heeft opgegeten , daarom is die bij mij gedaald naar de laatste plaats ik vind het krenterig en mag dat soortgasten niet.
Volgens mij heeft Big Brother er ook wat van gezegd want hij nam die avond ook geen snacks.

Beantwoord
Sjef 22 februari 2023 - 10:08

hoop nu echt dat lindsey er uit vliegt

Beantwoord
GERARDUS 22 februari 2023 - 11:01

NEE GEWOON IAS LINDSEY en ALI
beste keus is dat …..
en dan gaat LINDSEY eruit.

Beantwoord
anny vaes 22 februari 2023 - 14:00

elke keer ik charlotte zie op de livestream is ze chiara aan het zwart maken
van mij mag ze echt weg

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page