Home » Er maken nog 4 deelnemers kans om mee te doen aan de power of nomination game en een feest voor Charlotte

Er maken nog 4 deelnemers kans om mee te doen aan de power of nomination game en een feest voor Charlotte

Door BigBrotherNederland

Charlotte was  gisteren jarig, Bart had als secret mission om een taart te maken. Gisteren werd ze dan ook toegezongen door de groep. Al snel vroeg iedereen af wie die taart zou hebben gemaakt. Maar niemand is erachter gekomen dat Bart dit heeft gedaan. Verder hebben de bewoners een spel gespeeld achter een livestream onderbreking. Blijkbaar ging het om een spel om mee te kunnen doen aan de power of nomination game. Jolien heeft het helaas niet gehaald en is daar zichtbaar geïrriteerd over. Ook Jason, Michelangelo en Charlotte zijn afgevallen en maken geen kans meer. Lindsey, Ali, Bart en Danny  maken voor zover wij begrijpen nog kans om mee te doen aan de power of nomination game. Later op de avond zijn Bart en Danny aan de beurt om te koken. Alle bewoners moeten deze week in duo’s koken. De heren hebben hamburgers gemaakt, het thema is dan ook country style en de bewoners zijn daar ook naar gekleed.

Als de bewoners klaar zijn met eten zegt Big Brother dat het een feestelijke dag is want Charlotte is jarig. En er komt dus ook een klein feestje, jullie zien er al feestelijk uit maar niet te min hebben jullie nu nog een kwartier om je speciaal klaar te maken voor een nog feestelijker moment. De bewoners gaan zich snel nog feestelijker omkleden. Vervolgens komt er een livestream onderbreking en als er weer (kort) beeld is zien we de bewoners dansen. Er is muziek en er zijn drankjes en lekkere hapjes. De bewoners genieten ervan. Uiteindelijk gaat de muziek uit en ploffen de bewoners op de bank. Het feest zit erop. Het was een leuke avond.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.6]

Ook interessant:

2 Reacties

lydia 7 maart 2023 - 09:13

Weg met Danny!

Beantwoord
Lili 7 maart 2023 - 11:21

Fijn voor Charlotte..nu hopen dat Danny of Ali of Linsey de power of nominatie wint..en da Michelangelo en Bart eruit..en Jolien..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page