Home » Charlotte is niet meer genomineerd en Lindsey krijgt een vrijstelling

Charlotte is niet meer genomineerd en Lindsey krijgt een vrijstelling

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was het tijd voor het laatste optreden, dit keer moesten Jolien en Michelangelo een act doen. Big Brother heet iedereen weer welkom voor de laatste voorstelling. Ik wens jullie veel plezier. Mag ik jullie aandacht, maar eerst een applaus voor Jolien en Michelangelo. De groep klapt en Michelangelo en Jolien stappen het podium op. Ze doen een dansje en twerken erop los. Daarna doen ze nog een wedstrijdje met het publiek en dan zit de act erop.

Later roept Big Brother iedereen naar de woonkamer. Als iedereen zit neemt hij het woord. Bewoners, de afgelopen avonden hebben jullie allemaal opgetreden. Als directeur, programmeur en naamgever van het theater. Vond ik alle optredens fantastisch, dus aan mij heb je niks als het gaat om een winnaar te bepalen. Gelukkig hebben jullie elkaar allemaal cijfers gegeven. En de kijkers hebben dat ook gedaan. Daar is uiteindelijk een winnend optreden uit voortgekomen. En beste bewoners, dit is het winnende optreden… Op het scherm krijgen de bewoners  beelden te zien, Charlotte en Lindsey hebben gewonnen! Lindsey en Charlotte proficiat zegt Big Brother, jullie zijn de winnaar. Jullie mogen allebei samen naar de dagboekkamer komen en die mysterieuze brief die onder die stolp ligt meenemen. De rest wacht af tot ze terugkomen in het huis. Lindsey laat weten dat ze allebei vrijstelling hebben, die van Charlotte is opgeheven. Mijn nominatie is gewoon weggevallen voegt Charlotte eraan toe. Maar moet hij (Jason) dan nog iemand extra nomineren vraagt Jolien. Dat weet ik niet zegt Charlotte. Of er zijn er 2 die genomineerd worden merkt Ali op. Hoe dat verder af gaat lopen is nog even afwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 3.3]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 2 maart 2023 - 08:22

Jason nomineert er gewoon 3, net als anders.

Beantwoord
mim 2 maart 2023 - 08:39

ben benieuwd… naar de bom die gedropt wordt

Beantwoord
lydia 2 maart 2023 - 09:19

BahBahBah!
Wat een slechte wending.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page