Home » Jason slaagt er niet in om het spel in de secret room te behalen

Jason slaagt er niet in om het spel in de secret room te behalen

Door BigBrotherNederland

Jason moet vandaag naar de secret room om een spel te spelen. Hij wordt door Big Brother opgeroepen om te komen. Daar krijgt hij uitleg over het spel dat hij moet spelen. Big Brother legt Jason eerst uit dat hij voor een punt speelt voor het klassement voor het finale spel. Als je wint heb je 2 punten. Je speelt ook voor coins, je hebt 15 minuten de tijd om de puzzel op te lossen. De minuten die overblijven krijg je coins voor. Jason vraagt hoeveel spellen er nog zijn maar Big Brother gaat hem dat niet vertellen. Je kunt ook hulp van de kijker inroepen, kopen. Dat doe je met de rode knop, dan krijg je een hint. Dit kost wel 1 minuut van je tijd en dus mogelijk ook 1 coin.

Je krijgt 7 vragen en die moet jij beantwoorden. Het zijn vragen waarop het woord een antwoord is. En de letters van het woord moet je op de juiste plek plaatsen. De woorden zie je via de spiegel. Het bord moet gevuld worden, dan ontstaat er een woord van boven naar beneden in het paars omlijnde deel. Als je het woord hebt heb je de puzzel opgelost. Als het woord niet goed is moet je opnieuw beginnen en vallen alle letters eruit. Daarna gaat Big Brother aftellen en daarna start het spel. Hij draait het bord om waar vragen opstaan die hij moet beantwoorden. Op onderstaande foto kun je alle vragen zien. Het in spiegelbeeld maken van woorden vindt Jason best lastig. Op de vraag waar Bart regelmatig op loopt maakt hij een fout. Hij denkt slippers maar dat moet stelten zijn. Alles moet weer opnieuw. Het antwoord op hoe de pasgeboren kleinzoon van Rob heet weet Jason het antwoord niet. Met een tip ga ik het niet meer halen merkt hij op. De tijd is voorbij Jason zegt Big Brother. Het woord was brother zegt Jason. Ik wist sommige niet gaat hij verder. Moet ik dan de hele tijd met iedereen in de weer zijn. Klopt antwoordt Big Brother, als je toch 24 uur met elkaar in een huis zit. Als ik de vragen had geweten had ik het gekund merkt Jason op. Helaas Jason maar je hebt al wel een punt in het klassement. De spellen hier veranderen niet dat betekent dat het kan zijn dat je weer hier staat of iemand anders die dit spel speelt. Het is aan jou wat je vertelt aan je bewoners over het spel. Dank je wel, je mag terug het huis in.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 5]

Ook interessant:

4 Reacties

Alex 22 februari 2023 - 15:16

Hij mocht dan ook het spel niet kiezen.

Beantwoord
Yvonne kerssens 22 februari 2023 - 15:30

Fat is echt baalen voor hem !!

Beantwoord
Lydia 22 februari 2023 - 15:57

Het was moeilijk voorJason..

Beantwoord
Lydia 22 februari 2023 - 15:58

Het was moeilijk voorJason..
Lieve mensen nog spannende dagen !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page