Home » Charlotte en Jolien verzorgen een luxe diner en Bart heeft een secret mission

Charlotte en Jolien verzorgen een luxe diner en Bart heeft een secret mission

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben gisteren de opdracht van Big Brother gekregen om in duo’s te koken. Afgelopen avond was het eerste duo aan de beurt: Charlotte en Jolien. De dames mochten kiezen wat ze gingen maken en hebben dit doorgegeven in de dagboekkamer. De twee zijn lang met de voorbereidingen bezig geweest. De tafel werd gezellig aangekleed en zelfs de waxinelichtjes worden neergezet. Het is een luxe diner, er staat een amuse van brood met boursin en een tomaatje, pasta met spekjes en een saus van kookroom en boursin en een drankje van geperste mandarijntjes op het menu. De bewoners genieten ervan.

Wat later op de avond zien we dat Bart een secret mission heeft gekregen. Hij neemt Ali bij de wall even apart en vraagt of hij hem wil helpen. Vannacht moet er een taart gebakken worden voor Charlotte. Ze is namelijk jarig. De spullen voor de cake zijn verstopt achter een spiegel bij de wall. En het moet geheim blijven tot de komende liveshow. Ali wilde hem wel helpen maar dat verliep niet helemaal volgens plan. Ali is in slaap gevallen en Bart staat er alleen voor. Bart was laat uit zijn bed gegaan om zodat iedereen sliep. Buiten klopte hij het beslag om zo min mogelijk geluid te maken. Uiteindelijk lukt het hem om een mooie taart te maken en dat terwijl hij er geen ervaring in heeft. Hij proeft nog even voor hij naar bed ging. Ali was in de veronderstelling dat het na middernacht zou gebeuren en kwam er toen ook uit. Al snel kwam hij erachter dat de taart al klaar was, hij snoepte nog even wat van de decoratie en ging daarna ook maar weer terug naar bed. Het lijkt er dus op dat de secret mission van Bart vooralsnog gelukt is. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, wat gaat er vandaag allemaal gebeuren in het huis?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.4]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page