Home » Danny wint de power of nomination van deze week

Danny wint de power of nomination van deze week

Door BigBrotherNederland

Eerder vandaag hebben de bewoners een spel gespeeld om mee te mogen doen voor de power of nomination game. Uiteindelijk bleven Bart en Danny over als winnaars en zij mochten later vandaag in de gameroom strijden voor de power of nomination. Het nominatie geluid is te horen en Big Brother laat weten dat het tijd is voor de battle of the titans voor Bart en Danny. Winnaar tegen winnaar, een van jullie heeft dadelijk de power of nomination op zak. Kom naar de game area. Danny en Bart gaan naar de game area. Ondertussen wordt er volop gespeculeerd door de bewoners in het huis. Jason is erg benieuwd wat er gebeurt als Danny de power of nomination wint. Er volgen wat livestream onderbrekingen en als er weer beeld is dan zijn Bart en Danny weer terug. Het spel zit erop, er wordt gesproken over klossen en doolhoven. Danny heeft gewonnen wordt duidelijk uit de gesprekken. Het ging nek aan nek als we de mannen mogen geloven. Dikke chapeu voor jullie zegt Charlotte. En dat in de kou, het was wel echt een spel voor jullie. En weer een doolhof wat heb jij toch met doolhoven Bart vraagt Charlotte lachend. Danny mag dus deze week bepalen wie hij nomineert, welke medebewoners zet hij er deze week op?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 3.8]

Ook interessant:

3 Reacties

Chelly 7 maart 2023 - 17:23

Ik hoop dat Bart eindelijk een keer op de bank komt,samen met Michelangelo!Lachen..

Beantwoord
Sjef 7 maart 2023 - 18:09

please lindsey Danny

Beantwoord
yvonne kerssens 7 maart 2023 - 21:22

super danny topper ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page