Rob wil niet meer bij Michelangelo op de kamer als hij hem niet nomineert, Jason gaat vanmiddag naar de secret room

Rob wil niet meer bij Michelangelo op de kamer als hij hem niet nomineert, Jason gaat vanmiddag naar de secret room

Inmiddels is er weer een nieuwe dag aangebroken in het Big Brother huis. Michelangelo heeft gisteren de power of nomination gewonnen. Hij krijgt de taak om zijn medebewoners te nomineren. Rob wil graag naar huis maar Michelangelo heeft niet het plan om hem te nomineren. Hij denkt eerder aan Lindsey, Ali en Charlotte. Wat hij daadwerkelijk gaat doen is nog even afwachten. Rob heeft vandaag ook iets over Michelangelo gezegd. Terwijl Chiara aan het stofzuigen is komt Charlotte bij haar staan. Maar hij (Rob) zei wel als Michelangelo mij er niet op zet wil ik niet meer bij hem in de kamer slapen. Volgens Chiara zei hij dat ook al tegen haar. Jolien vindt het een beetje flauw, je kunt het niet verplichten he. Wat Michelangelo ermee doet is aan hem gaat Chiara verder. Maar je kunt niet zeggen dat als hij het niet doet je niet bij hem hoeft te zijn. Ik vind het heftig.

Vandaag mag Jason naar de secret room komen om een spel te spelen. Via een poll op het officiële Big Brother Twitter account is bepaald welk spel hij gaat spelen. Het is een spel waarbij een woord gevormd moet worden. Hij moet verschillende vragen beantwoorden over zijn medebewoners. Maar hoe goed kent hij zijn medebewoners? Vanmiddag wordt hij opgeroepen om het spel te spelen. Gaat het hem lukken?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *